Szia!
Persze hogy van,leírtad nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 24. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 24. szerda 07:37
Persze hogy van,leírtad nem?

Törölt felhasználó (4052772)

Jo reggelit!
Igen, mar tul az 1500-on, de meg nem aktivaltam.Majd a hetvegere.
Jo keveset aludtam. Meg 1-kor is ebren lebzseltem. Van ilyen szo amugy????

Jo keveset aludtam. Meg 1-kor is ebren lebzseltem. Van ilyen szo amugy????
Szép reggelt!
Jo reggelit!
Jo keveset aludtam. Meg 1-kor is ebren lebzseltem. Van ilyen szo amugy???? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 07. 24. szerda 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 24. szerda 05:01

Jo keveset aludtam. Meg 1-kor is ebren lebzseltem. Van ilyen szo amugy???? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 07. 24. szerda 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)

A mai videó neked játszik After!
Van már elég pontod? Nekem van a kamrában eltéve, úgysem használom. Küldfénypost, csak nyisd az ablakot.
Van már elég pontod? Nekem van a kamrában eltéve, úgysem használom. Küldfénypost, csak nyisd az ablakot.

Vidám reggelt!

A hétvégi fesztiválon annyi jó nővel kavart gondolatban, hogy most pihikéznie kell biztos.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 23. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Napelemes továbbképzés.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 23. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 19:04

Ez így nem hangzik rosszul.
Milyen tanfolyam?
Ha látsz Yetit,hozzál már nekem játszani
Milyen tanfolyam?
Ha látsz Yetit,hozzál már nekem játszani

A mai videó neked játszik After!

Jó reggelt!
Akkor viszem a jetifogó gyantás kötelet. Ha megvan, megmutatom neki Crazy képét.... Ha nyálazni kezd akkor valószínű lányjeti. Persze nem biztos a mai világban semmi.
Aztán vedd is át! Csokicsajjal még talán haza állíthatnék, de egy jetivel kib.....k
Akkor viszem a jetifogó gyantás kötelet. Ha megvan, megmutatom neki Crazy képét.... Ha nyálazni kezd akkor valószínű lányjeti. Persze nem biztos a mai világban semmi.
Aztán vedd is át! Csokicsajjal még talán haza állíthatnék, de egy jetivel kib.....k

Jo ejt! En is elvonulok a haloba.
Jó éjt!
Élmény volt veletek csajszik,nyomok egy vízszintest reggelig, hamar lesz korán. "hu.."
Jó éjt

Jó éjt

Régen láttam én is, remélem is hogy becsajozott
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 23. kedd 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 21:35

Van itt nehany jo csajszi. Szerintem veluk jatszadozz inkabb. Kutyu? Mostanaban melloz minket. Biztos becsajozott.

Tud az Maci, hidd el!
Patent protkókat birtokolnak, és nem félnek használni.
Néha betalál egy-egy a sötét szobában, olyankor futagyáva

Van itt nehany jo csajszi. Szerintem veluk jatszadozz inkabb. Kutyu? Mostanaban melloz minket. Biztos becsajozott.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 23. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 21:21

Divat..divat...de a Yeti már magában is rohadt szőrös,a sunája akkor meg olyan lehet mint a ruszki kucsma
Ehh..nem kell Yeti,játszok mást...

Tud az Maci, hidd el!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 23. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Divat..divat...de a Yeti már magában is rohadt szőrös,a sunája akkor meg olyan lehet mint a ruszki kucsma

Nem vagy olvasott Macko. Ujra divat a szoros puna.
Majd kopkodsz kicsit nyalas utan. Ugyan mar.... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 23. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 21:10
Majd kopkodsz kicsit nyalas utan. Ugyan mar.... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 23. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Legalább nem merik piszkálni az oviban a társai
Dehogy akarom megpiszkálni,olyan szőrös hogy meg sem találnám rajta a sunát.A lába is milyen...

Dehogy akarom megpiszkálni,olyan szőrös hogy meg sem találnám rajta a sunát.A lába is milyen...

Ha elég öreg,akkor már nem tud mivel
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 07. 23. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 21:12

....és nagykorában fogaz
Szal, amit Maci keres, abból nem lesz repro, mert a kapuban fél hat lesz...
Bocs' Bear

Bocs' Bear

....és nagykorában fogaz
Bocs' Bear
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 23. kedd 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 21:06

Bocs' Bear

Huu de perverz medve vagy. Rusnya egy kolok lesz belole, ha Yetivel kezdesz.