Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 42 43 44 45 46 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#47884   2024. 06. 27. csütörtök 09:13
öcsyke öcsyke
Nem szabad hinni nekik, szikrázó napsütés.
Visszafeküdtem még egy órácskát aludni, így végre a nappali sem forog körülöttem nyes
Az összebújásos terv is van wink
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 08:40
Állítólag ma is esni fog, sőt itt már most is esik smile
Inkább bújjatok össze otthon, én tuti ezt tenném smile nyes
#47883   2024. 06. 27. csütörtök 08:40
Nokedlee Nokedlee
Állítólag ma is esni fog, sőt itt már most is esik smile
Inkább bújjatok össze otthon, én tuti ezt tenném smile nyes
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 07:03
Egész este vakuzott az ég, aztán amikor leszakadt és minden bugyi hirtelen nedves lett úgy döntött az emberek többsége, hogy elmegy haza nyes
Ma újra nekifutunk! Kiderítjük az igazságot!
#47882   2024. 06. 27. csütörtök 08:39
Nokedlee Nokedlee
Jó reggelt, vagy napot, vagy ilyesmit smile
Köszi medve, de ez asszem nem segít smile biztos ez a hülye idő. Tegnap jól ránk szakadt az ég.... biztos valaki ezt kívánta, hogy szakadna ráá nyes
géza, nem riogatom a gyanútlan nézelődőket, inkább nem dobok semmit sehova smile
#47881   2024. 06. 27. csütörtök 07:03
öcsyke öcsyke
Egész este vakuzott az ég, aztán amikor leszakadt és minden bugyi hirtelen nedves lett úgy döntött az emberek többsége, hogy elmegy haza nyes
Ma újra nekifutunk! Kiderítjük az igazságot!
#47880   2024. 06. 27. csütörtök 06:59
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Régen is forgott a nappali? Valaki kösse ki a kávét, legalább egy fix pont legyen már circling
Crazy az a Picsasátor... jól eldugták! Aztán kiderült nem is, tele volt egyszerű emberekkel akik halgatták ahogy egy pacák valami viktort szidott éneklésnek álcázva nyes Halat nem láttam, halszag sem volt mf2
#47879   2024. 06. 27. csütörtök 06:11
CrazyBear CrazyBear
Reggelt!
Alakul ez...már kispéntek eljen
Megint tombolt az anticiklon éjjel..keveset aludtam,szórakozhatna már máshol...
Öcsy,ha jól rémlik már megy a buli,jó a hangulat?Picsasátorral mi a helyzet? nyes
#47878   2024. 06. 26. szerda 22:18
geza36 geza36
Szép estét! Végre ismét főzhetek friss kvt nektek smile Látom azért mindenki aktiv volt ma is smile Nokedlee miért is érzed magad nyamvadtnak??dobj fel egyképet és meglátod hányan nyalnának ki az alvós bugyidból nyes
#47877   2024. 06. 26. szerda 16:42
CrazyBear CrazyBear
Erre az esetre sütöttem neked indonéz fordított kávét,ezt valóban fordítva isszák,ráfordítják egy tányérra oszt jól kiszívószálazzák a pohár alól.(Minek kell a kávét megforgatni? confused )
Ha ezt iszod fordítva legközelebb,akkor pont jó lesz nyes Egs smile
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 26. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 13:26
Én ma folyamatosan fordítva iszom a kávét szerintem, olyan szinten nyamvadt vagyok nyes szörnyű smile
#47876   2024. 06. 26. szerda 14:00
Kutyu14cm Kutyu14cm
Nyamvadt,mi?? Aztán mégis,hogy felkavartad itt az állóvizet! Mi lenne,ha nem nyamvadtnak éreznéd Magad,hanem Szexi Csajnak,ami vagy-Tornádó????
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 26. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 13:26
Én ma folyamatosan fordítva iszom a kávét szerintem, olyan szinten nyamvadt vagyok nyes szörnyű smile
#47875   2024. 06. 26. szerda 13:26
Nokedlee Nokedlee
#47874   2024. 06. 26. szerda 12:10
öcsyke öcsyke
Felénk nem durrogott, vagy én átaludtam. De az út vizes volt reggel, úgyhogy lehet ide is elpacsált valaki.
