Itthon....
Végre!
Végre!
Igazad van,máshogy nem is érdemes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 11:14

Törölt felhasználó (4052772)

Ugy-ugy. Minden.

Ugy-ugy. Minden.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem csak most egy nap volt a pihi....
Ráadásul még szombat este elmentünk bulizni, szóval ma méh KO van nálam....:Ö (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 10:23
Ráadásul még szombat este elmentünk bulizni, szóval ma méh KO van nálam....:Ö (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Na ez izgalmasan hangzik.
Bevezethetnek mar a 3 napos hetvegeket. Nekem ez a 2 nap olyan keveske.

Szia Édes Nő! Persze,kisujjamat kínálom,aztán....minden kéne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 10:23

Bevezethetnek mar a 3 napos hetvegeket. Nekem ez a 2 nap olyan keveske. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 09:28

Bevezethetnek mar a 3 napos hetvegeket. Nekem ez a 2 nap olyan keveske. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)

Szia.
Lehet megjött neki az ajándéka, és azóta azzol foglalatoskodik!
Bocsi Noki!

Bocsi Noki!

Üdv és pussz csajszik

Szia.
Bocsi Noki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 09:26

Bocsi Noki!

Sziasztok nappalisok.
Nokit hova rejrettetek? Nem olvasom itt mostanaban...
Sziasztok nappalisok.
Szia Tangás! A szándék a fontos! Én csipegetnék!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönjük Kedves!
Én most reggeliztem, meghagyom a többieknek.
Szép napot! (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Én most reggeliztem, meghagyom a többieknek.
Szép napot! (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet elkéstem... és ez már tízórai...

Hello nappalisok

Jó reggelt!
És aki utoljára kel az ágyazhat!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 27. hétfő 03:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 27. hétfő 03:54
És aki utoljára kel az ágyazhat!

Jó reggelt! Ki korán kel, az főzhet kávét
Jó kis össze-vissza hét lesz ez, de sebaj! Pénteken vége a hosszú januárnak, jön február a farsang a szivecskék és kezdem érezni a tavaszt-hónap. Úgyhogy gatyát felkötni legyűröm a hétfőt!

Jó kis össze-vissza hét lesz ez, de sebaj! Pénteken vége a hosszú januárnak, jön február a farsang a szivecskék és kezdem érezni a tavaszt-hónap. Úgyhogy gatyát felkötni legyűröm a hétfőt!
Szép jó reggelt!
Vidám seggfejhétfőt

Szép napot mindenkinek! Majd a nyégytojásos Nockedli- vel dicsekedj,Öcsy!

Jó reggelt! Ki korán kel, az főzhet kávét

Én is felveszem a vízszintest,nekem is hamar van korán.
Jó éjt,és jó hétkezdést,keljetek mosolygósan,és folytassátok.
Jó éjt,és jó hétkezdést,keljetek mosolygósan,és folytassátok.

Ma tojásos nokedlit ettem. 4 tojásos
Ideje lepihenni, hogy holnap ismét korán, gyorsan és sokat dolgozzam. Jó éjt kedveskéim

Ideje lepihenni, hogy holnap ismét korán, gyorsan és sokat dolgozzam. Jó éjt kedveskéim

Mondjuk inkább vakargatom mint borogatom utánna
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 26. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)