Csak mert tetszik...
#Bekukucska,
Megelőző kv? Azért nem szeretném ha a reggeli kv megelőzne a napi rutinhoz igyekvés közben...
Persze,vágom hogyan megelőz.
Megelőző kv? Azért nem szeretném ha a reggeli kv megelőzne a napi rutinhoz igyekvés közben...
Persze,vágom hogyan megelőz.
Sziasztok! Mi a franc van itt! Ha nem tudnátok Öcsy napok óta megelőző kávét főz! Én iszom is rendületlenül,kutya bajom! Tangás,ha te is elszürcsölnél egy reggeli kávét itt,nem lenne sok az itteni pasilétszám számodra!
Jó reggelt! Csak vidáman!
Vidámat!
Inkább az első....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 09. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 09. hétfő 15:59
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 09. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
B@sszak dolgozni,vagy éljek a héten a testemből?
Háát...az utóbbi esetleg csak úgy,hogy felélem a plusz kilókat,azzal ki is húznám a hetet bőven
Háát...az utóbbi esetleg csak úgy,hogy felélem a plusz kilókat,azzal ki is húznám a hetet bőven
B@sszak dolgozni,vagy éljek a héten a testemből?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 09. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 09. hétfő 10:34
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 09. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)
Akkor legyen SEX munkás!!!
Akkor legyen SEX munkás!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 09. hétfő 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 09. hétfő 08:42
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 09. hétfő 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Napot!
A munkás dolog nekem nem fontos
Én is szeretem megtervezni a napomat előre,beosztani az időmet stb..aztán persze bosszant ha közbe jön valami,oszt újratervezés többször
Én is szeretem megtervezni a napomat előre,beosztani az időmet stb..aztán persze bosszant ha közbe jön valami,oszt újratervezés többször
Napot!
Akkor munkás hetet mindenkinek!
Jó reggelt! Új hét, új lehetőségek. Megindítjuk egy jó kávéval, megtervezzük... Aztán persze máshogy fog alakulni, de ettől szép és változatos.
A böjt nagyon szenvedős tud lenni. Ez van.
A böjt nagyon szenvedős tud lenni. Ez van.
Hát...má' meg megint itt a hétvége vége,oszt jön a seggfejhétfő,nagyon rohan az idő,csak úgy pörögnek a hetek..
Lejárhatna már a böjtidőszak is..
Lejárhatna már a böjtidőszak is..
Csak megerősíteni tudom
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 08. vasárnap 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 08. vasárnap 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 03. 08. vasárnap 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt! Küldtem kávét, hogy ne teázzál
Ázott kutya a nappaliban... Nem hangzik jól.
Jó reggelt! Küldtem kávét, hogy ne teázzál
Kedves csajszik, boldog Nőnapot, köszönjük hogy vagytok
Jó reggelt,csuda napot mindenkinek!
Jó reggelt,sziasztok! Szeva Crazy! Öcsy csak intézett valamit!
Szeva Kutyu!
Sikerült nem megázni?
Sikerült nem megázni?
Szia Crazy! Az az érzésem Te érdekitató vagy!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 07. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 07. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)

GG-ufsz

édesnuni
Samantha 2