Gyümölcs+sajt+fehérbor?
Holazabuli?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 10. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 18:06
Holazabuli?

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok!
Fogyaszthatora pirult a husom. Pedig 30-as faktorral kezeltem a borom. Most zuhanyzas, aztan ebed jon. Egesz nap csak gyumolcs volt az etkem. Mar csak a szex hianyzott. Volt anno egy jo fej es jo vagasu 50-es szeretom. Szex utan mindig gyumolcsot es sajtokat fogyasztottunk, aztan johetett a kovetkezo menet. Imadtam a stilusat, igazi ur volt.
Fogyaszthatora pirult a husom. Pedig 30-as faktorral kezeltem a borom. Most zuhanyzas, aztan ebed jon. Egesz nap csak gyumolcs volt az etkem. Mar csak a szex hianyzott. Volt anno egy jo fej es jo vagasu 50-es szeretom. Szex utan mindig gyumolcsot es sajtokat fogyasztottunk, aztan johetett a kovetkezo menet. Imadtam a stilusat, igazi ur volt.
Mar zuhanyoztam, de csak langyi vizzel.
Hat nem volt, aki bekenjen. De lattam egy edes fickot, sajnos csajjal volt. Ilyen az en formam...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 10. szombat 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 18:16

Hat nem volt, aki bekenjen. De lattam egy edes fickot, sajnos csajjal volt. Ilyen az en formam...

Későn ajánlottam a "bekenőcözést"...
Most meg nem lehet hozzádérni mi?
Én még mindig nem végeztem a dolgaimmal,a csobbanás még odébb van...irgum..

Én még mindig nem végeztem a dolgaimmal,a csobbanás még odébb van...irgum..
Későn ajánlottam a "bekenőcözést"...
Én még mindig nem végeztem a dolgaimmal,a csobbanás még odébb van...irgum.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 10. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 18:06

Én még mindig nem végeztem a dolgaimmal,a csobbanás még odébb van...irgum.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 10. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Frappáns volt
Csuda hétvégét!
Pacsálj és napozz sokat
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 10. szombat 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Csuda hétvégét!
Pacsálj és napozz sokat

Sziasztok!
Én most nekiállok a hétvégének
Legyetek jók, ha dugtok
Pusz

Legyetek jók, ha dugtok

Pusz
Oszt nemám leég a "miújságod",csak füttyents,és megyek,bekenlek
Alig várom hogy csobbanjak végre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 20:56

Alig várom hogy csobbanjak végre...

Aludjatok jol. Holnap nudizas lesz. Ezevben szerintem az utolso alkalom szamomra megnapoztatni az ikreket.

Anita: köszi a jókívánságot!
Maci: köszi a fénypostát!
Öcsyke: Neked is egészségedre!
MINDEN is van
Maci: köszi a fénypostát!
Öcsyke: Neked is egészségedre!
MINDEN is van

Üdv, napsütésből jut mindenkinek! Unicum nincs, viszont van friss barack pálinka.
Szia!
Neked is!A napsütés megvan bőven
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 10. szombat 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 11:07
Neked is!A napsütés megvan bőven

Törölt felhasználó (3968662)

Szép napsütéses hétvégét mindenkinek

Természetesen hogyispersze!
Az unimukk szilvát én is szeretem,megpróbálom nem meginni a feladás előtt
A málnát/málnást meg egyértelmű
Csak nem a málnásban laksz? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 10. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 10:42

Az unimukk szilvát én is szeretem,megpróbálom nem meginni a feladás előtt

A málnát/málnást meg egyértelmű

Csak nem a málnásban laksz? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 10. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Mekkora király vagy, köszi!
Figyi, dobsz a csomagba lecsópaprikát, meg egy kis üveg Unicum Szilvát?
Visszafelé küldök málnát az egész családnak

Szép napsütéses hétvégét mindenkinek

Mekkora király vagy, köszi!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 10. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 09:36

Hát itt meg olyan hőség van hogy tyű....
Küldök belőle fénypostán

Küldök belőle fénypostán

Hát itt meg olyan hőség van hogy tyű....
Küldök belőle fénypostán

Küldök belőle fénypostán

Még a bokámat se
Pokrócba csavarva kávézok
Hello Augusztus
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 10. szombat 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 07:06

Pokrócba csavarva kávézok

Hello Augusztus

Szia.
Hát az a fránya időjárás...bár szerintem ha kivillantod te is az ikreket,még a nap is felragyog
Hát az a fránya időjárás...bár szerintem ha kivillantod te is az ikreket,még a nap is felragyog

Szia.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 10. szombat 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 10. szombat 06:37

Jó reggelt!
Hú de irigyellek After, én is hasonlót terveztem, de az időjárás nem a barátom. :(
Hú de irigyellek After, én is hasonlót terveztem, de az időjárás nem a barátom. :(
Jó reggelt!
Reggelt

Elvonulok én is,aki keres,megtalál..
Jó nudizást After,pusszantom az ikreket..is..
Csuda éjszakát,remek 7végét (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 20:56

Jó nudizást After,pusszantom az ikreket..is..

Csuda éjszakát,remek 7végét (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Aludjatok jol. Holnap nudizas lesz. Ezevben szerintem az utolso alkalom szamomra megnapoztatni az ikreket.

A holnapi napfürdő napkeltekor lesz. Egy kis ébresztő fűnyírás.. Majd jól felhangosítom a rádiót, hogy ne hallják a népek.
De jövő héten pucéran fogok fürdeni a Balatonban!
Jó éjt!
De jövő héten pucéran fogok fürdeni a Balatonban!
Jó éjt!