igazad van, gyümit inább reggelire kell enni, vagy ebéd után desszertnek,
este szerencsésebb a zöldség, a gyümölcs, a sütemények és a sok rántotthús...
(lakodalomban, ami szerencsére nincs minden este!)

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 20:22

Én úgy tudtam,hogy gyümi nm jó estére a fruktóz miatt(remélem nm írtam baromságot a fruktózzal)...estére a zöldség jóóó...párolwa...
Mondjuk én ennék mellé 6-8 db rántott húst...
Mondjuk én ennék mellé 6-8 db rántott húst...

A negatíw mély nyoma az arcomon csattant...
A köwetkező történt...wallomás...
Egy barátom (ex) nagyon szerette wolna megdugni a barátnőm...az wolt a taktikája,hogy állandóan tömte a fejét,hogy itt és itt megdugtam egy jányt és ezt én meséltem neki...nos,a barátnőm egy idő után elhitte és elkezdett wele szekálni...de egy idő után minden napos lett a csesztetés,pont náluk woltam mikor besokaltam már ettől a faxságtól és mondtam neki,én megyek haza...kijött welem a lépcsőházba,hogy elköszön meg miegymás de kezdte elölről a megcsalásos dolgot...miután begurultam és mondtam,hogy menjen már a pitsába...(ha begurulok úgy beszélek mint a kocsis)...kaptam egy hatalmas pofont...ez még nm is lett wolna gáz...de reflexből kapott tőlem egy wisszakezest...a mai napig emlékszem,ahogy egy idegrángás elindult a wállamtól a kézfejemig...és durrr...rohadtúl elszégyeltem magam és nm is értettem a reakcióm...pillanatok alatt történt az egész...
Ő wolt az első és az utolsó nő akit megütöttem...
Nah...ez is én waok...woltam...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 01. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 08:55
A köwetkező történt...wallomás...
Egy barátom (ex) nagyon szerette wolna megdugni a barátnőm...az wolt a taktikája,hogy állandóan tömte a fejét,hogy itt és itt megdugtam egy jányt és ezt én meséltem neki...nos,a barátnőm egy idő után elhitte és elkezdett wele szekálni...de egy idő után minden napos lett a csesztetés,pont náluk woltam mikor besokaltam már ettől a faxságtól és mondtam neki,én megyek haza...kijött welem a lépcsőházba,hogy elköszön meg miegymás de kezdte elölről a megcsalásos dolgot...miután begurultam és mondtam,hogy menjen már a pitsába...(ha begurulok úgy beszélek mint a kocsis)...kaptam egy hatalmas pofont...ez még nm is lett wolna gáz...de reflexből kapott tőlem egy wisszakezest...a mai napig emlékszem,ahogy egy idegrángás elindult a wállamtól a kézfejemig...és durrr...rohadtúl elszégyeltem magam és nm is értettem a reakcióm...pillanatok alatt történt az egész...
Ő wolt az első és az utolsó nő akit megütöttem...
Nah...ez is én waok...woltam...

Életed első szerelme mély nyomokat hagyott benned?
miért egy veszekedés alkalmával összekarmolta az arcod? jó mélyen beléd eresztette a körmeit?
miért egy veszekedés alkalmával összekarmolta az arcod? jó mélyen beléd eresztette a körmeit?
Enni enni sok kis falánk ember bár ha jól esik egészségetekre,de igyatok is valamit hozzá,ellőte kisüsti utána sör bor.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 20:51

igazad van, gyümit inább reggelire kell enni, vagy ebéd után desszertnek,

A pozitíw élmény az több ami utána maradt mint a negatíw...a leggázabb az wolt amit Surdinak írtam!
Nagyon sokáig kerestem a hozzá hasonló jányt mind alakban mind a szexben...
...azt hiszem nincs párja a wilágban...így nm is találtam hozzá hasonlót...fantasztikus nő wolt csak agyban nm wolt százas...sajna...bár utólag elgondolkodwa én sem értékeltem eléggé azt amim wolt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 08:09
Nagyon sokáig kerestem a hozzá hasonló jányt mind alakban mind a szexben...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Az első szerelem mély nyomai pozitívak vagy negatívak?
Észrevetted magadon, hogy az elsőhöz hasonló karakterű nőket kerestél utána?
Az izgulásra és az idegeskedésre (6.) nem kérdezek rá, mert az ilyenről nem szívesen beszél az ember.
Észrevetted magadon, hogy az elsőhöz hasonló karakterű nőket kerestél utána?
Az izgulásra és az idegeskedésre (6.) nem kérdezek rá, mert az ilyenről nem szívesen beszél az ember.
a.,családdal...ha anyámra w apámra gondolok...welük soha nm tudom megbeszélni miért költöztem el...
b.,barátokkal...a szexről nehéz beszélgetni mert a legtöbbjük azt hiszi a nő 1 tárgy...
c.,gyerekeimmel...mi történt anyu és köztem...mitől romlott el...
d.,munkatársakkal...megértetni welük,hogy az ember magánélete nm a tw híradó... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 08:15
b.,barátokkal...a szexről nehéz beszélgetni mert a legtöbbjük azt hiszi a nő 1 tárgy...
c.,gyerekeimmel...mi történt anyu és köztem...mitől romlott el...
d.,munkatársakkal...megértetni welük,hogy az ember magánélete nm a tw híradó... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó reggelt!
Kérdés:
Mik azok a témák, amelyekről a legnehezebb beszélnetek
a) családdal
b) barátokkal
c) gyerekeitekkel
d) munkatársakkal
Kérdés:
Mik azok a témák, amelyekről a legnehezebb beszélnetek
a) családdal
b) barátokkal
c) gyerekeitekkel
d) munkatársakkal

