Ez a törlés nekem is fura, de nem zavar. Talán egy kicsit, ha vissza olvasok nincs egyértelmű szála az írásnak.
Én most csak akkor törölném magam, ha valami nőnemű angyali teremtmény megvesztegetene....
Nagyobb esélye van a maradásomnak
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 12. szerda 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 12. szerda 18:01
Én most csak akkor törölném magam, ha valami nőnemű angyali teremtmény megvesztegetene....

Ezek a törlések...ha egyszer valaki elkezdi,mindig van követője...erről szokjatok le..
Párszor megint egymás agyára mentünk,de szerintem most elég jól bírtuk...egyszer csak lesz elég türelmünk
Khm..lehet még variálni azt a nevet...
Hiányozni fogsz,remélem látunk még,ha nem,akkor is #vigyázzmagadrapussz
Szuszaaaa

Párszor megint egymás agyára mentünk,de szerintem most elég jól bírtuk...egyszer csak lesz elég türelmünk

Szuszaaaa

Néhány éve Kurultáj alkalmával Bugacon a kisboltban a pénztáros néni tanított meg arra, hogy reggel az a reggeliig tart. A nap utánna kezdődik
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 12. szerda 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 12. szerda 17:16

Törölt felhasználó (3802852)

Csőváz Urak!
Szóval nekem akkor van reggel, mikor dolgozni kezdek....

Ezek a törlések...ha egyszer valaki elkezdi,mindig van követője...erről szokjatok le..
Szuszaaaa

Szuszaaaa

Az sokkal jobban hangzik ha akkor hagyod abba,amikor akarod

Csőváz Urak!

Na,én mára leteszem a lantot! Akinek van kedve,utánozzon!

Aztán visszaaludt...

De legalább beköszönt,az is valami.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 12. szerda 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Mókus biztosan bebólintott meló közben..

Szia Mókus,jó estét!

Reggelt???
Szeva (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 12. szerda 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 12. szerda 11:56

Szeva (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 12. szerda 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)

Jó reggelt!

Jó reggelt!

Szeva Crazy! Megvagyok,köszi! Ma eddíg laza,nem megszakadós a nap. Jó hangulatút,neked is!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 12. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeva Kutyu!
Kevés melót!
Minden oké? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 12. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Kevés melót!

Minden oké? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 12. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot mindenkinek!
Napot!
Vidámabbat.Tangás is pihen egy kicsit..,üdvözletét küldi
Vidámabbat.Tangás is pihen egy kicsit..,üdvözletét küldi

Jó reggelt! Lefőztem a négy kávét és egy teát is oda készítettem, hátha a rágcsáó is kibújk az odúból.
A városi lét annyira távol van az élhető emberi környezettől, hogy az űrt ki kell tölteni. Mondjuk ünnepekkel. Ilyen a pápa névnapja is, a Szilveszter. Mert az egyház megmondja. Csak épp minden a nap járásához igazodik itt a földön, kivéve a modern városi ember nem. Van villany, akkor dolgozik amikor akar, akkor ünnepel amikor akar. Az egyházi húsvétot jól túltolták... Belevették a nap járását, kicsit a holdhoz is igazodjon már, de a legfontosabb, hogy legyen hétvége is benne...
Ezért szeretem a nappalit. Ha van mondanivalód és gondolatod, vagy csak beszélgetnél, akkor mondod, ha nincs akkor nem. A virtuális térben egy kis igazi.
A városi lét annyira távol van az élhető emberi környezettől, hogy az űrt ki kell tölteni. Mondjuk ünnepekkel. Ilyen a pápa névnapja is, a Szilveszter. Mert az egyház megmondja. Csak épp minden a nap járásához igazodik itt a földön, kivéve a modern városi ember nem. Van villany, akkor dolgozik amikor akar, akkor ünnepel amikor akar. Az egyházi húsvétot jól túltolták... Belevették a nap járását, kicsit a holdhoz is igazodjon már, de a legfontosabb, hogy legyen hétvége is benne...
Ezért szeretem a nappalit. Ha van mondanivalód és gondolatod, vagy csak beszélgetnél, akkor mondod, ha nincs akkor nem. A virtuális térben egy kis igazi.
Roló le,jóéjtcsá

Jóvanna,ne pics@zz el,lopott poén..
Azért van akiben bízok...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 11. kedd 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért van akiben bízok...

Jah...én meg azóta nem bízom a nőkben,mikor gyerekkoromban egyszer azt mondta anyám:gyere csak ide,nem foglak bántani!