Be kukk csak... de látom a csajok nagyon elfoglaltak..... kv bekészítve...
Jó reggelt! Tegnap kicsit alábecsültem a sötét oldalt, de szerencsére eszembe jutott egy régi kávébableves recept
Ma a kávénám már rendben, ne is kísérletezzetek a nem kérek ma kávét hülyeséggel.
Viszont a szemem nem a régi. És sajnos szemüvegben sem látom kacér a csajszikat. Biztos valaki dugdossa őket
A mázlista... jól teszi! De néha hagyhatná pihenni őket itt a nappali ölén is
Szép napot

Ma a kávénám már rendben, ne is kísérletezzetek a nem kérek ma kávét hülyeséggel.
Viszont a szemem nem a régi. És sajnos szemüvegben sem látom kacér a csajszikat. Biztos valaki dugdossa őket

Szép napot

Jó reggelt ! Qva hétfő nekem elmarad megint ...
majd szerdán lesz :( de jöttem kvzni veletek !! limonádé is a hűtőben !

Én én én!
Nagyon igénylem a mai reggel...
Kitartás mindenki!

Nagyon igénylem a mai reggel...

Kitartás mindenki!
Jó reggelt! Jujj de hétfő! Kér valaki kávét? Vagy ideje sztrájkolni? Amíg kiderül megiszom a kávémat, a munka megvár
Szép napot

Szép napot

Köszönöm, igen emlékszem rá. De gondoltam van itt egy csomó tó, adja magát, hogy egy ekkora város vonzáskörzetében járnak valahova azok akik csak csobbanni vagy napozni szeretnének ruhamentesen.
Meggyőződésem, hogy van ilyen hely, csak még nem jutott el az infó hozzám!
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 16:36
Meggyőződésem, hogy van ilyen hely, csak még nem jutott el az infó hozzám!

Öcsyke külömben Magyarhertelenden a szauna parkhoz tatrozik egy nudista napozó kert is.,... hogy bírjátok ezt a forróságot ??
32.5 van nálunk....
32.5 van nálunk....

Öcsyke külömben Magyarhertelenden a szauna parkhoz tatrozik egy nudista napozó kert is.,... hogy bírjátok ezt a forróságot ??
32.5 van nálunk....
32.5 van nálunk....

Egészségetekre ! Nekem a hétvégém tegnap lejárt :( Ma már meló van :( igy csak a fagyi marad még nyalásra is ..... Sört majd talán este 6 után valami jóféle barnát....kv készlet frissitve....
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 06. 28. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Vidámat!
Nagyon nincs tervben mára semmi nálam,brutál meleget ígért a sámán,keveset a napon tartózkodós valami van kilátásban
Nagyon nincs tervben mára semmi nálam,brutál meleget ígért a sámán,keveset a napon tartózkodós valami van kilátásban

Jó reggelt! Fesztivál off, Mint írtam feledhető, de igazából csak egy ürügy volt és ha már itt akkor lecsekkoltuk a híres Fishing On Orfűt.
Kellemes reggel, kávéhoz kis fagyit is tettem a vésztartalékból, mert a TitkosCsajszinknak kellemesebb elfoglaltsága akadt
Legalábbis bízom benne, hogy nem hiába túlórázom a fagyigyárban
Nem is titok, jó tett helyébe hálát várok
Ki merre mi jóval készül a vasárnapra?
Kellemes reggel, kávéhoz kis fagyit is tettem a vésztartalékból, mert a TitkosCsajszinknak kellemesebb elfoglaltsága akadt

Ki merre mi jóval készül a vasárnapra?
Csapoltam söröt nektek is! Lánykáknak finom meggyes, embereknek a barna vagy a prémium lagert tudom ajánlani. De ínyencek is vannak így csapoltam IPA-t is, igyátok míg hideg, és habos!
Reggelt én is.
Jó látogatást,szuvenírt hozzál ám magaddal
Ma sem fog kelleni sapka meg sál.
Jó látogatást,szuvenírt hozzál ám magaddal

Ma sem fog kelleni sapka meg sál.
Jó reggelt! A reggeli kávét a Pécsi sörgyár támogatja. 10-től gyárlátogatás, így nincs lustizás!
A tóban pucér fürdés megvolt tegnap! Aztán napozás a stégen.
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 06. 28. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 28. péntek 14:07
öcsyke én itt lakom a közelben
a de a zenei felhozatal sosem fogotbt meg annyira hogy kimenjek Orfűre.... Tóban való csobbanás jobban megmozgat
Kv frissitve és végre hétvége nekem is
Forró kövek holnap este....

Rég fesztiváloztam már, el is felejtettem milyen. Mondjuk a zenei felhozatal érdekes...
Jó reggelt! Este jött a zuhéj, így inkább bekuckóztunk, a nappali sem forog
Ma kirándulás, erdei séta, kicsit töltődünk az erdőben.
Ti se dolgozzatok sokat, mert lelkiismifurdim lesz

Ma kirándulás, erdei séta, kicsit töltődünk az erdőben.
Ti se dolgozzatok sokat, mert lelkiismifurdim lesz

Reggelt!
Ééés péntek!
Öcsy,lerögzítettem a nappalit hogy ne forogjon
Ééés péntek!

Öcsy,lerögzítettem a nappalit hogy ne forogjon

Túl sok hasonlítási alapom nincs fesztiválokhoz. Ez nem az az összebújós fesztivál, az két hét múlva lesz, de akkor inkább az itteni Gg-s cset-talira megyünk. Na az is mindíg szuper móka.
Most irány az esti koncertek, hátha ma érteni is fogom miről szól a dal. Korosztályt tekintve nem lógunk ki, ami bíztató.
Szép estét
Most irány az esti koncertek, hátha ma érteni is fogom miről szól a dal. Korosztályt tekintve nem lógunk ki, ami bíztató.
Szép estét

Milyen a feszivál?
Mindannyian elmentetek?
Kedvet kaptatok egy kis duhajkodásra?

Mindannyian elmentetek?

Kedvet kaptatok egy kis duhajkodásra?

Rég fesztiváloztam már, el is felejtettem milyen. Mondjuk a zenei felhozatal érdekes...