Megyek takatítani a vacsora vendégeim után:

Woltatok egy páran....

Jó éjt!
Találtam egy nagyon felkavaró témát, esetet, de mivel egy egyszerű apás szülésből majdnem botrányt csináltatok, ezt már nem merem betenni...
Mielőtt lefekszem, még beteszem a következő kérdést (feladatot):
Tegyetek fel kérdést NEKEM!
Találtam egy nagyon felkavaró témát, esetet, de mivel egy egyszerű apás szülésből majdnem botrányt csináltatok, ezt már nem merem betenni...

Jó reggelt Mindenkinek!
Surdikám, hagytam Neked egy kis meglepetést a verseknél!
Tudod, mert "elvetemült" vagyok!
Surdikám, hagytam Neked egy kis meglepetést a verseknél!
Tudod, mert "elvetemült" vagyok!

mikor vagy/lennél benne egy 3-as szexben (te válogathatnád meg a partnereidet)???...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 23:58

Admin

Jó éjt!

Jó reggelt!
Süt a nap, kellemes idő várható, csak ne kellene dolgozni menni.
Süt a nap, kellemes idő várható, csak ne kellene dolgozni menni.

Akkor most nekem is jelen kell lennem.
hátha beválaszt!
(de ahogy ismerem,nem riad vissza a variációktól sem)
Jóreggelt mindenki (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 07:43
hátha beválaszt!
(de ahogy ismerem,nem riad vissza a variációktól sem)

Jóreggelt mindenki (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)

mikor vagy/lennél benne egy 3-as szexben (te válogathatnád meg a partnereidet)???...

de ennyire fafejű vagyok!
és ennyire érdekel az irodalom.
és az öreget láttam mikor hazaköltözött, láttam beszélni! és olyan fafejű vagyok, h én ezek után nem vagyok hajlandó elolvasni Őt! pláne, h megvan azokról az emberekről a véleményem akik míg aktívak voltak külhonba éltek fizették a megélhetésükhöz tartozó dolgokat. aztán megöregednek és a Te meg az én pénzemből tartják el, amiből vígan megélnek!
mondjuk azért elég jó a hasonlatod. valamelyest megváltozott a véleményem, de azért mint a hasonlatok általában ebben is van ami sántít. tehát egy zeneműnél sokkalta egyértelműbb a helyzet, különösen ilyen zenei stílusok esetén.
engem ettől függetlenül nem lehetne rávenni ugyanazon művet különböző fordításba elolvassak. meggyőztél, h miért kell újra fordítani, de arról nem h vki miért is olvassa újra el.
1ébként:
hölgyeim puszi, uraim pacsi! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 08. 01. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 15:39
és ennyire érdekel az irodalom.
és az öreget láttam mikor hazaköltözött, láttam beszélni! és olyan fafejű vagyok, h én ezek után nem vagyok hajlandó elolvasni Őt! pláne, h megvan azokról az emberekről a véleményem akik míg aktívak voltak külhonba éltek fizették a megélhetésükhöz tartozó dolgokat. aztán megöregednek és a Te meg az én pénzemből tartják el, amiből vígan megélnek!
mondjuk azért elég jó a hasonlatod. valamelyest megváltozott a véleményem, de azért mint a hasonlatok általában ebben is van ami sántít. tehát egy zeneműnél sokkalta egyértelműbb a helyzet, különösen ilyen zenei stílusok esetén.
engem ettől függetlenül nem lehetne rávenni ugyanazon művet különböző fordításba elolvassak. meggyőztél, h miért kell újra fordítani, de arról nem h vki miért is olvassa újra el.
1ébként:
hölgyeim puszi, uraim pacsi! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 08. 01. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Ennyire nem lehetsz fafejű

Akár azt is kérdezhetted volna, hogy mért kell újra kiadni egy könyvet, mikor már egyszer kiadták.
Mert pl. az, aki eredetiben olvasta úgy érzi, hogy az előző fordítás nem adja vissza a teljesen a mű hangulatát és lehetne rajta javítani.
Tipikus példa a Faludy-féle Villon fordítások. Sokan, sokszor lefordították, de mégis ez az etalon. Mivel nem tudok franciául, ó-ul mégkevésbé, csak arra a hiteles forrásra hagyatkozhatom, amit még nyolcvanas években mondott egy irodalmár (a Vadnarancsok szerzője), hogy Faludy nem csak lefordította, de át is költötte a verset. És ez adja vissza az egész ciklus hangulatát, és mondandóját.
Egyébként néha érdemes összevetni a különböző fordításokat.
Ezt még kérdezném akkor tőled: mért kell egy zenei művet újra hangszerelni és úgy előadni? Gondolj csak a jazz-re. Hányan, hányféleképpen adják elő ugyanazt a dallamsort, dallam témát. Van köztük rosszul sikerült is, de nem azok a meghatározóak.

