Üdv meg ilyesmi
Kicsit nyűgösen induló seggfejhétfő....
Vidám napot mindenkinek

Kicsit nyűgösen induló seggfejhétfő....

Vidám napot mindenkinek

Jó reggelt, sziasztok! Presszós fiú a helyén, kávé bekészítve jöhet a hétfői roham
Crazy köszönöm megjött a plusz energia, haza is tértem a vadászatról az barlangom szelleméhez és letöltöttem a frissítéseket
Afternek önmagára kell találnia és ez valóban nehéz tömegben. Ehhez kell a csend. Ha nem tévedek nagyot Kutyu neked véged lesz ha visszatér és megmutatja az igazi After
Katja ez sokféle sajtot sokféle mártással, szünetekben vörösboros felöntésekkel túrát jelent? Gyakran van ilyen és hol lehet jelenthezni?

Crazy köszönöm megjött a plusz energia, haza is tértem a vadászatról az barlangom szelleméhez és letöltöttem a frissítéseket

Afternek önmagára kell találnia és ez valóban nehéz tömegben. Ehhez kell a csend. Ha nem tévedek nagyot Kutyu neked véged lesz ha visszatér és megmutatja az igazi After

Katja ez sokféle sajtot sokféle mártással, szünetekben vörösboros felöntésekkel túrát jelent? Gyakran van ilyen és hol lehet jelenthezni?
Én még nem is láttam...no ezt megnézem eccer,kösz a tippet
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 27. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 27. vasárnap 13:59

A Bohemian Rhapsody-t nézem tizensokadszor. Miért kellett Freddie-nek idejekorán meghalnia? Ez is egy apró ok,amiért nem vagyok hívő.
A Bohemian Rhapsody-t nézem tizensokadszor. Miért kellett Freddie-nek idejekorán meghalnia? Ez is egy apró ok,amiért nem vagyok hívő.
Ehh...leesett a rántott sajtos turné...jóvanna
Van még? Akkor megyek vendégségbe
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 27. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Van még? Akkor megyek vendégségbe

Szeva Kutyu!
Hát...olyan üres is a Csokicsajunk nélkül a játszótér..de reméljük hamarosan itt firkálgat megint
Hát...olyan üres is a Csokicsajunk nélkül a játszótér..de reméljük hamarosan itt firkálgat megint

Sziasztok,szép Vasárnapot! Lelkileg megtört After hiánya,de azért jövök! Katja,dicséretes ötös!! Nálunk akkor van rántott sajt,ha én megcsinálom!! Jó macera kétszer panírozni,aztán figyelni,hogy még így is kidurranhat!
Szia csajszi
Rántottsajt turnéé??
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 27. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Rántottsajt turnéé??

Sziasztok♡♡♡
Rántottsajt turné letudva
Rántottsajt turné letudva

Reggelt!
Kávé leritty,tesséknesze mindenkinek.
Öcsynek küldök energiát is
Vidám és eredményes napot gyerekek
Kávé leritty,tesséknesze mindenkinek.
Öcsynek küldök energiát is

Vidám és eredményes napot gyerekek

Majd én rittyentem a kávét reggel,csak ne keljetek korán
Jóccakát!

Jóccakát!
Én végeztem vele, mehet tovább!
Köszike! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 26. szombat 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 26. szombat 15:11

Köszike! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 26. szombat 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Hoztam egy csajszit,játszatok vele amíg nem vagyok.
Kicsit lóg a nyelve,ne fárasszátok le nagyon

Reggel 5-kor kezdünk, illetve új idöszámítás szerint 4. Mint ma, így vagy melegítitek a kávét, vagy én bekészítem és lefőzitek.
Kedves tőled, dög fátadt vagyok, azt hiszem én lennék az áldozat
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 26. szombat 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 26. szombat 15:11

Szeva Öcsy!
Hogy s mint? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 10. 26. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy s mint? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 10. 26. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot!
Akkor ma én nyitok.
Vidám reggelt,szép napot,fasza hétvégét
Vidám reggelt,szép napot,fasza hétvégét

Hello... hú de csendes nap volt :(