Hozzáteszem igazak a legendák, amik itt róla keringenek, jó bőr!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 09. péntek 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 12:05

Biztos nagyon kíváncsiak vagytok, ezért elmondom: Én a magam részéről megtettem amit a Haza megkövetelt. Azt nem tudom, hogy ez sok vagy kevés volt-e, minden esetre nem én leszek akiről After ódákat fog zengeni. Nincs harag, mindenki tévedhet, meg Ő is!

Biztos nagyon kíváncsiak vagytok, ezért elmondom: Én a magam részéről megtettem amit a Haza megkövetelt. Azt nem tudom, hogy ez sok vagy kevés volt-e, minden esetre nem én leszek akiről After ódákat fog zengeni. Nincs harag, mindenki tévedhet, meg Ő is!

Hat ez csucs. Ott a pont.
))
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 09. péntek 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 11:33

Na jó..kárpótlás,kép a kedvenc desszertemről..
A legfinomabb

A legfinomabb

Ilyen desszert mellett lehet elhíznék! Vagy lefogynék! De hogy függő lennék az biztos!

A legfinomabb

A legfinomabb

A legfinomabb

A legfinomabb

Figyu épp eszem! Ez most nem esett jól
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 09. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Mit olvasok? Sötétben??? A szemeimnek is kell valami! Most először érzem szükségét egy éjjellátó beszerzésének. A világért ki nem hagynám a látványt! Aztán meg kötelességem legalább az itteni férfiaknak mesélni valamit utána. Szóval TILTAKOZOM!
A lámpa marad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 08:45

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok!
De jo, hogy ilyen sokan vagyunk ma reggel is.
Nem lattam meg walkindead reszt, de nem hangzik jol.
A tronok harcara sem kattantam anno. Viszont az Aranyelet tetszett, azt vegigneztem, minden reszt.
Majd lekapcsoljuk a villanyt ocsyke. Mindent a keznek, nyelvnek stb.
De jo, hogy ilyen sokan vagyunk ma reggel is.

Nem lattam meg walkindead reszt, de nem hangzik jol.

A tronok harcara sem kattantam anno. Viszont az Aranyelet tetszett, azt vegigneztem, minden reszt.
Majd lekapcsoljuk a villanyt ocsyke. Mindent a keznek, nyelvnek stb.
Hát a bugyis részre nem voltam kíváncsi
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 09:57

Ahhh. Mackoo. Ez undi.

Ahhh. Mackoo. Ez undi.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 09. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Nalam ma nincs fonokseg. Pihennek. En orzom az asztalt csak.

Én tegnap kicsit megtoltam, így a mai nap sokkal lazább!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 09. péntek 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 09:43

Én azt sütöttem ki,hogy délben leteszem a melót.Mondtam a főnöknek hogy helyettesítenem kell a déli harangozót,mert lebetegedett.
De azt mondta hogy negatív...

Ha már kaja...

Én azt sütöttem ki,hogy délben leteszem a melót.Mondtam a főnöknek hogy helyettesítenem kell a déli harangozót,mert lebetegedett.

Ok akkor nem mondom mit sütők épp...
Süssek neked is? Nehogy most essél össze, terveim-terveink vannak veled!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 09:22

Süssek neked is? Nehogy most essél össze, terveim-terveink vannak veled!

Meg langosra. Ahhh. Total ehes lettem. Beszeljunk masrol inkabb.

Meg langosra. Ahhh. Total ehes lettem. Beszeljunk masrol inkabb.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 09. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Tocsnira is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 08:11

Fokhagymas tejfol a tocsnira kell nekem. Bundaskenyerre nem kerek.
A mai menüt viszont nem nevezném kezdőnek
A tegnapi pasikat is behívták szolgálatra. Lehet még túlóra is lesz

A tegnapi pasikat is behívták szolgálatra. Lehet még túlóra is lesz

Még jó,hogy nem néztem meg..
Akkor szerencsés ember vagyok..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 09. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 08:10

Akkor szerencsés ember vagyok..

Igen rajuk. Tok gazul szerepelt mindketto. Brrrr
Fokhagymas tejfol a tocsnira kell nekem. Bundaskenyerre nem kerek.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 09. péntek 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 06:39

Jó reggelt!
A bundás-kenyér nagy kedvenc! Vagy fokhagymás tejföllel, vagy ha nasis a hangulat akkor sárgabarack lekvárral.
A tegnapi csajszik erősen próbaidősek, ha a gumikukit nem teszik tönkre kapnak igazit is!
A bundás-kenyér nagy kedvenc! Vagy fokhagymás tejföllel, vagy ha nasis a hangulat akkor sárgabarack lekvárral.
A tegnapi csajszik erősen próbaidősek, ha a gumikukit nem teszik tönkre kapnak igazit is!
Igen rajuk. Tok gazul szerepelt mindketto. Brrrr
(Ez egy válasz becske üzenetére (2019. 08. 09. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 08:05

Arra a két masztizó csajra gondolsz a francia ágyon?
Azok nekem sem jöttek be..
Azok nekem sem jöttek be..