Akár azt is kérdezhetted volna, hogy mért kell újra kiadni egy könyvet, mikor már egyszer kiadták.
Mert pl. az, aki eredetiben olvasta úgy érzi, hogy az előző fordítás nem adja vissza a teljesen a mű hangulatát és lehetne rajta javítani.
Tipikus példa a Faludy-féle Villon fordítások. Sokan, sokszor lefordították, de mégis ez az etalon. Mivel nem tudok franciául, ó-ul mégkevésbé, csak arra a hiteles forrásra hagyatkozhatom, amit még nyolcvanas években mondott egy irodalmár (a Vadnarancsok szerzője), hogy Faludy nem csak lefordította, de át is költötte a verset. És ez adja vissza az egész ciklus hangulatát, és mondandóját.
Egyébként néha érdemes összevetni a különböző fordításokat.
Ezt még kérdezném akkor tőled: mért kell egy zenei művet újra hangszerelni és úgy előadni? Gondolj csak a jazz-re. Hányan, hányféleképpen adják elő ugyanazt a dallamsort, dallam témát. Van köztük rosszul sikerült is, de nem azok a meghatározóak.
akkor egy kicsit megzavarunk!
(bocs üzenet tomnak)

Cerelmem!

válaszoltam Neked a megfelelő /kvíz/ topicba! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 01. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 15:46

válaszoltam Neked a megfelelő /kvíz/ topicba! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 01. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)

rátapintottál erdokerulo édes barátom...ez a surdi tényleg fafejű (lásd kvíz topic), vagy faszfejű vagy fafaszú
szerencsére elment haza, így már ezt nem olvassa el, csak holnap...addigra meg majd elvész a sok új hsz között
de mentségemre váljon, hogy tudja, hogy imádom

de mentségemre váljon, hogy tudja, hogy imádom
aztaqrva!
mi éppen előtte állunk. de, h mennyivel? és az a baj, h én/mi nem is tudom/tudjuk irányítani!
amilyen szerencsénk van pont a pici születésekor fogják csinálni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 18:30
mi éppen előtte állunk. de, h mennyivel? és az a baj, h én/mi nem is tudom/tudjuk irányítani!
amilyen szerencsénk van pont a pici születésekor fogják csinálni.

Törölt felhasználó (94621)

Moncy egyetértek, énnekem meg ha mégegyszer ablakokat cseréltetek, ráadásul nincs vége, ezután majd festés, meg még amit a szem-száj megkíván. Uuuuuuutálom az iparosokat!

ide az egyik tányérral, hagy faljam be! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Hoztam nektek vacsit, hogy legyen erőtök reggelig vitatkozni:

Szervusztok, jó reggelt!
Ma folytatom az ablakfestést, randa aprólékos munka, de meg kell csinálni, mert natúr szállítják. Surda nem irigyellek, nagy kupival jár, aztán utána meg lakásfestés, attól még jobban félek.

Ma folytatom az ablakfestést, randa aprólékos munka, de meg kell csinálni, mert natúr szállítják. Surda nem irigyellek, nagy kupival jár, aztán utána meg lakásfestés, attól még jobban félek.

kiderülnek itt a születési rendellenességek!
Surdi, Zelli díszlekszikonos
de Te hipp bátyó diszgráfiás! elhiszem, h ezt akartad írni, de nem ezt írtad! hanem ezt: "a gázosokat ceretem, Gyuri te kivétel vagy!" ennek az a jelentése, h a gázosokat szereted Gyuri kivételével!
mint írtam a gázosokkal nekem se volt porblémám! de nekem a villanyszerelőkkel se!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 20:15
Surdi, Zelli díszlekszikonos
de Te hipp bátyó diszgráfiás! elhiszem, h ezt akartad írni, de nem ezt írtad! hanem ezt: "a gázosokat ceretem, Gyuri te kivétel vagy!" ennek az a jelentése, h a gázosokat szereted Gyuri kivételével!
mint írtam a gázosokkal nekem se volt porblémám! de nekem a villanyszerelőkkel se!

Törölt felhasználó (94621)

Gyuri azt írtam, hogy nem szeretem az iparosokat, de te kivétel vagy!
vigyázz a sopszka salival, mert surdi eleszi előled!
na jó gyere csipegesd ki Olíviát, mert attól forog a gyomrom! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 20:16
na jó gyere csipegesd ki Olíviát, mert attól forog a gyomrom! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)

én mindig gyümisebbet eszem vacsira, mert féltem az alakomat, de nektek kell a kondi estére...

de ezt is nagyon szeretem:

de ezt is nagyon szeretem: