Holnap fél 6 körül integetek Crazy! Aztán tovább Nokiföld felé. Neki is integetőzök, hátha reám veti csillogó tekintetét
Aztán kis Balaton kerülés kissebb megállókkal.
Aki kér, annak kávé reggel 3.30 lesz frissen
Szép estét!

Aki kér, annak kávé reggel 3.30 lesz frissen

Szép estét!
Állítólag lebetegedett az illetékes. Két helyettes kollegina volt, kedves és aranyos. Ahogy rendeltem. Illetve megerdemeltem. Vagy teremtettem magamnak. Mindegy is
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 08. 06. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 12:29

kukucs öcsyke hogy hívják azt a kedves ügyintézőt ?? SZABIna ??
kv frissitve... kitartást mindenkinek ott épp ahol van....

kukucs öcsyke hogy hívják azt a kedves ügyintézőt ?? SZABIna ??
kv frissitve... kitartást mindenkinek ott épp ahol van....

Jó reggelt! Aki Szabin és aki Szabinka mellett van annak is
Kávé már élesítve, ma hivatali ügyintézés is lesz, de csak pozitívan! Ma jókedve lesz annak a kedves Hölgynek...
Felénk estére volt egy kis eső, de az se volt rossz.
Szép napot

Kávé már élesítve, ma hivatali ügyintézés is lesz, de csak pozitívan! Ma jókedve lesz annak a kedves Hölgynek...
Felénk estére volt egy kis eső, de az se volt rossz.
Szép napot

Haliho!Felénk ma nem volt valami fényes idő délután..... délelöttöt át aludtam
Öcsyke én Szabira nem akarok rá menni
de szabadságig sajnos van még egy hetem

Szia Forti! Bocsi, tele a net szuper videókkal és azokat sem nézem. Rólatok meg semmit nem tudni, így meg pláne nincs kíváncsiság. Persze ha egy kacér csajszi teszi fel ezt a kérdést, és a videón ott a nevem a cicijére írva... Hááát csak megnézném
Remélem nincs harag! Téged izgat, ha látják a csajodat?

Remélem nincs harag! Téged izgat, ha látják a csajodat?
Jó reggelt! Csak csendben kiosontam kávét főzni, ha valaki esetleg... Nem kiabálok, mert van aki szabin van és akad olyan is aki tagadja a hétfőt
A kávé a kézben semleges terület, nincs háború. Béke van!
Szép napot, aki teheti napozzon, pancsoljon, stb. Vagyunk bőven akik toljuk a szekeret.

Szép napot, aki teheti napozzon, pancsoljon, stb. Vagyunk bőven akik toljuk a szekeret.

Szép estét ismét mindenkinek..... Kv-t főztem... a maradékot reggel megiszom majd sajnos ez a hétvége is melóval telt....
csajok remélem napoztatok..... és csík mentesen

Oké, de mindjárt behu-hu-hu de nagyon kell
csak fel kel kelni
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 08. 03. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 22:28

Szép estét... aa maradékot elfogyasztottam... frisset bekészítettem.... reggel majd inkább maradjatok ágyban

Szép estét... aa maradékot elfogyasztottam... frisset bekészítettem.... reggel majd inkább maradjatok ágyban

Üdvözlet!
Elég kacifántos napokat hagyhattam magam mögött,szerencsére pozitívum is volt benne.
Volt némi utazgatás is,jártam Nokedlifalván is,integettem a körforgalmakban,úgy jutott belőle minden irányba
Elég kacifántos napokat hagyhattam magam mögött,szerencsére pozitívum is volt benne.

Volt némi utazgatás is,jártam Nokedlifalván is,integettem a körforgalmakban,úgy jutott belőle minden irányba

Jó reggelt! Kávét valaki? Vagy valamit valaki?
Vagy maradjunk ágyban? Benne vagyok, de csak ha tartjuk a szokást, hogy egy fiú, egy lány a sorrend
Szép napot

Szép napot

Száp estét !! hajnali kv bekészítve a délutánit meg ittam...
Jó napot kívánok! Kávé elfogyott, délutáni meztelen pancsolás és napozás van helyette. Ruhát a portán kell leadni, lányoknak van medve símogató is
A kutya sem harap, a farkát csóválja, ha tetszik neki valami
Póni nincs, azok egyébként is anti szociálisak... köznyelv szerint köcsögök

Én nem vagyok éppen friss... Egy heti elhalasztott egyeztetések, felmérések... Mondom én, megvár a munka
Több éve nem nézek tévét, mert számomra értéktelen, sőt taszító amit látok. De már mindenhol ez van, lehet visszavonulok, és csak itt leszek elérhető a nappaliban
De csak ha visszatérnek a nyaralásból a csajszik is!

Több éve nem nézek tévét, mert számomra értéktelen, sőt taszító amit látok. De már mindenhol ez van, lehet visszavonulok, és csak itt leszek elérhető a nappaliban

Öcsyke puncizni mindig is jó
csak bekukkk... frissítettem mindent....

Buongiorno! Olasz kávé így a hét elején? Kortyoljatok bele és kicsit még el tudlak vinni titeket a Dolomitokba
Meg van a hangulata a 3000m-es hegyekre felmászásnak, szerencsére a térdem is bírta, csak a levegő fogyott gyorsan
Itthon minden rendben? A lányok még mindig a spájzban
Tegnap hazafelé Crazy-földön is keresztül jöttünk, integettem is
Géza én sem vagyok éjszakai puncizós... Sőt éjjel aludni szeretek, puncizni meg mindig
Szép napot

Meg van a hangulata a 3000m-es hegyekre felmászásnak, szerencsére a térdem is bírta, csak a levegő fogyott gyorsan

Itthon minden rendben? A lányok még mindig a spájzban

Tegnap hazafelé Crazy-földön is keresztül jöttünk, integettem is

Géza én sem vagyok éjszakai puncizós... Sőt éjjel aludni szeretek, puncizni meg mindig

Szép napot

Crazy lekéstelek... vagy korán jöttem
de ugy látom csak én vagyok eleven...... (vagy csak én nem vagyok punciban éjjel )
kv készlet frissitve....

Én is kávézom veled Géza!

szintén....