Bekukucska.

Vége mára!
Én is hoztam egy kis nyalánkságot srácok,olyant választottam ami senkinek sem fekszi meg a gyomrát
Jó az új avatárod Öcsy

Jó az új avatárod Öcsy

Szeva!
Rám nem vonatkozik a téli álmos dolog,csóró medve vagyok oszt melóznom kell,meg tartani a frontot amíg alszik a többi tesó
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 29. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 29. szerda 10:53
Rám nem vonatkozik a téli álmos dolog,csóró medve vagyok oszt melóznom kell,meg tartani a frontot amíg alszik a többi tesó

Törölt felhasználó (3802852)

Szeva Maci!
Neked nem szabad már sokáig feküdni!
Február 4!!!!
Vagy már ez sem igaz??? Minden összekeveredett???
Én is összekeveredhetnék már valakivel!!!
Február 4!!!!

Szeva Maci!
Február 4!!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 29. szerda 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 29. szerda 09:19
Február 4!!!!

Maradhat a reggel,úgyis reggel olvassuk
Meg a végén még visszafekszem,ha hajnalt látok

Maradhat a reggel,úgyis reggel olvassuk
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 29. szerda 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 29. szerda 05:42

Kerestem, de nem találtam a reggel szó eredetét.... Viszont ezentúl inkább jó hajnalt kívánok így még napkelte előtt

Igen,csak hetet felezzünk
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 29. szerda 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 29. szerda 07:23

Sziasztok,szép napot mindenkinek! Ne felezzünk Crazy,már így is kevesen vagyunk!

Üdv mindenki.
Jó a reggelid Tangás
Inni nem iszok,így is kerge vagyok
Jó a reggelid Tangás

Szia Tangás,szeva Mókus! Háát én a tojástól pont,hogy megéhezek!!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 29. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Éhesek se maradjatok

Köszönjük, én egyet el is veszek!
Eks. (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 29. szerda 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Eks. (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 29. szerda 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki szereti, vagy aki teheti.... hp.....

Jó reggelt!
Sziasztok,szép napot mindenkinek! Ne felezzünk Crazy,már így is kevesen vagyunk!

Vidámat,kellemes felezősnapot

Kerestem, de nem találtam a reggel szó eredetét.... Viszont ezentúl inkább jó hajnalt kívánok így még napkelte előtt

Jó reggelt! Kávé vagy inkánb vissza az ágyba? Nem egyértelmű ma reggel.
Szép álmokat Mackópajtás
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 28. kedd 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Teljesen oké volt,medvebőr van hozzá
#Jóéjtpussz (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 28. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)

#Jóéjtpussz (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 28. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)

talán ez tetszeni fog...