Sebaj,lényeg hogy itt vagy.
Azért elseggellek,feküdj a térdemre
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 09. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 09. szerda 20:20

Azért elseggellek,feküdj a térdemre

Törölt felhasználó (4052772)
VIP

De bunyesz vagyok. Nem is koszontem. Szep jo estet mindenkinek.

De bunyesz vagyok. Nem is koszontem. Szep jo estet mindenkinek.

Szerintem a hangja is tök élethű lett

Hetvegen gyartok en is a szavazas elott. Kell az energia.

De szep lett a bundaskenyered. Osszefutott a nyal a szamban ahogy raneztem a kepre.

Szeva Mókus,toljál bundást
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 09. szerda 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 09. szerda 18:51

Törölt felhasználó (3802852)

Szépet Mindenkinek!
Szépet Mindenkinek!
Szeva Crazy! Ez is jól néz ki,de az jutott eszembe,Hűha Csajszinkat de megnézném egy szál bundáskenyérben!!
Már csorog is a nyálam. Jó,a kenyér nem is kell!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 09. szerda 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 09. szerda 17:18

Egy kis #jófejkedés meg csalogató,csináltam bundáskenyeret
Még minnyá utánozom a hangját is

Egy kis #jófejkedés meg csalogató,csináltam bundáskenyeret

Valahogyan mindenki szanaszét...vagy munka vagy mindenki csavarog..szépen süt a nap..lehet csak minket rántott be a munka világa..

Szeva,mókás napot!
(Ez egy válasz becske üzenetére (2019. 10. 09. szerda 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot minden nappalisnak..

Hm.
Most a kávés Katjánk nem látható..
Nincs a pincémben...(sajnos)

Nincs a pincémben...(sajnos)

Vidám reggelt,csuda napot

Törölt felhasználó (3802852)

Újra független vagyok.....csak az asszony meg ne tudja...

Az ideál a Nő! Ha tisztában van a saját nőiességével, meg is éli azt, akkor maga az alkat pont tökéletes, bármilyen is.
Ne tartson vissza semmi, ha két amazon megtámadna szólj, ott leszek egy újraélesztő készülékkel a szekrényben
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 10. 08. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 08. kedd 19:47
Ne tartson vissza semmi, ha két amazon megtámadna szólj, ott leszek egy újraélesztő készülékkel a szekrényben

Viszont szép piros haja van..
Nekem teltben és poszkában is van ami bejön,nincs kimondott ideál.
Hát én nem is tudom bírnám -e már két csajszival..lehet kellene szerződtetnem egy dublőrt hogy kisegítsen ha baj van

Nekem teltben és poszkában is van ami bejön,nincs kimondott ideál.

Hát én nem is tudom bírnám -e már két csajszival..lehet kellene szerződtetnem egy dublőrt hogy kisegítsen ha baj van
Jó reggelt nappali!A mai kávé az élő kapcsolatokat támogatja, amitől nem csak elviselhető, de egyenesen szépek a napjaink! Fogyasszátok felelősséggel!
A ket menet pont eleg. Inkabb 2 tartalmas menet, mint sok rovid. Legalabbis szerintem. De tudod te, hogy maskepp ertettem. Ismersz mar...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 10. 08. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 08. kedd 20:43

Egy hármast én is értékelnék,de egy ideje csak két menetet bírok!
Vagy "nem erre" gondoltál?

Egy hármast én is értékelnék,de egy ideje csak két menetet bírok!
Vagy "nem erre" gondoltál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 08. kedd 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 08. kedd 20:38
Ez jo volt Kutyu. Tetszett... van humorod.

Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Idefigyelj Édesség! Ha indián Nő lennél tudod mi lenne a neved?- Távolról is felállító!