Jó reggelt! Kávé ezen a szép reggelen?
Sziasztok.
Mindig az vagyok...tudod..
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 21. szombat 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Crazy! Jó Mackó legyél!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 21. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Kézcsók "Molly macska"
Mivel kínálhatunk meg?

Mivel kínálhatunk meg?
Szeva Kutyu!
Ma csak kukucska...ezer a dolog (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 21. szombat 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 21. szombat 10:54
Ma csak kukucska...ezer a dolog (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 21. szombat 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Mindenki! Szép napot,mosolygósat!! Kétszer Öcsy! Egyszer nem voltam hajlandó zuhogó esőben dolgozni,nem vezetni,cipekedni! Másszor pedig túl nagyot hazudott a kuncsaft a megegyezett árhoz képest! Nem egy szekrény volt,hanem komplett gardróbsor,ami szerinte befér a liftbe. Csak gyárakban találkoztam akkora teherlifttel,amibe 240 cm magas szekrény befér.

De majd harminc év alatt,ennyi szerintem megbocsájtható!
Szia Mindenki! Szép napot,mosolygósat!! Kétszer Öcsy! Egyszer nem voltam hajlandó zuhogó esőben dolgozni,nem vezetni,cipekedni! Másszor pedig túl nagyot hazudott a kuncsaft a megegyezett árhoz képest! Nem egy szekrény volt,hanem komplett gardróbsor,ami szerinte befér a liftbe. Csak gyárakban találkoztam akkora teherlifttel,amibe 240 cm magas szekrény befér.

Vidámat!
Ugye kávéztatok már?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 12. 21. szombat 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 21. szombat 05:42

Ugye kávéztatok már?

Ne is kérj, nincs szünetmenteskávé
Volt már olyan, hogy nemet mondtál fuvarra? Akár az ember, akár a cucc miatt?

Volt már olyan, hogy nemet mondtál fuvarra? Akár az ember, akár a cucc miatt?
Ne is kérj, nincs szünetmenteskávé
Volt már olyan, hogy nemet mondtál fuvarra? Akár az ember, akár a cucc miatt? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 20. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 20. péntek 07:46

Volt már olyan, hogy nemet mondtál fuvarra? Akár az ember, akár a cucc miatt? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 20. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot mindenkinek! Én még tolom vadul,még hétfön is!! Rohadtul unom már! Ha gazdag lennék,az ügyfelek zsebébe dugnék egy kis pénzt,azt vigye a bútorát ahová akarja!
Szia Drága#puszi! Hiányoztál ám! Jöhetnek az ágyasok
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 12. 20. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki mondta ezt a hülyeséget? Ilyen munkanap nincs is, talán ilyen szó sem létezik
Világmegváltóból csak szeretkezés van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 20. péntek 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 20. péntek 07:28

Világmegváltóból csak szeretkezés van!

Törölt felhasználó (4236812)

Szia öcsyke
ahww....pedig az volt a terv, hogy ma lesz a világmegváltómunkanap
de akkor csak bírjuk ki valahogy

Jó reggelt! Kávé csak bekészítve, meghajlok a többség akarata előtt
Én a magamét kisütöttem, ma még egy kis sulit szerveztek nekem... Nem tudják, hogy ma van Karacsun téli napforduló ünnepe? A leghosszabb éjszakák? Itt a földön minden életet a nap járása, ciklusa rendez. Erre mi emberek csinálunk saját ünnepet, nap-tárat
Nincs harag, de igyekszem élni. Hülyeség nélkül.
Szóval kávé, tea-bundáskenyér!

Szóval kávé, tea-bundáskenyér!

Jóccakát
Kitartást Kutyu!
Öcsy,nekem nem kell olyan korán kávé,köszi!Majd egyik nap átveszem a reggeli kávésütést
Csajsziknak jóéjtpussz

Kitartást Kutyu!
Öcsy,nekem nem kell olyan korán kávé,köszi!Majd egyik nap átveszem a reggeli kávésütést

Csajsziknak jóéjtpussz

Ma kaptam én is két lityi szőlő ágyast
De amekkora alkesz vagyok,három év múlva is lesz belőle
Majd megkínállak.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 12. 20. péntek 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 20. péntek 17:04

De amekkora alkesz vagyok,három év múlva is lesz belőle

Majd megkínállak.

Húdejó, hogy szólsz!!!
Ágyasokat el is felejtettem
Én dolgozom ünnepek alatt, de csak munkanapokon, és nem viszem túlzásba

Húdejó, hogy szólsz!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 20. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 20. péntek 17:02

Örülök ha oké
Akkor jöhet az ágyban ágyas...?
Meló neked is jövőre?

Meló neked is jövőre?
Örülök ha oké
Meló neked is jövőre? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 12. 20. péntek 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 20. péntek 16:48

Meló neked is jövőre? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 12. 20. péntek 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen
Gyulát kidobtam
Jézuskával mindent megbeszéltem, kaja a hűtőben, már várom a karácsonyt ♡♡
Gyulát kidobtam

Jézuskával mindent megbeszéltem, kaja a hűtőben, már várom a karácsonyt ♡♡
Igen
Gyulát kidobtam
Jézuskával mindent megbeszéltem, kaja a hűtőben, már várom a karácsonyt ♡♡ (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 20. péntek 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyulát kidobtam

Jézuskával mindent megbeszéltem, kaja a hűtőben, már várom a karácsonyt ♡♡ (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 20. péntek 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Katja
Puszpusz
Minden oké?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 12. 20. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Puszpusz
Minden oké?

Kicsitkettyós kölökmackó is befejezte idénre
Kisvakáció on

Kisvakáció on