rózsalyány!
erre sakk a hipp tud válaszolni ...
én bisztoss nem
mert jómunkásemberként a megérdemelt szabaccságom tőtöttem! úgyhogy nálam nincs info ... (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 11:59
erre sakk a hipp tud válaszolni ...
én bisztoss nem
mert jómunkásemberként a megérdemelt szabaccságom tőtöttem! úgyhogy nálam nincs info ... (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Hipp az este kérdeztem, hogy mi a panasz és, hogy ki panaszkodik? Mi rosszat tettem? Most nyomaszt a dolog, úgyhogy mond el kérlek.

Szia Rosemary! Semmit nem követtél el, azonkívül, hogy mindig eltűnsz. Mi lesz velünk ha elmégy Németországba tanulni? Igaz ott is van internet.
privát ment. (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
privát ment. (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Hipp az este kérdeztem, hogy mi a panasz és, hogy ki panaszkodik? Mi rosszat tettem? Most nyomaszt a dolog, úgyhogy mond el kérlek.

Azzal a dokival nem állok szóba, aki itt van. Többet tudok a szakmáról, mint ő! Amikor erre laktam felkínálta a nyeles aszpirinjét, de közben szent a család, meg mélyen hívő vagyok! (Mármint ő, mert a rendszerváltás óta templomba jár!)
Jó, mondom, akkor k.rd a feleséged!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 11:11

de láthatóan nem hatásos a kezelésed!
ezért kínálom Neki a jóval nagyobb dózisú surdamicint!
hááá
cegény a 39 fok az qrva magas láz ...
nem elég a hőség!
zelli! a doki mit mondott!
de jó, h én még egy téli megfázást letudok egy forró fürdő-forralt bor- nyakig betakarózás- ágyból facsarni lehet a vizet kúrával!
bár lehet a kúr/a/ seg/g/ít a legjobb/an/
ezért kínálom Neki a jóval nagyobb dózisú surdamicint!

hááá
cegény a 39 fok az qrva magas láz ...
nem elég a hőség!
zelli! a doki mit mondott!
de jó, h én még egy téli megfázást letudok egy forró fürdő-forralt bor- nyakig betakarózás- ágyból facsarni lehet a vizet kúrával!
bár lehet a kúr/a/ seg/g/ít a legjobb/an/
bezzeg ha oljan jóképű /és szerény/ lenne mint én még el is fogadtad volna tőle!
mondom marad a surdamicin!
ha már a 2 hétben a hipp féle ecsetelés nem használt!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 12:18

Azzal a dokival nem állok szóba, aki itt van. Többet tudok a szakmáról, mint ő! Amikor erre laktam felkínálta a nyeles aszpirinjét, de közben szent a család, meg mélyen hívő vagyok! (Mármint ő, mert a rendszerváltás óta templomba jár!)

Hát nem olyan szép ember az a doki, mint Te Surdikám!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 12:31

bezzeg ha oljan jóképű /és szerény/ lenne mint én még el is fogadtad volna tőle!

Rendben, félreértés tisztázva, legyen szép napod rózsalány!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 24. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Bexarok! surdát most látom először elpirulni. hogy mik meg nem történnek ebben a nappaliban???
(surda te nem ittál???)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(surda te nem ittál???)

Most már igazán megírhatnám Én is az Életemről szóló könyvet! Havas az Én neveltjeimről is írt könyvet!
Nekato!
mingyá menek megteszem a feljelentésem fred ellen!
összekutyújja a topicokat!
a negatívumot a negatív szexszimbóliumokba kellett vón írni!
no fel is jelentem a figyelemfelhívásokban!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 12:49
Most már igazán megírhatnám Én is az Életemről szóló könyvet! Havas az Én neveltjeimről is írt könyvet!
Nekato!

Nekato!
Na, nézzük a címet!
Miről nem írt még Havas, amiről Én írhatnék?
Mi nem voltunk Mi még?
Milyen kapcsolódási pontjai vannak Zelli és Havas pályájának?

Mi nem voltunk Mi még?

ne azon gondolkodj!
hanem hogyan és mikor kéne a gyógyszer tartómra csatlakoznod! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 12:59
hanem hogyan és mikor kéne a gyógyszer tartómra csatlakoznod! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, nézzük a címet!
Mi nem voltunk Mi még?

Mi nem voltunk Mi még?

Ja, tényleg!
Ideje bevenni
a gyógyszeremet orálisan!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 13:01
Ideje bevenni

ne azon gondolkodj!
hanem hogyan és mikor kéne a gyógyszer tartómra csatlakoznod!
hanem hogyan és mikor kéne a gyógyszer tartómra csatlakoznod!
Na ez hiányzott nekem, örömöt szerezni fiatal barátomnak. úgy tetszik, amikor látom a megelégedett hsz-eid, surdi.
még mindig:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 12:54

még mindig:

mingyá menek megteszem a feljelentésem fred ellen!

Őrültek vagyunk!
de mellikek vagyunk jobban megőrülve aztat nem is sejtem!
Aki ma mornális, az nem is mornális!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 13:10

Őrültek vagyunk!
Surda! van még egy-két szaftos történetem az általad olyannyira tisztelt nőszemélyről, de ezzel megvárom a hétfő reggelt, hogy jól induljon a jövő heted is.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 24. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 13:10

Őrültek vagyunk!
Na, most zárolom Magam egy-két órára, mancsino-pihentetés! Surdinak kellemes hétvégét!
Hippem pedig még úgyis jön Ma, meg Én is! Meg levél is megy!
Hippem pedig még úgyis jön Ma, meg Én is! Meg levél is megy!

nos most indul a tiltásom!
hétfő reggel 9ig tiltom magam a gégészetről!
a hétvégén ne itt legyetek, hanem irány surány a szabadba...
osztán hétfőtől jól beszámolunk itten egymásnak!
én pl. menek a korrupciós nyalásra a madámhoz! osztán a hippnek lessz nemulass!
zelli a spermámat meg gyűjtöm a számodra, h azzal gyógytsalak ki mindenféle nyavajából!
a távollévőknek meg ejnye-bejnye (az igazoltan távol lévők -pl nya/ra/lás kivételével)!
szenyusztok!
ááááá gyurka!
tudom van egy restanciám a feléd! majd talán a jövő 7en!
hétfő reggel 9ig tiltom magam a gégészetről!
a hétvégén ne itt legyetek, hanem irány surány a szabadba...
osztán hétfőtől jól beszámolunk itten egymásnak!
én pl. menek a korrupciós nyalásra a madámhoz! osztán a hippnek lessz nemulass!
zelli a spermámat meg gyűjtöm a számodra, h azzal gyógytsalak ki mindenféle nyavajából!
a távollévőknek meg ejnye-bejnye (az igazoltan távol lévők -pl nya/ra/lás kivételével)!
szenyusztok!

ááááá gyurka!
tudom van egy restanciám a feléd! majd talán a jövő 7en!
Szép napot!