Jó reggelt!
Crazy tegnap rossz kávét adtam neked, ha ma nem dolgozol!
Laza pénteki kávé, a könnyed munkához illik ma. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 20:36
Crazy tegnap rossz kávét adtam neked, ha ma nem dolgozol!
Laza pénteki kávé, a könnyed munkához illik ma. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó éjt Öcsy,bár holnap nem melózom,a kávéfőzést meghagyom neked,majd én elmosogatok

Jah,persze,hát te voltál a fotós...
Am nagy kár hogy a Lényeg lemaradt, legközelebb szelfit kell lőni...
Örömmel szaunáznék tovább veled,de az álommanó most már velem szórakozik...majd legközelebb
Jó éjt csajszi,és Kutyu

Am nagy kár hogy a Lényeg lemaradt, legközelebb szelfit kell lőni...

Örömmel szaunáznék tovább veled,de az álommanó most már velem szórakozik...majd legközelebb

Jó éjt csajszi,és Kutyu

Neeeeem, csak pont nem látszom
Jó éjt öcsy

Jó éjt öcsy

De ugye nem a fal másik oldalán?

Én már ott voltam, csak pont a másik oldalán, így nem láthattatok

Hát nem nagykabátban szoktak...
Khm..azért gyanús hogy Te,nem akartad azonnal használni...na jó,mi benne a csel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 20:32

Khm..azért gyanús hogy Te,nem akartad azonnal használni...na jó,mi benne a csel?

Törölt felhasználó (4236812)

Mna
elég volt egy kép, és már vetkőztök is?

Jó éjt Öcsy,bár holnap nem melózom,a kávéfőzést meghagyom neked,majd én elmosogatok
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Mna
elég volt egy kép, és már vetkőztök is?

Most hívott az álommanó...

Tutkó
Már rohanok is....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 20:14

Uhh de ügyeeeeeeees vagyoooook
Tess, a szaunánk

Már rohanok is....

Tess, a szaunánk

Jó lesz, már vetkőzöm is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 20:14

Tess, a szaunánk

Tess, a szaunánk

Tess, a szaunánk

Nem kötöm helyhez, csak melegen süssön a napocska. Szeretem azt az érzést
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 19:24

Seggfej teló..nem én "mennék:...
Nekem pl Dubai,klasszikus Kanári szigetek és társai,Egyiptom mindenképpen...ha már magamat kérdeztem...

Nekem pl Dubai,klasszikus Kanári szigetek és társai,Egyiptom mindenképpen...ha már magamat kérdeztem...

Abszolút kell
Bár azt hittem már van is, csak én nem találom
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudok táncolni sajnos
Van az a poén, hogy azért nem lettem néptáncos, mert ahogy én táncolok, olyan nép nincs
Kb így
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 19:49

Hova- hova? Kubába! Noki megtanít minket salsázni,azt ropjuk!
Hát biztosan ki lenne használva mostanában
Nyáron meg jacuzzira cseréljük
Mondjuk engem az jobban vonz,de szívesen nyomatnám a szaunát is. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyáron meg jacuzzira cseréljük

Mondjuk engem az jobban vonz,de szívesen nyomatnám a szaunát is. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez jól hangzik
De engem is meg tudna.???
Tetszik mint tánc,szívesen ropnám is,de én rohadtul botlábú vagyok.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 19:49

De engem is meg tudna.???

Tetszik mint tánc,szívesen ropnám is,de én rohadtul botlábú vagyok.

Kéne egy szauna a nappaliba?
Szabadban, szabadon. Finom is az. Az a csodája, hogy azt a pillanatot élvezzük és úgy amit épp ad.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 19:16

Én szeressem a vizet is,imádok úszkálni,csak már egyre rövidebb távot bírok..
Szóval csak meleg és napos legyen
Felhúzom a termosztátot 26 -ra,eccer élünk,Travelon meg kapcsolok valami pálmafásat....átjössz?
Azért kíváncsi lennék hogy Kutyu hova vinne minket...
Van ahová elmennék ilyen mindig nyaras hely?

Szóval csak meleg és napos legyen

Felhúzom a termosztátot 26 -ra,eccer élünk,Travelon meg kapcsolok valami pálmafásat....átjössz?

Azért kíváncsi lennék hogy Kutyu hova vinne minket...
Van ahová elmennék ilyen mindig nyaras hely?