Ha mint kaja, akkor fürödni tudnék benne
Ha átvitt értelmű, akkor nem tudom mit jelent.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 12:52

Ha átvitt értelmű, akkor nem tudom mit jelent.

Megnéztem az említett hölgyet...valóban szemrevaló.
Nem tudom hogy bundáskenyérrel hogyan állhat...
Tényleg,Katja,te hogy viszonyulsz a bundáskenyérhez?

Megnéztem az említett hölgyet...valóban szemrevaló.

Szevasz haver.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 11:37
Törölt felhasználó (3901512)

Szép napot,srácok! Későnjövő vagyok!

Szia After! Én csak egyreges gazkutyu vagyok,tehát sajnos nem én dobogtattam meg a szivecskédet!! Ne mondj le a komolyabb érzelmekről!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 09:06
Törölt felhasználó (4052772)

Hat. Sajnos nem allitott butasagot. Az utobbi jopar evben nagy csendben van a szivem. Csak egy ember dobogtatta meg kicsit, de ugye rola is kiderult, hogy a mai napig itt lezeng ki tudja hany reggel. Szoval tok feleslegesen ereztem barmi apro rezdulest is....
Szép napot,srácok! Későnjövő vagyok!

Köszi,meló után rákeresek
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 10:01

Itt a GG-n a magyar amatorok sorozatok kozott keresd Macko!
Itt a GG-n a magyar amatorok sorozatok kozott keresd Macko!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 09:56

Most lebuktam..műveletlen vagyok
Fogalmam sincs hogy miről írtok..
Aranyélet..Dunaparti..hmm..korrepetálom magam délután,de csak mert említve lett hogy csinos csajszi van...

Aranyélet..Dunaparti..hmm..korrepetálom magam délután,de csak mert említve lett hogy csinos csajszi van...

Most lebuktam..műveletlen vagyok

Szerintem nem veled van a baj
Csak simán nem futsz össze azzal aki megdobogtat.Itt nem is csoda..itt nehéz.Látod,én is belefutok mindig
Szerencsémre én már elkeltem,csak szórakozom itt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 09:06

Csak simán nem futsz össze azzal aki megdobogtat.Itt nem is csoda..itt nehéz.Látod,én is belefutok mindig

Hat. Sajnos nem allitott butasagot. Az utobbi jopar evben nagy csendben van a szivem. Csak egy ember dobogtatta meg kicsit, de ugye rola is kiderult, hogy a mai napig itt lezeng ki tudja hany reggel. Szoval tok feleslegesen ereztem barmi apro rezdulest is....
Hajléktalannak?
Mi vol rajtad?Minden?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 09:03
Itt is kezd jó lenni a helyzet
Már nem vagyok hajléktalannak öltözve, a zombie fejem is normalizálódik
Estére emberszabású leszek

Mi vol rajtad?Minden?

Dunaparti kikapcsolodas sorozat a magyar amatorok kategoriaban szerintem tetszetos. A holgy is igen szep.

Az Aranyélet tényleg nagyon jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 08:45

Sziasztok!
De jo, hogy ilyen sokan vagyunk ma reggel is.
Nem lattam meg walkindead reszt, de nem hangzik jol.
A tronok harcara sem kattantam anno. Viszont az Aranyelet tetszett, azt vegigneztem, minden reszt.
Majd lekapcsoljuk a villanyt ocsyke. Mindent a keznek, nyelvnek stb.

A tronok harcara sem kattantam anno. Viszont az Aranyelet tetszett, azt vegigneztem, minden reszt.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia,itt fülledt meleg...
Van medvebőröm ha fázol,csak benne van a medve

Szia.Dehogy vagy alkalmatlan
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 08:49

En ezt tudom. Becsullek is erte nagyon. En is az vagyok, amit mondok. Nincs meghasonulas semmiben. De mint kiderult parkapcsolatra alkalmatlan vagyok. Ezt mondtak nekem legutobb. Igy maradok itt, okoskodok es jokat szexelek. Szerintem ez sem rossz....

Szia,itt fülledt meleg...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 06:40

Jó reggelt!
Üdv ZombieLandból..
Itt még az időjárás is passzol. Esős, ködös :(
Fázom
Üdv ZombieLandból..
Fázom
En ezt tudom. Becsullek is erte nagyon. En is az vagyok, amit mondok. Nincs meghasonulas semmiben. De mint kiderult parkapcsolatra alkalmatlan vagyok. Ezt mondtak nekem legutobb. Igy maradok itt, okoskodok es jokat szexelek. Szerintem ez sem rossz....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Jó reggelt!
Üdv ZombieLandból..
Fázom
Üdv ZombieLandból..
Fázom
Üdv,és jó reggelt!
Én nem játszom meg magam..komolyan..
Én nem játszom meg magam..komolyan..