Őőő...kielégítően....
Aludtam, is
Te jól aludtál bundás?

Aludtam, is

Jóreggeltszia
Csók az integetődre
Jól aludtál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 18. szerda 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 18. szerda 07:24

Csók az integetődre

Jól aludtál?

Törölt felhasználó (4236812)
VIP

Jó reggelt

Jó reggelt

Katja jobban vagy? A tüdőgyulladás nem erekje, dobjad ki magadból!#Gyógypuszi!
A nappali kis és nagyobb állatainak ajánlom a szemizomláz enyhítő kávét, a tegnapi próbafülkés terhelés hatásainak enyhítéseire. Gondolom az ágyéktáji ingert otthon lekezelték

Jó reggelt! A kávé, már sejtitek, varázsital!
Ha csukott szemmel kortyolod, érzed ahogy szétárad benned. Nagyon fontos! Aminek és amire gondolsz az lehetsz! Fogyasszátok felelőségel!
Noki ma/is/ gyönyörű leszel, bálkirálynő
Ha csukott szemmel kortyolod, érzed ahogy szétárad benned. Nagyon fontos! Aminek és amire gondolsz az lehetsz! Fogyasszátok felelőségel!
Noki ma/is/ gyönyörű leszel, bálkirálynő

Jó éjt bundás
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 17. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 21:26

Hogyan???Szegény Kutyu nem kapott levegőt....nekem tele volt a kezem a shoppingolt cuccaiddal,különben is nem az én brifkómon,hanem a te bukszádon járt az agyam...
No,#jóéjtpussz

No,#jóéjtpussz

Hogyan???Szegény Kutyu nem kapott levegőt....nekem tele volt a kezem a shoppingolt cuccaiddal,különben is nem az én brifkómon,hanem a te bukszádon járt az agyam...
No,#jóéjtpussz
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 17. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 21:10
Ha már ott voltatok ki is fizethettétek volna
Szia mókus

No,#jóéjtpussz

VIP

Szia mókus

Jó éjszakát !
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 17. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 21:14

Azért a fele igaz volt...
Most nem kívánok jó éjt..mert reggel olvassátok,oszt kómásan még visszafekszetek,melóból elkéstek,stb..
Öcsy,a reggeli kávé+gondolatokkal nyithatnál egy ébresztő és napindító szolgáltatást.Remek és ilyen tuti nincs,majd adom hozzá magam kabalának,reklámarcnak
Kutyu,legközelebb szólj ha látod a Csajszinkat próbafülkében,vigyázok rád,ha elakad a levegőd,segítek....addig lesem én míg visszajön....
Noki,vendéget nem vihetsz a buliba? Elkísérünk a Kutyuval,lesegítjük a kabátod,táncolunk Veled,így a részeg-tapizós pasikollegáktól megmentünk,hozunk ételt,italt,udvarlunk-bókolunk, ügyelünk rá hogy időben ágyba kerülj...
A többi csajszi tuti besárgulna az irigységtől..
Jó reggelt,legyen szép és mosolygós napotok!

Most nem kívánok jó éjt..mert reggel olvassátok,oszt kómásan még visszafekszetek,melóból elkéstek,stb..
Öcsy,a reggeli kávé+gondolatokkal nyithatnál egy ébresztő és napindító szolgáltatást.Remek és ilyen tuti nincs,majd adom hozzá magam kabalának,reklámarcnak

Kutyu,legközelebb szólj ha látod a Csajszinkat próbafülkében,vigyázok rád,ha elakad a levegőd,segítek....addig lesem én míg visszajön....

Noki,vendéget nem vihetsz a buliba? Elkísérünk a Kutyuval,lesegítjük a kabátod,táncolunk Veled,így a részeg-tapizós pasikollegáktól megmentünk,hozunk ételt,italt,udvarlunk-bókolunk, ügyelünk rá hogy időben ágyba kerülj...

Azért a fele igaz volt...
A többi csajszi tuti besárgulna az irigységtől..

Szia mókus

Tudom,én segítem ráadni és levenni,véleményezni a ruhakölteményeket a fülkében...
Mindenben és anélkül is tünemény
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 17. kedd 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 18:37

Mindenben és anélkül is tünemény

Maradj már Crazy! Nokit kukkolom a próbafülke nyílásán keresztül!! A ruhák szót sem érdemelnek,a Csajtól meg elállt a lélegzetem!

Bocsi Mókus,jó reggelt!

Maradj már Crazy! Nokit kukkolom a próbafülke nyílásán keresztül!! A ruhák szót sem érdemelnek,a Csajtól meg elállt a lélegzetem!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 17. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 18:20

Szeva Mókus!
De eltűnt mindenki,pedig csak vicceltem a locsolkodással
Azért annyira nincs jó idő

Szeva Mókus!

Jó reggelt!
Hát gyerekek....itt a tavasz...biztos nem húsvét lesz?
Csajszik,én azért elmennék hozzátok locsolni...

Csajszik,én azért elmennék hozzátok locsolni...

Igen, jó szokott lenni
Köszi

Akkor érezd jól magad
Jó szokott lenni?
Khm..azért megnéznélek kicsípve....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 17. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 17. kedd 10:37

Jó szokott lenni?
Khm..azért megnéznélek kicsípve....

VIP

Holnap.....

Holnap.....