Mára L,holnap #seggfejhétfő....szerencsére szerda pihis
Jó éjtcsá

Jó éjtcsá

Értem
Mint például grill csirke!
Könnyebb elkapni,a mozgásban lévőt is,és kevésbé harcias mint a mamut
Valószínűleg több is akad belőle
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 20. vasárnap 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 20. vasárnap 16:57

Mint például grill csirke!
Könnyebb elkapni,a mozgásban lévőt is,és kevésbé harcias mint a mamut

Valószínűleg több is akad belőle

Törölt felhasználó (4052772)

Csak onerobol helyvaltoztatasra keptelen objektumokra vadaszok. Szeretek biztosra menni...

Csak onerobol helyvaltoztatasra keptelen objektumokra vadaszok. Szeretek biztosra menni...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 20. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia
Hétvégén vadáászool?
Mamutra meg ilyesmire?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 20. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 20. vasárnap 16:16

Hétvégén vadáászool?
Mamutra meg ilyesmire?

Sziasztok!
Fozocskeztek? Hat regebben en is aktivabb voltam a teruleten. Manapsag hanyagolom kisse. Csak reggeliket alkotok inkabb. A munkamban van ebed, hetvegen meg vadaszok valamit magamnak.
Fozocskeztek? Hat regebben en is aktivabb voltam a teruleten. Manapsag hanyagolom kisse. Csak reggeliket alkotok inkabb. A munkamban van ebed, hetvegen meg vadaszok valamit magamnak.

Sziasztok!

Ízfokozó,étvágycsináló,vágom
Amúgy te is szeressed a házi dolgokat? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 20. vasárnap 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 20. vasárnap 12:44

Amúgy te is szeressed a házi dolgokat? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 20. vasárnap 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)

A páleszt előtte kortyoljuk. Halmozottan cseppfolyós, nem töltelék, hanem vidéki ízfokozó.
Csak az íze kedvéért. Nappapa nemmondta?

A páleszt előtte kortyoljuk. Halmozottan cseppfolyós, nem töltelék, hanem vidéki ízfokozó.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 20. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 20. vasárnap 11:53

Hmm..a nagyim sütött-főzött mindent házizsírral,palacsintát is,imádtam azokat az ízeket,
Néha mi is feldobjuk vele az elemózsiát,főleg ha én konyhatündérkedek.
Páleszos palacsintát még nem kóstoltam,nehéz lehet megtölteni

Hmm..a nagyim sütött-főzött mindent házizsírral,palacsintát is,imádtam azokat az ízeket,
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 20. vasárnap 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 20. vasárnap 11:03

Drágáim, kész a békebeli palacsinta
(házi)zsírban, hagyományos serpenyőben sütve, mint amit a nagymamáink csináltak skackorunkban ♡♡♡
Házi baracklekvár - nagymamától, naná! és barackpálesz nagypapától
Éljünk úgy, ahogy élhetnénk!
♡♡♡
(házi)zsírban, hagyományos serpenyőben sütve, mint amit a nagymamáink csináltak skackorunkban ♡♡♡

♡♡♡
Drágáim, kész a békebeli palacsinta
♡♡♡

♡♡♡
Palacsinta...hmm...ugye nem üres kézzel jössz..?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 20. vasárnap 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 20. vasárnap 09:06

Szia Mackó
A pálesz még goromba, de a kávé jöhet
Bááár.... (fejvakarós szmájli)
Királylányhétvégét tartok, nem főzök, csak palacsintát sütök. (aznemfőzés) Majd utána
Akkor jövök koccintani

Királylányhétvégét tartok, nem főzök, csak palacsintát sütök. (aznemfőzés) Majd utána

Akkor jövök koccintani

Szia Mackó
Akkor jövök koccintani
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 20. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 20. vasárnap 08:26

Akkor jövök koccintani

Szia csajszi,szép reggelt
Kávé+kupica pálesz,napindítónak,szívecskés bögrében,mert az "jeled"

Szia csajszi,szép reggelt
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 20. vasárnap 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)

JóReggelt!♡♡
Ez így van, nagyobb lármát csinál, mint egy konda vaddisznó. Annál jobban csak az egér tud szórakoztatni, ha véletlenül a sátor közelében van a fészke. Mert az meg megy sötétedéstől hajnalig, folyamatosan.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 10. 20. vasárnap 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 20. vasárnap 06:27

A sün nem egy lopakodó művész, könnyű tetten érni. Ha valaki aludt már szabadban ahol sünök is vannak, tudja.
Reggelt

A sün nem egy lopakodó művész, könnyű tetten érni. Ha valaki aludt már szabadban ahol sünök is vannak, tudja.
Jó reggelt! Ezek szerint végre lefőzhetem a Sünváró kávét
A bauhaus kimondott családi bevásárló áruház a kertészettel! A kijárat előtt mindíg bevárnak...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 19. szombat 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 19. szombat 20:56

A bauhaus kimondott családi bevásárló áruház a kertészettel! A kijárat előtt mindíg bevárnak...

Hahó
Tud a shopping pasis sport lenni...
Bauhaus turné.... szerintem minden egyforma, a férjem szerint minden más. Szerintem sose jutunk ki onnan, férjem szerint most jöttünk be...
De találtunk egy pazat süniházikót, már a csalitosban figyel. Remélem lesz lakója ♡♡♡♡
Bauhaus turné.... szerintem minden egyforma, a férjem szerint minden más. Szerintem sose jutunk ki onnan, férjem szerint most jöttünk be...

De találtunk egy pazat süniházikót, már a csalitosban figyel. Remélem lesz lakója ♡♡♡♡
Lehet hogy találkozott egy sünicsajjal,aki pont a helyi páleszfőzőnél lakott,aztán összebútoroztak
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 19. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 19. szombat 21:57

Sziasztok sunszeliditok!
Gyerekkoromban volt egy kerti sunim. Irto budi volt szegeny, mert a kakiba is belemaszott, ha volt az utjaban. De minden este hazatert a kis kuckojaba, ahol dio, alma vagy egyeb finomsagok vartak. Aztan egyik este hiaba volt teritett asztal, nem jott tobbe. Emlekszem sokaig sirattam.
Gyerekkoromban volt egy kerti sunim. Irto budi volt szegeny, mert a kakiba is belemaszott, ha volt az utjaban. De minden este hazatert a kis kuckojaba, ahol dio, alma vagy egyeb finomsagok vartak. Aztan egyik este hiaba volt teritett asztal, nem jott tobbe. Emlekszem sokaig sirattam.
Sziasztok sunszeliditok!
Szia Katja,legyen sünid! Mi tegnap este láttunk egyet,kutyaséta közben. Átszaladt a járdán,bebújt egy régi telefonfülke alá. A szembejövő hölgy felsikoltott- Patkány! Mondtam neki,ez csak egy süni,jöjjön,nézze meg,de rettegve elmenekült. Pedig süni volt,tök aranyos.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 10. 19. szombat 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 19. szombat 20:56

Hahó