Szasztok!
A héten még nincs meló
Pecázni én is szerettem
A héten még nincs meló

Pecázni én is szerettem

Húdejólteszitek!
Ma nem viszem túlzásba a melót, és gondolok rátok
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 08. 21. szerda 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 21. szerda 07:30

Ma nem viszem túlzásba a melót, és gondolok rátok

Jó reggelt kívánok a Tisza tóról. Újabb nudis pecás hajós nap kezdődik...

Még nincsenek munka hegyek... Még...
Mindjárt süti asszonynál a rántottát.
Ki szeret levágni? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 21. szerda 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 21. szerda 07:39
Mindjárt süti asszonynál a rántottát.
Ki szeret levágni? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 21. szerda 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)

Szép napot,sziasztok!! Jó is annak,akinek nem a munka jutott mára!
Szép napot,sziasztok!! Jó is annak,akinek nem a munka jutott mára!
Jó reggelt kívánok a Tisza tóról. Újabb nudis pecás hajós nap kezdődik...

JóReggelt! ♡♡
Fasza reggelt!

Dehogy bánkódom, csak a napi aktuálishoz tettem hozzá a magamét. Most ebben a modern világban megtehetem. 900 éve meghaltam volna érte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 20. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 20. kedd 18:38

Sziasztok! After vagány vagy,Öcsy ne bánkódj! A mi lett volna ha...csak fölösleges agyzsibbasztó dolog. Van elég szép dolog ebben a modern világban is!

Jó reggelt a dolgozóknak és a pihenőseknek is!
Mára csá,meg jó éjt is.
Elvonulok egy kis hasonlóra...

Elvonulok egy kis hasonlóra...

Csé!
Bekukucska..
Talán ma volt idénre az utolsó strandolós nap,20.-a után általában elcsesződik az időjárás.
Mi is pacsáltunk,meckóztunk otthon,nudiztam,de engem nem nézegettek.
Nem hinném hogy After kieshet valahol a kedveltek táborából
Bekukucska..
Talán ma volt idénre az utolsó strandolós nap,20.-a után általában elcsesződik az időjárás.
Mi is pacsáltunk,meckóztunk otthon,nudiztam,de engem nem nézegettek.

Nem hinném hogy After kieshet valahol a kedveltek táborából

Ezt miért írtad?? Én bírlak,de a lényeget letisztáztuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 20. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 20. kedd 19:04

Törölt felhasználó (4052772)

Azert remelem nem esek ki a kedveltek taborabol nalatok....

Azert remelem nem esek ki a kedveltek taborabol nalatok....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 20. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 20. kedd 18:38

Sziasztok! After vagány vagy,Öcsy ne bánkódj! A mi lett volna ha...csak fölösleges agyzsibbasztó dolog. Van elég szép dolog ebben a modern világban is!

Hat csak nezegetok voltak. Senki nem szolt hozzam, igy magamat kenegettem, ahol elertem. De sokat voltam vizben igy most nem egtem le.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 20. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Volt aki bekenjen? Csak nem pirultál túl megint
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 20. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 20. kedd 18:18

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok!
En meg nudin voltam eddig. Imadtam.

Sziasztok!

Kicsit irónikus,hogy Istvánt ünnepeltetik de ha a Magyar a szívébe tekint Koppányt és a vele halt sok ezer éves hagyományainkat gyászoljuk.
Nem akartam ünneprontó lenni, ennek biztos így kellett történnie, de ünnepeni nem tudok. Ma is dolgoztam.

Nem akartam ünneprontó lenni, ennek biztos így kellett történnie, de ünnepeni nem tudok. Ma is dolgoztam.
Szeva!