Mondjuk ha medvére ébredek akkor a kávé már felesleges
Jó reggelt! Péntek! A kávét ma medvével is lehet kérni
Persze aki időben szól, mert nagyon kelendő
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 21. csütörtök 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze aki időben szól, mert nagyon kelendő
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 21. csütörtök 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
No,mára #jóéjtcsá
Hamar lesz korán...de péntek!
Hamar lesz korán...de péntek!
Hmm...tetszik
"Medvelábú hős"
Oké csipkés,szívesen ébresztelek kávéval,de ugye felébredsz a kávé illatra is?Mert hát ha csak állok ott kávéval....
Mellé reggeli is?
Majd tapizok amíg alszol,aztán letagadom..."áá,csak álmodtad,nem is én vótam..."
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 21. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 21. csütörtök 20:53
"Medvelábú hős"
Oké csipkés,szívesen ébresztelek kávéval,de ugye felébredsz a kávé illatra is?Mert hát ha csak állok ott kávéval....
Mellé reggeli is?Majd tapizok amíg alszol,aztán letagadom..."áá,csak álmodtad,nem is én vótam..."
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 21. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4236812)
VIP
Te lehetsz a medvelábú hős
Én meg leszek csipkerózsika
csipkeanna
Kávéval ébreszthetsz, de tapizni nem megengedett :P
csipkeanna
Te lehetsz a medvelábú hős
csipkeanna
csipkeanna
Most hogy tudom,hős jelölt jeszek én is
Mindig tanul az ember
Az a kecskelábú gyerek,elég hülyén nézhet ki
Mindig tanul az ember
Az a kecskelábú gyerek,elég hülyén nézhet ki
Ezt minden hős jelölt tudja! Én a kecskelábú szatírtól hallottam
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 21. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 21. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 21. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Bajba Jutott Hölgy
Te nem nézel mesét?
Hercules.
Te nem nézel mesét?
Hercules.
Az is szokott néha...marha egy dolog
Olyankor derékból tud az ember körülnézni,mint a robotzsaru
Nem szeretek robotzsaru lenni...
Olyankor derékból tud az ember körülnézni,mint a robotzsaru
Nem szeretek robotzsaru lenni...
Jogos. Nekem a nyakam szokott beállni
Szia csajszi
Így is lehet merevedésed...a derekadban pl..
Nekem néha odáig ér...
Kösz az infot,nem nézek mesét,korhatáros
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 21. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 21. csütörtök 09:14
Így is lehet merevedésed...a derekadban pl..
Nekem néha odáig ér...
Kösz az infot,nem nézek mesét,korhatáros
VIP
Bajba Jutott Hölgy
Te nem nézel mesét?
Hercules.
Te nem nézel mesét?
Hercules.
Bajba Jutott Hölgy
Te nem nézel mesét?
Hercules.
Te nem nézel mesét?
Hercules.
Jó reggelt
Álmosan álmosan... Ráadásul ha férfi volnék biztosan merevedéssel ébredtem volna. Lehet, hogy valami erotikusat álmodtam
Így csak túlfűtötten keltem, sajnos dolgoznom is kell. Szívás
Álmosan álmosan... Ráadásul ha férfi volnék biztosan merevedéssel ébredtem volna. Lehet, hogy valami erotikusat álmodtam
Így csak túlfűtötten keltem, sajnos dolgoznom is kell. Szívás
Elfelejtettem megkérdezni...mi a tosz a B.J.H.?
Csuda reggelt!
Igen,a kávé jobban jön
Szóval bármi a panasz,akkor:nyálaz-nyelez és ismétel
Nyitok egy prakszist...csajszik,jól vagytok?Biztos?
Igen,a kávé jobban jön
Szóval bármi a panasz,akkor:nyálaz-nyelez és ismétel
Nyitok egy prakszist...csajszik,jól vagytok?Biztos?
És már meg is érkezett a nővérke az elsősegély felszereléssel
Az oktatófilm lényege, most már tudjátok mi a teendő, ha láttok egy B.J.H.-t
Én most az elsősegély kávéban tudok segíteni, presszó és rövid! Vízböl van elég, ha jól olvasom
Az oktatófilm lényege, most már tudjátok mi a teendő, ha láttok egy B.J.H.-t
Én most az elsősegély kávéban tudok segíteni, presszó és rövid! Vízböl van elég, ha jól olvasom
Nekem úgy tűnik az ebédre kagylót ehetett... Allergia, nagyon viszketős lett a kagylócskája
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 20. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 20. szerda 15:52
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 20. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Most nézem a mai vidit...szegény csajszi jó drágán elmegy nyaralni,aztán hideg a víz a meckóban,nem bír beleugrani,lépcső sincs,napozna,de nincs napozóágy...mérgében magához nyúl...
Nem is megyek nyaralni én sem,drága stb...aztán csak recskázhatok a parton,közben meg levideózza valaki...inkább melózok
Nem is megyek nyaralni én sem,drága stb...aztán csak recskázhatok a parton,közben meg levideózza valaki...inkább melózok
Perszehogy én is elmennék egy henyélős nyaralásra...jacuzziban döglés,masszázs,finom élelem..miegymás...nomeg persze hancúr,mert beles vagyok és le kell "dolgozni"a plusz bevitelt..hát meg egyszer élünk,vagy mi...
A hely végül is mindegy,még akár Kanada is megfelelne....
Én sem masztiznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 20. szerda 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 20. szerda 19:36
A hely végül is mindegy,még akár Kanada is megfelelne....
Én sem masztiznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 20. szerda 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
Bolond Mackó!
Én azért elmennék nyaralni, bárhova csak ne kelljen reggel korán kelni és azt csinálhassak, amit csak szeretnék.
Nem biztos, hogy a maszturbálással kezdeném mondjuk.
Én azért elmennék nyaralni, bárhova csak ne kelljen reggel korán kelni és azt csinálhassak, amit csak szeretnék.
Bolond Mackó!
2019. 11. 20. szerda 15:52
Most nézem a mai vidit...szegény csajszi jó drágán elmegy nyaralni,aztán hideg a víz a meckóban,nem bír beleugrani,lépcső sincs,napozna,de nincs napozóágy...mérgében magához nyúl...

GG-ufsz

sony1
Vanda Lust