#idekukucska
Ma kicsit antiszociális vagyok
Bal lábbal keltem,nem volt nehéz,kétballábas is vagyok

Ma kicsit antiszociális vagyok

Bal lábbal keltem,nem volt nehéz,kétballábas is vagyok

A héten nincs több kályha
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 15. vasárnap 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 15. vasárnap 15:12

Szia After,helló Öcsy! Kikályháztad magad? Még jut idő egy kis pihenésre!
Szia After,helló Öcsy! Kikályháztad magad? Még jut idő egy kis pihenésre!

Törölt felhasználó (4052772)

Szeretem, ha a szex valodi szenvedelyen alapul es nem csak "toszas" vagy gyors kielegules eleres.
Újra itthon!

Szeretem, ha a szex valodi szenvedelyen alapul es nem csak "toszas" vagy gyors kielegules eleres.
Nem. A kezdolapon levo videora gondolok. A kukkolo megdugja a....
Vegre rendesen all a ficko farka es nem csak dug, mint a nyulak, hanem van nemi erzekiseg is benne. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 15. vasárnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 15. vasárnap 13:15
Vegre rendesen all a ficko farka es nem csak dug, mint a nyulak, hanem van nemi erzekiseg is benne. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 15. vasárnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4184822)

Nati nyeregben című videóra gondolsz?
Nati nyeregben című videóra gondolsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 15. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 15. vasárnap 09:37

Sziasztok!
A mai video nagyon szeretem. Latszik, hogy igazan elvezik egymast. Hmm. Meghoztak a kedvem nekem is....
A mai video nagyon szeretem. Latszik, hogy igazan elvezik egymast. Hmm. Meghoztak a kedvem nekem is....
Hasonlóképp érzem én is. Jó idő van, harmadik napja távol othonról...
Finom jelenet, jó kedvcsináló
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 15. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 15. vasárnap 09:37

Sziasztok!
Az lesz meg kulonosen izgalmas, ha a szerveket tudjak majd mukodokepesen/elethuen reprodukalni es cserelni az emberben.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 09. 15. vasárnap 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 15. vasárnap 00:12

Szerintem a legnagyobb technikai változások, legalábbis amire én sosem gondoltam volna a mobiltelefon, a wifi és web. Ráadásul a 3 együtt...
Sziasztok!

Törölt felhasználó (4184822)

Jó reggelt! Szintén zenész. Bár én nem épitek, bontok.
Nézzük akkor együtt
Nézzük akkor együtt
Ha munkáról van szó!
Esténként a "kívánlak, hátulról, mégegyszer"
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 15. vasárnap 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 15. vasárnap 06:40
Esténként a "kívánlak, hátulról, mégegyszer"

Jó reggelt,sziasztok! Öcsy,akkor neked a kedvenc szavaid: homok,agyag,samott??

Üdvözlet

Jó reggelt,sziasztok! Öcsy,akkor neked a kedvenc szavaid: homok,agyag,samott??

Jó reggelt! Szintén zenész. Bár én nem épitek, bontok.
Nézzük akkor együtt (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 15. vasárnap 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 15. vasárnap 05:32
Nézzük akkor együtt (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 15. vasárnap 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Hajnali kávé? Nemsokára kel a nap, nehogy lemaradjatok
Én sokszor látom, szeretem!
Ma délelőtt befejezzük a munkát. Egyenleg 2 kályha, egy kémény felépítve és a szerdai kályhát is lebontottuk a közelben, már csak építeni kell
A technika vívmánya, hogy itt tudunk valamiféle kapcsolatot tartani. És ennek káros hatása, hogy sokaknak már nincs igénye, vagy lusták a személyes találkozásokra

Ma délelőtt befejezzük a munkát. Egyenleg 2 kályha, egy kémény felépítve és a szerdai kályhát is lebontottuk a közelben, már csak építeni kell

A technika vívmánya, hogy itt tudunk valamiféle kapcsolatot tartani. És ennek káros hatása, hogy sokaknak már nincs igénye, vagy lusták a személyes találkozásokra
Jó reggelt! Hajnali kávé? Nemsokára kel a nap, nehogy lemaradjatok
Én sokszor látom, szeretem!

Kivéve például 1979.12.31-ét, ami hétfő volt.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 14. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem a legnagyobb technikai változások, legalábbis amire én sosem gondoltam volna a mobiltelefon, a wifi és web. Ráadásul a 3 együtt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 14. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 14. szombat 17:01

Latjatok. Pusztan 40 ev telt el es mennyit valtozott sokminden. Hihetetlen....

Hát erre nem emlékszem,délelött abban a marha műszálas iskolaköpenyben lapoztam az ábécés könyvet és egyebet az iskolában,sosem engedtek tévézni...lehet hogy ezért?
Holnap már nincs meló? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 14. szombat 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap már nincs meló? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 14. szombat 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)