Jó reggelt! Egy kávé? Ugyanaz a kávé, mégis van akinek a kezdetre hangol és van akinek a folytatásra. Egy csendes pillanat, aztán már érezni a szelet, a hétfő-vihar közeledtét.
Szép napot!
Szép napot!
Kössz, de nem örülök így sem neki
Jó éjt mindenki
Jó éjt mindenki
Nah,én is L.
Kitartást csajszi,az idei első munka naphoz,gondolj rá hogy ott lesz a jóseggű kolléga és stb..
Jó éjt
Kitartást csajszi,az idei első munka naphoz,gondolj rá hogy ott lesz a jóseggű kolléga és stb..
Jó éjt
Én is azt néztem...
Jó éjt Öcsy!
Jó éjt Öcsy!
Én is el voltam filmezni. Nagy cápás volt.
Most meg vizszintesbe teszem magam. Jó éjt!
Most meg vizszintesbe teszem magam. Jó éjt!
Nekem is van ilyen érzésem...úgy legyen
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 18:05
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is ezt mondom és nem azért, mert valahol olvastam, hanem érzem!
Lehet hogy igazad van megint...
Csak néha?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 17:49
Csak néha?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4236812)
A Te fejedben szerintem semmi sem volt érett még soha
De azért bírlak, néha
De azért bírlak, néha
Ezért férfi hang a narrátor. Hát ez is kiderült
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 18:05
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Az biztosan nem én leszek
Ehhe....reméljük jók a megérzéseitek
#elfilmeznipussz
#elfilmeznipussz
Én is ezt mondom és nem azért, mert valahol olvastam, hanem érzem!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 17:33
Nem szuper extrát ígérnek,de jobb és pozitívabb időszak vár mindekire,elvileg.
Persze,vágom csajszi,beszéltünk is már erről
Az biztosan nem én leszek
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem biztos, de majd improvizálsz
Az lesz a narrátor, akinek szabad a szája
Négyből egy csak fogja tudni
A Te fejedben szerintem semmi sem volt érett még soha
De azért bírlak, néha
De azért bírlak, néha
Oké-oké,értem,még a végén elpirulsz...
Meg nem érettként nekem is ott van fejben...hm..ki tudja,ha egyszer oda jutok,hasznos infó lesz.#köszcsipuszcsi érte
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 17:33
Meg nem érettként nekem is ott van fejben...hm..ki tudja,ha egyszer oda jutok,hasznos infó lesz.#köszcsipuszcsi érte
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát....hármasban már voltam párszor. Nehéz leírni mi az a plusz érzés amit ad. Engem végtelenül izgat ha néznek szex közben, ott ez ugye adott. Izgató a több farokkal játszadozás, és egy másik punci is. Több kéz érintése stb. Egyszer próbáljad ki, és akkor nem kell itt bénán magyaráznom
Nem szuper extrát ígérnek,de jobb és pozitívabb időszak vár mindekire,elvileg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 17:27
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kell, hogy szuper extra jó legyen, csak a tavalyinál legyen jobb
Igen, ez régi vágyam. Még nem érett be teljesen, különben dolgoznék a megvalósításán
Igen, ez régi vágyam. Még nem érett be teljesen, különben dolgoznék a megvalósításán
Hát....hármasban már voltam párszor. Nehéz leírni mi az a plusz érzés amit ad. Engem végtelenül izgat ha néznek szex közben, ott ez ugye adott. Izgató a több farokkal játszadozás, és egy másik punci is. Több kéz érintése stb. Egyszer próbáljad ki, és akkor nem kell itt bénán magyaráznom
Nem kell, hogy szuper extra jó legyen, csak a tavalyinál legyen jobb
Én még sosem voltam többesben,azért érdekelne csajszi részről hogy mit keres benne,mitől jobb ilyesmi...

GG-ufsz

gabonya