Jó reggelt! Ismét egy komolytalan hétfő. Kéretik így indítani, finom kávé semmi hirtelen mozdulat. Egy fontos dolog van csak. Amit teszek, az az Én döntésem. Így lesz vidám a hétfő

Egy rátekintést mindenképp megér
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 20:04

Tényleg,Öcsy,gyűjtesz bontott kályhacsempéket? Tudom,a tojáshéjszínű az gagyi,de zöld,barna ha alakul,szóljak?
Tényleg,Öcsy,gyűjtesz bontott kályhacsempéket? Tudom,a tojáshéjszínű az gagyi,de zöld,barna ha alakul,szóljak?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 18:45

Már tervezés alatt több idei kályha is. De megvárjuk a jobb időt, nagyon nem jó a hideg agyagba nyúlkálni...
Szia Öcsy! Nem is úgy gondoltam,hogy ne dolgozz addíg!De hidegben a kályházás helyett nyomasd a masszírozást!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 18:45

Már tervezés alatt több idei kályha is. De megvárjuk a jobb időt, nagyon nem jó a hideg agyagba nyúlkálni...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 17:27

Szia Crazy! Én se bánnàm,ha tél már csak november körül lenne idén! Ami kàlyha nagyon kellett,Öcsy úgyis megépítette már!

Szia Crazy! Én se bánnàm,ha tél már csak november körül lenne idén! Ami kàlyha nagyon kellett,Öcsy úgyis megépítette már!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 16:38

Egész jó volt ez a kis gyakorló tavasz
Kis kinti teszvesszel élveztem a napsütést,jöhetne már az igazi

Egész jó volt ez a kis gyakorló tavasz

Alakuljanak jól a dolgaink? Akkor gyere vissza minél előbb,boldog S Lady-ként!

Mindenki kint van a levegőn, üres a nappali. Jöhet az ebéd utáni csendes-pihenő
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyerekek...rendesen itt a tavasz
Örvendezzünk

Örvendezzünk

Neked is! Örülök, hogy voltál
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 09:18

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok nappalisok.
Elkoszonni vagyok itt. Alakuljanak jol a dolgaitok, ezt kivanom nektek.

#szomorúfej...hiányozni fogsz.
Hasonló jókat kívánok!
Ölelés
Hasonló jókat kívánok!
Ölelés

Sziasztok nappalisok.

Én lecseréltem Szerotonin-ra
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 01. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 01. szombat 11:29

Szép napot nappalisok
Itt a tavasz
Dühöngő hormonokkal vigyázzatok

Jó reggelt! Pihi, kávé, hormonok... Jó kis vasárnap elé nézünk

#Jóreggeltüdv

Jó reggelt nappali! Ma már mindenki lazítson,semmi fólösleges energiapazarlás! De ha már Tangás felhívta a figyelmet a hormonokra,azért be ne fékezzük őket!
Kukucskás

Pussz
Én csak próbálok úgy tenni...
Az én hormonjaim nem dühöngenek,vidámak inkább
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 01. szombat 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Én csak próbálok úgy tenni...

Az én hormonjaim nem dühöngenek,vidámak inkább

Szép napot nappalisok
Itt a tavasz
Dühöngő hormonokkal vigyázzatok