Pont így képzeltem el én is..Hamupopóka.őő..cipőke...
Azért elismerésem,stramm csajszi vagy
én biztosan nem bírtam volna felkelni

Azért elismerésem,stramm csajszi vagy

Éjfélig. Aztán a hintóm tökké változott, a cipőm ott felejtettem a lépcsőn. A herceg nem jött, így mehettem haza mezítláb, gyalog
Egyébként kettőkor értem haza

Egyébként kettőkor értem haza

Meddig voltál?
Kitartás,gyorsan lepörgős napot.Most csak pici energiát küldök,nekem is kevés
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 19. csütörtök 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 19. csütörtök 08:09

Kitartás,gyorsan lepörgős napot.Most csak pici energiát küldök,nekem is kevés

Törölt felhasználó (4236812)

Szia bundás
Igen, jól sikerült. Most picit kómás vagyok, majd felébredek

Szia kutyum
Neeem, mindenki túlélt
Van aki kicsit másnapos, vagy aznapos, de élünk és virulunk ahogy az megszokott
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 19. csütörtök 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 19. csütörtök 07:26

Szia Noki! Azt olvastam a hírekben,valami céges bulin három pasi is szívinfarktust kapott mikor a kolléganőjüket meglátták! Ejnye,Gyilkos Nő!!!

Szia bundás
Igen, jól sikerült. Most picit kómás vagyok, majd felébredek
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 19. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem már mindegy,csak ne rángasson senki,hogy üljek teherautóba!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 19. csütörtök 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 19. csütörtök 07:39

Mi idén megpróbáljuk lecsökkenteni a házimelót,hogy a pihiről szóljon,kaja,süti rendelve..oszt meglátjuk,mert azért csak legyen hozzá hazai és stb...így szokott kezdődni..

Mi idén megpróbáljuk lecsökkenteni a házimelót,hogy a pihiről szóljon,kaja,süti rendelve..oszt meglátjuk,mert azért csak legyen hozzá hazai és stb...így szokott kezdődni..
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 19. csütörtök 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 19. csütörtök 07:21

Jó reggelt,sziasztok! Crazy, ne haragudj,tegnap kidőltem,túl sok volt a meló! Én leginkább a pihenés miatt várom a Karácsonyt! Akkor csak az otthoni teendők vannak!
Szia Noki! Azt olvastam a hírekben,valami céges bulin három pasi is szívinfarktust kapott mikor a kolléganőjüket meglátták! Ejnye,Gyilkos Nő!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 19. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 19. csütörtök 07:00

Jó reggelt
Ismerős az érzés öcsyke
sebaj, majd alszunk munka közben

Ismerős az érzés öcsyke

Szeva Kutyu,és mindenki...sorry kicsit álmosan még...

Jó reggelt,sziasztok! Crazy, ne haragudj,tegnap kidőltem,túl sok volt a meló! Én leginkább a pihenés miatt várom a Karácsonyt! Akkor csak az otthoni teendők vannak!
Szia mosolygós
Jól érezted magad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 19. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 19. csütörtök 07:00

Jól érezted magad?

Jó reggelt
Ismerős az érzés öcsyke

Ismerős az érzés öcsyke

Jó reggelt
Ismerős az érzés öcsyke

Ismerős az érzés öcsyke

Hamar lett reggel... Ilyen, ha az ember holnap fekszik le

Jó reggelt! Különleges csénteki kávé ínyenceknek!
#Kikukucskamára
Noki,előkészítettem az ágyat,csak bele kell hempredned,cipőt,ruhát segítem levenni,forró fürdővíz legyártva stb....
Akár reggel is eldobhatod magad rajta,ha kevés az energia,majd elkérlek a főnöktől
Medvebőr is van....
Mosolygós "csénteket" mindenkinek!

Redőnyt lehúztam,nehogy megint behozzák a szennyest
Noki,előkészítettem az ágyat,csak bele kell hempredned,cipőt,ruhát segítem levenni,forró fürdővíz legyártva stb....

Akár reggel is eldobhatod magad rajta,ha kevés az energia,majd elkérlek a főnöktől

Medvebőr is van....

Mosolygós "csénteket" mindenkinek!

Redőnyt lehúztam,nehogy megint behozzák a szennyest

Szevasz Kutyu!
Igen,ma csak bekukucska van,csajszikák nélkül üresség van
Jól is teszi hogy bulizik,érezze csudajól magát,legyen mosolygós és miegymás
A pasikollégák biztosan kaptak egy gyenge szívrohamot mikor meglátták csiniben..
Neked lejárt mára?
Igen,ma csak bekukucska van,csajszikák nélkül üresség van

Jól is teszi hogy bulizik,érezze csudajól magát,legyen mosolygós és miegymás

A pasikollégák biztosan kaptak egy gyenge szívrohamot mikor meglátták csiniben..

Neked lejárt mára?
Szeva Crazy! Mára csak a kukucska marad,Noki bulizik! Szerintem egy pohár pezsgőt azért engedélyezhetne magának!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 18. szerda 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Bekukucska

Még több volt..de már én sem tudom..nem érdekes
Khm..tök jó napom van..

Khm..tök jó napom van..