Sziasztok♡♡♡
Sose érek ide, mindig van valami mozgás.
Ma alig kávéztam, nem is értem, hogy mozgok még
Vissza kell olvasnom, mert napokkal ezelőtt elvesztettem a fonalat
Sose érek ide, mindig van valami mozgás.
Ma alig kávéztam, nem is értem, hogy mozgok még

Vissza kell olvasnom, mert napokkal ezelőtt elvesztettem a fonalat

Mindíg ti írtátok,hogy ne vigyem túlzásba! Ugye,hogy néha megoldhatatlan??
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 17. kedd 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 17. kedd 18:04
Törölt felhasználó (4052772)

Nana, hogy nem. Orulok, hogy vagy ujra. Csak szerintem sokunknak felporgott a munka....
Nana, hogy nem. Orulok, hogy vagy ujra. Csak szerintem sokunknak felporgott a munka....
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 17. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Esküszöm,nem én okozom ezt a tifuszt!!

Crazy,menj már a tökömbe! Te nem depizhetsz!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 17. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 17. kedd 11:01

Nincs rossz kedvem,csak jó sem
Némi fásultság egy kis #faszkivan érzéssel,de majd kinövöm

Nincs rossz kedvem,csak jó sem
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 17. kedd 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 17. kedd 10:53

Nahat Macko. Jobb kedved van? Bar mas forumon olvasva valszeg nem....
Találkozott egy Ember arcú krokival. Ez köztudottan nem tesz jót a medvéknek
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 17. kedd 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 17. kedd 10:53

Üdv mindenki.
Jó reggelt!
Sziasztok nappalisok!
Johet a kave nekem is, most sok hideg tejjel, mert szomhas is vagyok.
Johet a kave nekem is, most sok hideg tejjel, mert szomhas is vagyok.

Szia Öcsy! Köszi,de nekem úgyis van még tarcsiban!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 17. kedd 05:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
Akkor SzimplaDupla kávé a mai specialitás!
Akkor SzimplaDupla kávé a mai specialitás!
Jó éjt Katja,nektek is srácok!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 16. hétfő 20:23

Hello Drágáim♡♡♡♡
Megjártam kicsiny hazánkat
Hulla vagyok
Reggel kávékor találkozunk!
Jóéjtpuszi♡♡♡
Hulla vagyok

Jóéjtpuszi♡♡♡
Hello Drágáim♡♡♡♡
Hulla vagyok
Jóéjtpuszi♡♡♡
Hulla vagyok

Jóéjtpuszi♡♡♡
Én meg jobb híjján,küldök párszáz gyógypuszit After!!
Ó, bárcsak lenne okunk a pletykára és összefüggenénk
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 16. hétfő 19:07

Tenyleg nagyon faj a vallam. De csak a jobb. Tenyleg el kell menjek kimassziroztatni....
Crazy csajozik?
Ocsyke koszonom a jo megitelest. Persze csak azert irod, mert span vagyok. Tudom en. A triasz tagjakent ertem az osszefuggest.....
Crazy csajozik?
Ocsyke koszonom a jo megitelest. Persze csak azert irod, mert span vagyok. Tudom en. A triasz tagjakent ertem az osszefuggest.....

Majd azt mondjuk, mindíg így szoktad. Először a derekadat melegíted be, és összeszorított fogakkal könnyezni is szoktál. Ja és az a kazánlemez az ágyékodnál nem dísz, hanem munkavédelmi eszköz
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 16. hétfő 18:37

Öcsy,ha ez az Édes Nő ott feküdne előttem meztelenül,vagy akár egy szál türcsiben,én be nem csuknám a szemem!! Pár percig úgyis azzal lennék elfoglalva,hogy újra meg újra felvegyem őket a földről és visszategyem a helyükre!!!
Tenyleg nagyon faj a vallam. De csak a jobb. Tenyleg el kell menjek kimassziroztatni....
Crazy csajozik?
Crazy csajozik?

Öcsy,ha ez az Édes Nő ott feküdne előttem meztelenül,vagy akár egy szál türcsiben,én be nem csuknám a szemem!! Pár percig úgyis azzal lennék elfoglalva,hogy újra meg újra felvegyem őket a földről és visszategyem a helyükre!!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 16. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 16. hétfő 17:00

Általában az alany szokta csak becsukni a szemét, de most neked is ajánlott
Igen roppant nagy a kísértés, és a heregörcs is beficcenhet, de fáj a válla! Majd otthon finoman lekezelik a golyszlikat és talán értékelni is fogják önfeláldozásod

Igen roppant nagy a kísértés, és a heregörcs is beficcenhet, de fáj a válla! Majd otthon finoman lekezelik a golyszlikat és talán értékelni is fogják önfeláldozásod