Köszike
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 21. hétfő 20:22

Törölt felhasználó (4052772)

De bolond vagy te....

Ferfi szivek hevernek hatrahagyva amerre megfordulok. Vagy farkak?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 21. hétfő 19:12

Aha,aztán mi baj velük? Már a látványuk,érintésük ejaculatio praecox-ot okoz a pasiknál?

De bolond vagy te....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Mókus!
Ugye neked is természetes melleid vannak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 21. hétfő 19:56
Ugye neked is természetes melleid vannak?

Törölt felhasználó (3802852)

Szépet!
Szépet!
Kukucska
Mi a téma?
After cickók?Hmm,nálam No1
(Pedig ketten vannak
)
Én tudom hogy mi a "probléma" velük!
Csupán csak rossz helyen vannak,nem a markomban

Mi a téma?
After cickók?Hmm,nálam No1

Én tudom hogy mi a "probléma" velük!
Csupán csak rossz helyen vannak,nem a markomban

Aha,aztán mi baj velük? Már a látványuk,érintésük ejaculatio praecox-ot okoz a pasiknál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 21. hétfő 18:02

Igen. Szerintem nezni kell a no alkatat, adottsagait stb. Ahhoz kell igazitani a ciciket, sokkal szebbek lesznek.
Koszonom. Az enyemek sem hibatlanok, de a termeszet mar csak ilyen.

Igen. Szerintem nezni kell a no alkatat, adottsagait stb. Ahhoz kell igazitani a ciciket, sokkal szebbek lesznek.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 21. hétfő 14:32

De egyébként én se értem,miért nincs annyi jóindulat a szépészdokikban,hogy nem csinálnak gnómciciket!!
De egyébként én se értem,miért nincs annyi jóindulat a szépészdokikban,hogy nem csinálnak gnómciciket!!
Szia Édes Nő! Könnyű annak,akit a sors tökéletes keblekkel ajándékozott meg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 21. hétfő 12:19

Sziasztok!
Nezegetem az amatorok kepeit. Nekem ezek a szilikon golyo mellek nem jonnek be. Olyan labdacskak. Szeretem, ha a melleknek van ruganyossaguk, akar esesuk es finom illatos bor fedi oket, nem kifeszitett dobbor.
Nezegetem az amatorok kepeit. Nekem ezek a szilikon golyo mellek nem jonnek be. Olyan labdacskak. Szeretem, ha a melleknek van ruganyossaguk, akar esesuk es finom illatos bor fedi oket, nem kifeszitett dobbor.

Szia
Én is inkább a természeteset kedvelem,viszont szilikonban is találkoztam csinivel...
Némelyik tényleg nem szép,túlságosan golyó,mint egy lufi,aztán kész,semmi cici alakja sincs...
Az enyém természtes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 21. hétfő 12:19

Én is inkább a természeteset kedvelem,viszont szilikonban is találkoztam csinivel...

Némelyik tényleg nem szép,túlságosan golyó,mint egy lufi,aztán kész,semmi cici alakja sincs...

Az enyém természtes

Sziasztok!

Sziasztok!

Szeva Kutyu
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet, hogy az a fontolgatós fajta. Még nem döntötte el, hogy ez most jó neki, vagy csak van szabad öt perce a családi békére

Szia Öcsy,ez jó volt!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 21. hétfő 12:02

Lehet, hogy az a fontolgatós fajta. Még nem döntötte el, hogy ez most jó neki, vagy csak van szabad öt perce a családi békére

Igen,de az output oldalról! Szia Crazy! Szia Mindenki!

(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Hm...a mai videós kislány milyen poszka...pedig tömik...

Jó reggelt kívánok,szervusztok kispajtások
Kitartást a hétfőhöz

Kitartást a hétfőhöz

Jó reggelt! Kávé, 5 perc csendel àldozok az elmúlt vasárnapnak
Jó kis palacsinta a bableves után

Jó kis palacsinta a bableves után