Kevés melós szép napot
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 09:26

Törölt felhasználó (4052772)

Jo csajszi vagy. Tobb ertelemben is.
Na megyek melozni. Jot ne hallhak rolatok....

Jo csajszi vagy. Tobb ertelemben is.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 21. szombat 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 09:14

Szia After,
Egy jó zamatú sárgabarack szerintem mindent visz.
Most otthon ittam málnát, húú az nagyon jó volt.
De a legtutibb, az a Becherovka, amit anyukám csinál. Arra rájárok, mint egy muslica
De a legtutibb, az a Becherovka, amit anyukám csinál. Arra rájárok, mint egy muslica

Szilvapalinka. Hmmm.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 21. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia After,
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 09:01

Sziasztok!
Itt most meg viszonylag jo az ido. De ma azert en is beoltozok....
A paleszt imadom. Ha csapatni szeretnek csak a palesz hat nalam. 2-3 stampedli es mar vigyorgok mint a tejbetok. Mas ital nem hat elegge ram, csak ha rengeteget innek belole. Ez meg nem szokott osszejonni....
Milyen palinkat szeretsz Katja?

A paleszt imadom. Ha csapatni szeretnek csak a palesz hat nalam. 2-3 stampedli es mar vigyorgok mint a tejbetok. Mas ital nem hat elegge ram, csak ha rengeteget innek belole. Ez meg nem szokott osszejonni....
Szia
Neked mi a kedvenc? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 21. szombat 09:01

Neked mi a kedvenc? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 21. szombat 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Akkor tess :
Hideg ellen hatásos az is ha medvebőrt húzol magadra

Hideg ellen hatásos az is ha medvebőrt húzol magadra

Sziasztok!

Nem, csak a szülinapomon reggelizek alkoholt
(nem ma van)
De most "hull a hó-fú a szél" szerű krvahidegre ébredtünk és eszembe jutott az egyszerű fűtés
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 21. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)

De most "hull a hó-fú a szél" szerű krvahidegre ébredtünk és eszembe jutott az egyszerű fűtés

Szia.
Kávé helyett pálesz?
Hm..legyen
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 21. szombat 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Kávé helyett pálesz?

Hm..legyen

Pálinkás JóReggelt! (Stampedlispoharak
)

Reggelt,kellemes napot mindenkinek

Szólok a Tancsinak, hogy a jobb vállat vegyük gyorsan a mai nap!
Csak nem lesz gond így első nap...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 10:05

Sziasztok nappalisok!
Vegre pentek....bar en holnap is melozom. Szivessegi munka egy baratnak.
A vallam igenyelne a gyogymasszazst. Mikor lesz szakertelmed hozza Ocsyke? Beiratkoznek kezelesre.
Vegre pentek....bar en holnap is melozom. Szivessegi munka egy baratnak.
A vallam igenyelne a gyogymasszazst. Mikor lesz szakertelmed hozza Ocsyke? Beiratkoznek kezelesre.

Jó reggelt!
Jóéjtpuszi♡♡♡
Kávékor találkozunk!
Holnap végre nem a kocsiban fogom meginni
Kávékor találkozunk!

Holnap végre nem a kocsiban fogom meginni

Sziasztok,jó éjszakát!

Lehet ezt a Duhongobe kellett volna irnom.
Na mindegy. Mara off. Jo ejt mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 20:20
Na mindegy. Mara off. Jo ejt mindenkinek!

Latom Kutyu raakadtal egy jeles ferfi peldanyra a masik forumon. Egy igazi allat, de nem a szo jo ertelmeben. Hanyok az ilyen ferfiaktol. Csoda, hogy egy no is jut neki egyaltalan. De a nagyobbik baj az, hogy meg szaporodik is es igy satnyul el az emberiseg.....

Latom Kutyu raakadtal egy jeles ferfi peldanyra a masik forumon. Egy igazi allat, de nem a szo jo ertelmeben. Hanyok az ilyen ferfiaktol. Csoda, hogy egy no is jut neki egyaltalan. De a nagyobbik baj az, hogy meg szaporodik is es igy satnyul el az emberiseg.....
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 20. péntek 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 18:37

Szia Szépszemű! Kommunista Szombat? Megint egy eltünőben lévő kifejezés! Amúgy figyelted Crazy tolmácsajánlatát Kanadára gondolva?? Én is belehúztsm,franciául már megy a rökamié,dömizson,lamúr!!!

Ugyan...ebéd,meg vacsi...te csak a desszert lehetsz
Télen kell menni! Akkor alszanak,a horkolást pedig megértem
Alvó medve pedig soha nem eszik csokicsajt!
Ez olyan íratlan szabály,mint a sárga havas....
Én pl nem alszom télen,de ez ugye köztudott...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 18:44

Télen kell menni! Akkor alszanak,a horkolást pedig megértem

Alvó medve pedig soha nem eszik csokicsajt!
Ez olyan íratlan szabály,mint a sárga havas....

Én pl nem alszom télen,de ez ugye köztudott...

Huuu. Azt nem is lattam. Most visszaolvastam vegig....Tud mackoul az fix. De a mackok ertik egymas dialektusat?
Nem lenne jo, ha felreertesbol en lennek az aznapi ebed.
Bar szerintem meg vacsorara is maradna belolem.

Szia.Nem hinném,esetleg vedd fel a kapcsolatot a feltöltővel,ha itt van még.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 20. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 18:00
Törölt felhasználó (858955)

Sziasztok. Egy videót keresek ami itt volt a GG- én de most nem találom. Medicine volt a feltöltő. Nincs meg esetleg valakinél?
Huuu. Azt nem is lattam. Most visszaolvastam vegig....Tud mackoul az fix. De a mackok ertik egymas dialektusat?
Bar szerintem meg vacsorara is maradna belolem.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 20. péntek 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 18:37

Szia Szépszemű! Kommunista Szombat? Megint egy eltünőben lévő kifejezés! Amúgy figyelted Crazy tolmácsajánlatát Kanadára gondolva?? Én is belehúztsm,franciául már megy a rökamié,dömizson,lamúr!!!