Ez a nagy kedvenc...
Előnézetben lehet látni mikor írok-berakok képet? Vagy csak ha már elküldtem?
Én is kb 1 hete tanultam meg
)
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 26. vasárnap 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 26. vasárnap 15:24

Szóval... Ez egy szép csokor... Csak titkos
Nem az én műfajom ez a képberakósdi ezek szerint

Ne sírj...szépek... de csak sima csokorba
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 26. vasárnap 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)

#[sírósarc]
Szóval... Ez egy szép csokor... Csak titkos

ne jó... ki kell törölni a httpt
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 26. vasárnap 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 26. vasárnap 15:22

Könnybe lábadt a szemem! Lábaid előtt heverek! Mit kérsz cserébe JóTündér? Mivel válthatom ki magyam, hogy ne maradjak adósod?
Könnybe lábadt a szemem! Lábaid előtt heverek! Mit kérsz cserébe JóTündér? Mivel válthatom ki magyam, hogy ne maradjak adósod?
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 26. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)

és egy kis nasi....mert, hogy farsang van

Aki éhes... annak...

Ha tudnád..én mennyire nem értek a kajákhoz....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 26. vasárnap 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 26. vasárnap 14:14

Gyors biza
Szerintem is fűzzük meg Tangást reggelisnek,jobban jár mindenki ha nem én készítem

Szerintem is fűzzük meg Tangást reggelisnek,jobban jár mindenki ha nem én készítem

Sziasztok!
Gyors voltam? Naná
Jöhet a vasárnapi ebéd, süti, pihi...
PT máskor is rittyentesz ilyen reggelit? Folyton az üzekedésen jár a srácok esze, elfelejtenek enni
Mellékesen jegyzem meg, ma volt bundáskenyér
Gyors voltam? Naná

PT máskor is rittyentesz ilyen reggelit? Folyton az üzekedésen jár a srácok esze, elfelejtenek enni

Gyors biza

Sziasztok!
Gyors voltam? Naná
Gyors voltam? Naná

Akkor csak tortát egyél,ne legyél krákágyil,azt levadásszák retikülnek
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 01. 26. vasárnap 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 26. vasárnap 11:23

Szia Maci♡♡
Momentan nem vagyok bk fan, de vannak emlékeim krokodil korszakomból
Momentan nem vagyok bk fan, de vannak emlékeim krokodil korszakomból

Én lángossal jártam így. Szeretem,de egyszer nagyon rosszar ettem. Onnantól két évig rá se tudtam nézni lángosra!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 01. 26. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 26. vasárnap 11:21

Szia Kutyu♡♡
Jaaa, csak szivatnak?
Mindegy. A multkor 3 napig másnapos voltam a bundáskenyértől, nekem a kép is elég
Jaaa, csak szivatnak?
Mindegy. A multkor 3 napig másnapos voltam a bundáskenyértől, nekem a kép is elég