Az jó mulatság,bár nem minden résztvevő gondolja így
A legjobb mikor már végez az ember
Jókat lehet kajálni akkor,mi is szoktunk vágni,a hazainak nincs párja
Ilyenkor valóban nem szoktak gyertyát enni,sem tejszínhabos medvét nyalogatni,de szerencsére paprikás sem lesz belőlem...
Akkor mostmár pocó teli,(még más is..),fáradság és pihi? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 18:45

A legjobb mikor már végez az ember

Jókat lehet kajálni akkor,mi is szoktunk vágni,a hazainak nincs párja

Ilyenkor valóban nem szoktak gyertyát enni,sem tejszínhabos medvét nyalogatni,de szerencsére paprikás sem lesz belőlem...

Akkor mostmár pocó teli,(még más is..),fáradság és pihi? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4236812)
VIP

Neeem, az nem én voltam
Cocákat vágtunk, nem voltam olyan éhes, hogy gyertyát egyek

Neeem, az nem én voltam
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 16:11

Oszt honnan tudod hogy jobb mint a tejszínhabos?
Amúgy nem kell megenni mindent amit a tortához kaptál..a Medvét sem....gyertyát ugye nem te kajáltad le róla?

Amúgy nem kell megenni mindent amit a tortához kaptál..a Medvét sem....gyertyát ugye nem te kajáltad le róla?

Szia
Köszönöm szépen
Csak egyszer 18 az ember ugyebár
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 12:27

Köszönöm szépen

Sziasztok!
BOLDOG SZÜLIT NOCKI! ♡♡♡♡ meg puszi is, virág is, cicire pezsgőlocsolás is, minden földi és pokoli jó is
BOLDOG SZÜLIT NOCKI! ♡♡♡♡ meg puszi is, virág is, cicire pezsgőlocsolás is, minden földi és pokoli jó is

Mi azért lerendeztük a vásárlás nagyját szerencsére.
Hát igen,a leghülyébb karácsonyi zenék szólnak mindenhol,mintha válogatták volna,csak fokozza az idegállapotot
Nagyon remélem hogy nem követik a csajszik azt a divatot,nagy része akkor is förtelmes volt..trapéznaci+cápagallér...brrr
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 16:29
Hát igen,a leghülyébb karácsonyi zenék szólnak mindenhol,mintha válogatták volna,csak fokozza az idegállapotot

Nagyon remélem hogy nem követik a csajszik azt a divatot,nagy része akkor is förtelmes volt..trapéznaci+cápagallér...brrr

Szeva Crazy! Társad voltam a bajban,ráadásul nem is vettünk semmit,csak megkajáltattam Anyát,meg a lányom! Buzeráns boltokban annyira tombol a Retró,hogy csupa olyan holmit láttam,amit még gyerekkoromban se vettek fel a nők. De a legnagyobb kínzás,mindenhol az idióta zenét hallgatni!
Szeva Crazy! Társad voltam a bajban,ráadásul nem is vettünk semmit,csak megkajáltattam Anyát,meg a lányom! Buzeráns boltokban annyira tombol a Retró,hogy csupa olyan holmit láttam,amit még gyerekkoromban se vettek fel a nők. De a legnagyobb kínzás,mindenhol az idióta zenét hallgatni!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 16:18

Eh...elmentünk vásárolgatni,karira is,hogy ne a marha tömegben kelljen tolongani...még 50 millióan is így gondolták,
Utálom a tömegnyomort..

Utálom a tömegnyomort..

Eh...elmentünk vásárolgatni,karira is,hogy ne a marha tömegben kelljen tolongani...még 50 millióan is így gondolták,
Utálom a tömegnyomort..

Utálom a tömegnyomort..

Szia
Hmm...cicire pezsgő....
Hogy ez nekem nem jutott eszembe..majd jövőre...
Neked mikor lesz?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 12:27

Hmm...cicire pezsgő....

Hogy ez nekem nem jutott eszembe..majd jövőre...

Sziasztok!

Oszt honnan tudod hogy jobb mint a tejszínhabos?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 10:54

Törölt felhasználó (4236812)
VIP

Köszönöm, a medvepaprikás jobb mint a tejszínesmedve
köszi öcsyke

Sziasztok!

Köszönöm, a medvepaprikás jobb mint a tejszínesmedve
köszi öcsyke
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 05:46

Jó reggelt!
Az ünnepeltnek külön is! Egy kávé a tejszínhabos mackó mellé?
Hehe....
Köszi kutyu
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 08. vasárnap 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 08. vasárnap 07:33

Boldog Szülinapot Noki! Nem is látszik,hogy már harminc vagy!

Köszönöm medve
:*
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 07. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 07. szombat 21:05

Holnapra:
Boldog hepibörzdéjt Noki

A tortából ugye megkínálsz minket is?
Óvatosan vágd fel,elbújtam a közepében,az a terv hogy kipattanok belőle oszt tangában nyomok egy chippendale show-t,de lehet hogy bealszom mire jössz....
Boldog hepibörzdéjt Noki

Óvatosan vágd fel,elbújtam a közepében,az a terv hogy kipattanok belőle oszt tangában nyomok egy chippendale show-t,de lehet hogy bealszom mire jössz....

Sziasztok srácok!
Boldog Szülinapot Noki! Nem is látszik,hogy már harminc vagy!

Vidám reggelt és napot,az ünnepeltnek puszpusz

Jó reggelt!
Holnapra:
Boldog hepibörzdéjt Noki

Boldog hepibörzdéjt Noki

Nah..mára csá
Jó éjt!

Jó éjt!
Akkor kanbuli lesz!
Lehet hogy betoltak Katja ágyaspáleszából egy csizmányit,aztán bealudtak,vagy randalíroznak az utcán