Most hogy tudom,hős jelölt jeszek én is
Mindig tanul az ember
Az a kecskelábú gyerek,elég hülyén nézhet ki

Mindig tanul az ember

Az a kecskelábú gyerek,elég hülyén nézhet ki

Ezt minden hős jelölt tudja! Én a kecskelábú szatírtól hallottam
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 21. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4236812)
VIP

Bajba Jutott Hölgy
Te nem nézel mesét?
Hercules.

Te nem nézel mesét?

Az is szokott néha...marha egy dolog
Olyankor derékból tud az ember körülnézni,mint a robotzsaru
Nem szeretek robotzsaru lenni...

Olyankor derékból tud az ember körülnézni,mint a robotzsaru

Nem szeretek robotzsaru lenni...

Jogos. Nekem a nyakam szokott beállni

Szia csajszi
Így is lehet merevedésed...a derekadban pl..
Nekem néha odáig ér...
Kösz az infot,nem nézek mesét,korhatáros
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 21. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 21. csütörtök 09:14

Így is lehet merevedésed...a derekadban pl..

Nekem néha odáig ér...

Kösz az infot,nem nézek mesét,korhatáros

Törölt felhasználó (4236812)
VIP

Bajba Jutott Hölgy
Te nem nézel mesét?
Hercules.

Te nem nézel mesét?

Bajba Jutott Hölgy
Te nem nézel mesét?
Hercules.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 21. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Te nem nézel mesét?

Jó reggelt
Álmosan álmosan... Ráadásul ha férfi volnék biztosan merevedéssel ébredtem volna. Lehet, hogy valami erotikusat álmodtam
Így csak túlfűtötten keltem, sajnos dolgoznom is kell. Szívás

Álmosan álmosan... Ráadásul ha férfi volnék biztosan merevedéssel ébredtem volna. Lehet, hogy valami erotikusat álmodtam

Elfelejtettem megkérdezni...mi a tosz a B.J.H.?

Csuda reggelt!
Igen,a kávé jobban jön
Szóval bármi a panasz,akkor:nyálaz-nyelez és ismétel
Nyitok egy prakszist...csajszik,jól vagytok?Biztos?

Igen,a kávé jobban jön

Szóval bármi a panasz,akkor:nyálaz-nyelez és ismétel

Nyitok egy prakszist...csajszik,jól vagytok?Biztos?

És már meg is érkezett a nővérke az elsősegély felszereléssel
Az oktatófilm lényege, most már tudjátok mi a teendő, ha láttok egy B.J.H.-t
Én most az elsősegély kávéban tudok segíteni, presszó és rövid! Vízböl van elég, ha jól olvasom

Az oktatófilm lényege, most már tudjátok mi a teendő, ha láttok egy B.J.H.-t

Én most az elsősegély kávéban tudok segíteni, presszó és rövid! Vízböl van elég, ha jól olvasom

Nekem úgy tűnik az ebédre kagylót ehetett... Allergia, nagyon viszketős lett a kagylócskája
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 20. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 20. szerda 15:52

Most nézem a mai vidit...szegény csajszi jó drágán elmegy nyaralni,aztán hideg a víz a meckóban,nem bír beleugrani,lépcső sincs,napozna,de nincs napozóágy...mérgében magához nyúl...
Nem is megyek nyaralni én sem,drága stb...aztán csak recskázhatok a parton,közben meg levideózza valaki...inkább melózok

Nem is megyek nyaralni én sem,drága stb...aztán csak recskázhatok a parton,közben meg levideózza valaki...inkább melózok

Perszehogy én is elmennék egy henyélős nyaralásra...jacuzziban döglés,masszázs,finom élelem..miegymás...nomeg persze hancúr,mert beles vagyok és le kell "dolgozni"a plusz bevitelt..hát meg egyszer élünk,vagy mi...
A hely végül is mindegy,még akár Kanada is megfelelne....
Én sem masztiznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 20. szerda 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 20. szerda 19:36

A hely végül is mindegy,még akár Kanada is megfelelne....

Én sem masztiznék

Törölt felhasználó (4052772)

Bolond Mackó!
Én azért elmennék nyaralni, bárhova csak ne kelljen reggel korán kelni és azt csinálhassak, amit csak szeretnék.
Nem biztos, hogy a maszturbálással kezdeném mondjuk.
Én azért elmennék nyaralni, bárhova csak ne kelljen reggel korán kelni és azt csinálhassak, amit csak szeretnék.

Bolond Mackó!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 20. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 20. szerda 15:52

Most nézem a mai vidit...szegény csajszi jó drágán elmegy nyaralni,aztán hideg a víz a meckóban,nem bír beleugrani,lépcső sincs,napozna,de nincs napozóágy...mérgében magához nyúl...

Hát gyerekek...eddig csak hülyültem a bárka építéssel,de már kezdem komolyan gondolni,amennyit esik..

Puszpusz
Én sajna proli medve vagyok...nem alszom,melózom a téli álom helyett[
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 20. szerda 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 20. szerda 08:21

Én sajna proli medve vagyok...nem alszom,melózom a téli álom helyett[

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok nappalisok!
Tegnap nekem is nagyon jo volt. Olyat aludtam, amilyet mar regen. Majd 9 orat reggelig. Kisimult vagyok, mint egy jo szex utan. Lehet raszokom az alvasra...
Macko? A teli alomnak nem most van szezonja?
Tegnap nekem is nagyon jo volt. Olyat aludtam, amilyet mar regen. Majd 9 orat reggelig. Kisimult vagyok, mint egy jo szex utan. Lehet raszokom az alvasra...

Kisimult szerda
Eddig úgy tűnik az lesz...
Nem lehethe :összesímulós szerda?
Ilyen cicis-popsissal pl...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 11. 20. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Eddig úgy tűnik az lesz...
Nem lehethe :összesímulós szerda?
Ilyen cicis-popsissal pl...

Akkor zűrös kedd után kisimúlt szerda
Exra kávéval

Sziasztok nappalisok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 20. szerda 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 20. szerda 07:28

Törölt felhasználó (4174592)

Mi kivanjuk eleg ha a tegnapi 3mas szexre gondolunk nagyonn jo volt