Franciabugyi is egy hasznos találmány, hálás vagyok érte, no meg a domborodó toppok finom
Látom jól viselkedtek, ebéd után is jár a kávé.
wave
#47873   2024. 06. 26. szerda 08:44
CrazyBear CrazyBear
Vidámat!
Szólt a startpisztoly bizony...
Hajnalban durrogós villám ébresztett,nagy vihar volt,majdnem világgá futottam...azóta durrogok én is meg morgok nyes
#47872   2024. 06. 26. szerda 08:39
Nokedlee Nokedlee
Kutyi, nőben logikát sose keress nyes
Van magyarázata, de az sem biztos hogy jobb volna nyes
#47871   2024. 06. 26. szerda 08:16
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok! Hagytalak nyerni Noki. Peca közben meztelenül,alváshoz meg "beöltözöl"??? Micsoda kettősség! De persze csak poénkodok. A sejtetés izgalmas tud lenni. Öcsyke,a sziluett dolog nekem is bejön!
#47870   2024. 06. 26. szerda 07:17
Nokedlee Nokedlee
Jó reggelt smile
Én nyertem akkor ezekszerint? Hű smile
Franciabugyiban alszom és topban smile
Most már. Régebben meg boxeralsóban aludtam nyes
Meztelenül nem komfortos számomra. smile
#47869   2024. 06. 26. szerda 05:46
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Bekészített kávé lefőzve, startpisztoly eldördült, a versenyzők fej-fej mellett még csukott szemmel és az utolsó álomfoszlányokkal küzdenek a konyhába jutásért nyes
Később még benézek, kíváncsi vagyok a végeredményre.
Noki te miben alszol és mész az első kávédért? A TitkosCsajszi tök pucéran nyomja... még elképzelni is rett... akarom mondani gyönyörű. Bár én bírom a szép mellek sziluettjét a hálóingen. Bugyi nem kell finom
#47868   2024. 06. 25. kedd 23:14
geza36 geza36
Szép estét ! Látom azért nappal mindenki benézett nyes reggelre lesz bundáskenyér !!! sok sok tejföllel.... Kv is bekészítve hogy induljon jól Nektek a szerda....
#47867   2024. 06. 25. kedd 17:02
öcsyke öcsyke
Ez a magán szektor sajátossága, nincs munkaköri leírás és néha van egyedi gondolkodású ügyfél, akinek tovább tart megértenie, hogy amit szeretne az extra mert... Ja az utalás egyre gyakoribb, sajnos előre mondani kell, mert egyre kevésbé természetes. Én ott helyben megvárom, pár másodperc. Borravalót az idős nénikék adnak, a mostani degeneráció még egy pohár vízzel sem kínál. Modjuk én kérek, ha úgy van wink
Vidámabb téma a meztelen peca, rendszeresen őrizetlenül maradnak a botok nyes
Most kettesben lesztek? Szereznem kell búvárruhát nyes
Crazy jó a csöcsifagyi, már cuppannék is rá crazya
#47866   2024. 06. 25. kedd 16:43
Kutyu14cm Kutyu14cm
A kuncsaftot nem bántottam,mert a főnök ismerőse,le lesz rendezve az anyagi része,de jól érzed Crazy,a borravaló az ablakba!!
#47865   2024. 06. 25. kedd 16:42
Kutyu14cm Kutyu14cm
Már hogy tudna figyelni a pecára,miközben bámul A Pucérra???
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 06. 25. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 15:10
Nem vagyok fanatikus, és hamar el is unom, szóval azért bizonyos szempontból tipikus nő vagyok smile
Viszont nagyon szeretem a természetet, a csendet, szeretek a szabadban lenni smile
Pl napozom, egy jó könyvet olvasva, amíg a fiúk horgásznak. Ha csak ketten vagyunk kint az párommal, akkor néha meztelenül napozom amíg ő nem igazán tud a pecára koncentrálni, ez mindig vicces nyes
Szóval ilyen koca-peca ez inkább, mintsem komoly, részemről smile

... 42 43 44 45 46 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48744db
Utolsó üzenet: ma 05:18

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!