Reggelt!
Remek hétvégét és töltődést mindenkinek.
Remek hétvégét és töltődést mindenkinek.
Jó reggelt,szia Öcsy! Vígasztaljon,hogy hálás szívvel gondolunk rád,miközben a kávét kortyoljuk! És elöbb-utóbb csak híre megy a Jófecsajok körében,hogy a kávéd kihagyhatatlan!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 02. 08. szombat 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 08. szombat 06:04

Jó reggelt! Lassan olyan vagyok itt mint Wall-E
Itt hagytak a nappaliban, egy kávéfőzővel és Én minden nap teszem a dolgom... Csótány helyett Medvém, Kutyám és Mókusom van
Kávé kész, megyek a napra feltöltődni

Itt hagytak a nappaliban, egy kávéfőzővel és Én minden nap teszem a dolgom... Csótány helyett Medvém, Kutyám és Mókusom van

Jó reggelt! Lassan olyan vagyok itt mint Wall-E

Aggódásra semmi ok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 07. péntek 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 07. péntek 16:51

Törölt felhasználó (3802852)

Szia.
El ne tűnj ám Te is!!!
Hó hogy néha bekukk....
El ne tűnj ám Te is!!!
Hó hogy néha bekukk....

Szia.
El ne tűnj ám Te is!!!
Hó hogy néha bekukk....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 07. péntek 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
El ne tűnj ám Te is!!!
Hó hogy néha bekukk....

Pussz.
Sőt,ha házsártos volt,előfordult hogy meg is ették inkább
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 07. péntek 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sőt,ha házsártos volt,előfordult hogy meg is ették inkább

hello
)

Csá!
Jövő héten kell mennem feléd, azért nem szóltam.... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 07. péntek 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Jövő héten kell mennem feléd, azért nem szóltam.... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 07. péntek 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó hétvégét Mókus!
7-vége!

Reggelt!
Akkor mielőbbi húsvétot!
Akkor mielőbbi húsvétot!

Jó reggelt nappali,szia Öcsy! Ja,hogy böjt,vágom! Csak aztán legyen igazad!

Jó reggelt! Van olyan lasszó-kávém is, hogy ide vonza a csajszikat! Nem hiszem, hogy ezen múlik, úgyhogy ma is a klasszik finom kávé van.
Egyébként húsvét előtt mi van? Böjt! Ennyi. Ha letelik lehet locsolkodni
Egyébként húsvét előtt mi van? Böjt! Ennyi. Ha letelik lehet locsolkodni

Szeretjük is ha itt vagy
Jóéjtpusz
Jóéjtcsá mindenki
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóéjtpusz
Jóéjtcsá mindenki

Hello.... fiúk...nyugi... én néha jövök...
Hú de csend van fiatalok.....
Szeva Kutyu!
Bizony,csajszik nélkül nem fasza..de én már nem is próbálok megérteni semmit,van amit nem lehet,és nem is kell agyalni rajta..
Nem hinném hogy velünk van a baj, biztosan kell egy kis pihenő nekik.
Azért befenyítettem az ufókat megint,a biztonság kedvéért...hátha ismét ők lopkodnak innen csajszikat,küldtem nekik képet a reggelimről
Bizony,csajszik nélkül nem fasza..de én már nem is próbálok megérteni semmit,van amit nem lehet,és nem is kell agyalni rajta..

Azért befenyítettem az ufókat megint,a biztonság kedvéért...hátha ismét ők lopkodnak innen csajszikat,küldtem nekik képet a reggelimről

Helló srácok! Nem kívánok jó napot,legalábbis nem ide. Csajok nélkül nincs szép nap! Mit cseszünk el hogy folyamatosan itthagynak minket? Szerintem egész elfogadható pasik vagyunk. Nem hazudozunk,bevalljuk a kapcsolatainkat,nem trágárkodunk,humorosan udvarolunk időnként és azért beszélgetni is lehet velünk! Na,majd az idő megoldja!

Reggelt