Kicsi móka

A halak majd felterjesztenek valami jobb kitüntetésre... Eteted és nem eszed őket.
Ahol megálltam, mindenhol fogtam halat, viszont rendes voltam (a franc sem akart vélük kínlódni, meg pucolni, meg ilyesmi), csak a tegnapi napon fogottakból tartottam meg. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 12:11

Ahol megálltam, mindenhol fogtam halat, viszont rendes voltam (a franc sem akart vélük kínlódni, meg pucolni, meg ilyesmi), csak a tegnapi napon fogottakból tartottam meg. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Kellemes időtöltés, szeretjük!
A halak is! Kapnak kaját és addig sem pecázik rájuk a helyemen olyan, aki tényleg veszélyes rájuk nézve. Kicsit csiszolok rajta és a Grínpísz is támogatni fog
A halak is! Kapnak kaját és addig sem pecázik rájuk a helyemen olyan, aki tényleg veszélyes rájuk nézve. Kicsit csiszolok rajta és a Grínpísz is támogatni fog

Van még 8 évem, hogy olyan jól nézzek ki...
Legfeljebb nem ön össze.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 11:12

Törölt felhasználó (4052772)

Nezem ezt a Brad Pitt inetrjut a Tarantino filmrol. Anyam, micsoda alkata van es bore ennek a fickonak. Pedig 56 eves mar.
Általában napsütés nélküli kávém van.
De most úgy néz ki, hogy lesz pici nyár még.
Szombaton megint megpróbálunk egy medencés bulit, hátha...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 16:18
De most úgy néz ki, hogy lesz pici nyár még.
Szombaton megint megpróbálunk egy medencés bulit, hátha...

Szia,napsütés nélküli kávéd is van?
Abból itt is van bőven, szerencsére

Szia,napsütés nélküli kávéd is van?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv,új srác.
Nekem az a "fegyverem",hogy b.szok mindenre
(Ez egy válasz L0N3D üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 14:54
Nekem az a "fegyverem",hogy b.szok mindenre

Csak a puffin add neked erőt és mindent lebíró akaratot na meg persze a kávé ami jól jön így munka közben. Tényleg nektek mi a titkos fegyveretek a nap túléléséhez?
Szia Mindenki ♡♡
Kértek kávét?
Végre napsütés is van hozzá
Kértek kávét?
Végre napsütés is van hozzá

Szia veterán!
Csak beszélgetni szoktál vagy az emberek vérét is szívod néha? Engem van hogy az is tölt pedig nem vagyok egy Vlad Tepes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 15:07

Csak beszélgetni szoktál vagy az emberek vérét is szívod néha? Engem van hogy az is tölt pedig nem vagyok egy Vlad Tepes

Szia uj fiu!
En a neten garazdalkodom, beszelgetek. Ez tolt. Meg az E.on.....

Szia uj fiu!
(Ez egy válasz L0N3D üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 14:54

Csak a puffin add neked erőt és mindent lebíró akaratot na meg persze a kávé ami jól jön így munka közben. Tényleg nektek mi a titkos fegyveretek a nap túléléséhez?
Legyek igenember? Szeretned?
En kandallot kerek. Ele puha szonyeget, amin jokat lehet kufircolni. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 14:49
En kandallot kerek. Ele puha szonyeget, amin jokat lehet kufircolni. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig mennyivel jobb lenne, ha igenes lennél!
Kutyu jól van, már 3,5 lábon fut
Szabi kulcsát 18.-án leadtam... Azóta űzöm szeretett munkám, hogy aki szeretné, kályha mellett melegedhessen télen. Mert idén is lesz tél! Megmondta a HavasJon is! /Trónok harca, amit nem néztél... /

Szabi kulcsát 18.-án leadtam... Azóta űzöm szeretett munkám, hogy aki szeretné, kályha mellett melegedhessen télen. Mert idén is lesz tél! Megmondta a HavasJon is! /Trónok harca, amit nem néztél... /
Havas Jon nem tud semmit
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 14:49

Szabi kulcsát 18.-án leadtam... Azóta űzöm szeretett munkám, hogy aki szeretné, kályha mellett melegedhessen télen. Mert idén is lesz tél! Megmondta a HavasJon is! /Trónok harca, amit nem néztél... / (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 14:18

Szabi kulcsát 18.-án leadtam... Azóta űzöm szeretett munkám, hogy aki szeretné, kályha mellett melegedhessen télen. Mert idén is lesz tél! Megmondta a HavasJon is! /Trónok harca, amit nem néztél... / (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem. A kutyaboron. Ami nekem amugy van is, mert regi nemesi csalad sarja vagyok.

Kutyad hogy van?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy telik a szabadsag? Vagy mar le is jart?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem. A kutyaboron. Ami nekem amugy van is, mert regi nemesi csalad sarja vagyok.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy Bradden?

Na tessék, máris összevesztek a medvebőrön

Ne menj! Nem kell durcaskodni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 12:41
Törölt felhasználó (3901512)

Bakker,viccnek szántam,ne haragudj! Maradj,én megyek. Sziasztok!
Bakker,viccnek szántam,ne haragudj! Maradj,én megyek. Sziasztok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 12:13

Haza nem Braddel megyunk ez teny. De azert a fiuk is tudnak lelkesedni szinesznokert.....
Mostanaban harapos lett a Kutyu.
Inkabb nem is szolok mar.

Mostanaban harapos lett a Kutyu.

Inkabb nem is szolok mar.