Fasza nyaralást Öcsy!
Nagy áldás a medence,mi is imádjuk.
Jó pihit,és locsogjon a víz
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 18:10
Nagy áldás a medence,mi is imádjuk.

Jó pihit,és locsogjon a víz

A Magyar Tenger
Balaton! Már itt süttetem magam! Van egy jó kis medence a hátsó kertben. Már el is felejtettem milyen jó a pancsiszex
A szomszédokat még nem láttam de lehet jó hetük lesz.

Balaton! Már itt süttetem magam! Van egy jó kis medence a hátsó kertben. Már el is felejtettem milyen jó a pancsiszex

Amen. Ki így, ki úgy. Nekem hiányzik a társasága. Úgy volt komplett a találkozásunk mindig, jó szex, ínyencségek és tartalmas beszélgetés. Attól még nem akartam hozzámenni, de sokkal jobban élveztem az egészet, mint a legrutinosabb szeretőm kényeztetését. Szeretem, ha időt szánunk egymásra, akkor is, ha inkább az élvezetekről szól közös együttlétünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 18:46
Törölt felhasználó (3901512)

Szia After! Magamból indultam ki,aki olyan vagyok mint Fülig Jimmy. Egy darab kenyérrel,meg egy darab vassal Kínáig elhatolok! A tökéletes sexhez meg másféle kémia kell,mint amit a táplálékbevitel jelent. Szerintem.

Szia After! Magamból indultam ki,aki olyan vagyok mint Fülig Jimmy. Egy darab kenyérrel,meg egy darab vassal Kínáig elhatolok! A tökéletes sexhez meg másféle kémia kell,mint amit a táplálékbevitel jelent. Szerintem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 15:41

Törölt felhasználó (4052772)

Szia Kutyu!
Pedig mar regen is hodoltak az elvezetek halmozasanak. A tokeletes testi kielegules erdekeben.
Pedig mar regen is hodoltak az elvezetek halmozasanak. A tokeletes testi kielegules erdekeben.

Csak rajta. Ne kíméld az asszonykát. Élvezetes nyaralást nektek.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 18:10

A Magyar Tenger

A Magyar Tenger

Szia Kutyu!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 10. szombat 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 20:44

Halihó,szép estét! Méghogy a férfiakat lehet a hasukon keresztül megfogni!!! Nekem sex előtt,közben,után eszembe se jut az evés!!
Sziasztok.
En uton voltam egesz nap. Sajna nem vizpart jutott mara.
Itt mik a hirek? Milyen tengerpart Ocsyke? Nem a Balatonra mentek? Azt emlitetted anno.
En uton voltam egesz nap. Sajna nem vizpart jutott mara.

Itt mik a hirek? Milyen tengerpart Ocsyke? Nem a Balatonra mentek? Azt emlitetted anno.
Én is kukucska,beugrott egy kis maszek meló mára..most végeztem..
De pancsolok majd,az tuti..

De pancsolok majd,az tuti..

Sziasztok
Csak beugrottam köszönni
Jó pihit mára!
Öcsyke, Nektek jó nyaralást!
Pusz mindenkinek
Csak beugrottam köszönni

Jó pihit mára!
Öcsyke, Nektek jó nyaralást!
Pusz mindenkinek
Bekukucska! Úgy látom mindenki a vizpartot választotta a nappali helyett.
Ma este már a tengerparton borozgatunk!
Vidámat Crazy!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt!
Katja, köszi! Bár csak most olvasom jókívánsàgaid, megfogadtuk
Az evéssel okosan kell taktikázni. Nehogy a gyomorba legyen az összes vér... akkor oda a szex
Katja, köszi! Bár csak most olvasom jókívánsàgaid, megfogadtuk

Az evéssel okosan kell taktikázni. Nehogy a gyomorba legyen az összes vér... akkor oda a szex

Vidám reggelt,szép napot!

Szia Crazy! Igen,én is azt értékelem,ha a lényegre tapintanak!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 10. szombat 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 20:52

Szeva Kutyu!
Férfiakat a hasukon keresztül? Kicsit lejjebb...
Bár én beles vagyok...

Bár én beles vagyok...

Szeva Kutyu!
Bár én beles vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 10. szombat 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 20:44

Bár én beles vagyok...

Halihó,szép estét! Méghogy a férfiakat lehet a hasukon keresztül megfogni!!! Nekem sex előtt,közben,után eszembe se jut az evés!!
Crazy,neked amúgy is van már egy Ínyenc Asszonykád,aki tudja- Medveheréből kell kifacsarni a boldogságeszenciát!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 10. szombat 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 20:26

Szép az élet! Csobbanás kipipálva,tán még selymes is lesz estére...
Hát én bevallom,a gyümi oké,de sajt és fehérbor,eszembe sem jutna...de szerencsére az ínyenc csajok nem engem keresnek
Tanultam valamit

Hát én bevallom,a gyümi oké,de sajt és fehérbor,eszembe sem jutna...de szerencsére az ínyenc csajok nem engem keresnek

Tanultam valamit

(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 10. szombat 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 20:26

Tanultam valamit

Tanultam valamit

Tanultam valamit

Tanultam valamit

Hat keves ilyen ferfi van sajnos, akivel igy lehet elvezni az inyencsegeket. De neha akad egy-egy...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 10. szombat 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)