Aztán kukucska meg hétvége!

Jóóóóó reggelt Vietnám!!!!!

Jó reggelt,fasza pénteket
Én nem vagyok Pécsen

Én nem vagyok Pécsen

Jó reggelt! Pénteki frissítő kávé pécsről!
Benéztem, kinéztem, bekukk...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 24. csütörtök 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Mókus!
Üdv benézők!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 24. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 24. csütörtök 17:41
Üdv benézők!

Törölt felhasználó (3802852)

Hello Afrika!
Hello Afrika!
Szia csajszi
Üdv itthon!Érezzétek jól magatokat!
Tán frigyfordulót is ünnepeltek?
Itthon még az is jobb
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 24. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv itthon!Érezzétek jól magatokat!

Tán frigyfordulót is ünnepeltek?
Itthon még az is jobb

Haliho ♡♡♡
Üdv Budapestről egy csénteki espressoval
Üdv Budapestről egy csénteki espressoval

#csodaszépversikecsakneked
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 10. 23. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv meg minden..meló hegyek
2 seggfej hétfő egy héten...#legyintés
Ma nem sokat csúfkodok itt,tán csak este

2 seggfej hétfő egy héten...#legyintés
Ma nem sokat csúfkodok itt,tán csak este

Sziasztok,szép napot! After,az ég áldjon meg!! Már Öcsy díjnyertes kávéja se kell senkinek,ha nincs hozzá Mentolos Csoki!! Komenzihirtelen vissza!!!!
Jó reggelt! Szia Tangás! Ritkán látunk itt, ittál már a vérpezsdítő Csénteki kávénkból? Ne hagyd ki
After ha messzi útra készülsz szalonna, kolbász és fokhagyma legyen a tarisznyában a pálinka mellett! Ezek nélkül nagyon kiszolgáltatott leszel!
És feltétlen küldj fotót, ahogy átúszod a tengert ruha nélkül! Kanadában az őslakosok barátságosak, csak már kevesen vannak, kiszorította őket az invazív európai invázió

After ha messzi útra készülsz szalonna, kolbász és fokhagyma legyen a tarisznyában a pálinka mellett! Ezek nélkül nagyon kiszolgáltatott leszel!

Hello
Mint mindig... verset...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 23. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 23. szerda 15:54

Szia Tangás!
#virágcsokros
Szépet neked is!
Jó megint látni
Mit hozhatok?

#virágcsokros

Szépet neked is!
Jó megint látni

Mit hozhatok?
Nézek...nézek... írni nincs kedvem
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 23. szerda 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Húúúúúúúúúúúú..ez nagyon tilos....
Szia Tangás!
#virágcsokros
Szépet neked is!
Jó megint látni
Mit hozhatok? (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 10. 23. szerda 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 23. szerda 15:33

#virágcsokros

Szépet neked is!
Jó megint látni

Mit hozhatok? (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 10. 23. szerda 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot.,..... néha eltűnök... törölni magam nem fogom.....hello nappalisok...szép napot Nektek...

Halihó Tangás! Ez a beszéd! Azért sűrűbben is ránknézhetnél!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 10. 23. szerda 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 23. szerda 15:33

Szép napot.,..... néha eltűnök... törölni magam nem fogom.....hello nappalisok...szép napot Nektek...

Szia Szépszemű! Megint néhány összetört férfiszív.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 23. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 23. szerda 13:26
Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok nappalisok!
Egy idore elkoszonok toletek. A regisztraciom nem torlom, mert biztos benezek majd, de ugy erzem most kicsit masra van szuksegem. Legyetek rosszak.
Egy idore elkoszonok toletek. A regisztraciom nem torlom, mert biztos benezek majd, de ugy erzem most kicsit masra van szuksegem. Legyetek rosszak.