Akkor majd bújócskát játszok vele..
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 07. 23. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Huu de perverz medve vagy. Rusnya egy kolok lesz belole, ha Yetivel kezdesz.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 23. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 19:04

Ez így nem hangzik rosszul.
Milyen tanfolyam?
Ha látsz Yetit,hozzál már nekem játszani
Milyen tanfolyam?

Upsz, Yetivel vigyázni!
Elég nagy és durva
Játszásiból is
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 23. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 19:04
Elég nagy és durva

Játszásiból is

Milyen tanfolyam?
Milyen tanfolyam?

Milyen tanfolyam?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 07. 23. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 16:29
Milyen tanfolyam?

Ha nem rontottam el valamit, akkor nincs több munka a héten
Szerda, csütörtök tanfolyam, péntek szabad. Szombaton irány az Alpok. Egy hét hegyi túra

Szerda, csütörtök tanfolyam, péntek szabad. Szombaton irány az Alpok. Egy hét hegyi túra

Ha nem rontottam el valamit, akkor nincs több munka a héten

Ebedelek. Csak ennyi a titok. Dolgozom is.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 23. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Konyhában?
Nem melózol? Mi készül? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 23. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 11:37
Nem melózol? Mi készül? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 23. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)

En idonkent bekukkantok. De most a konyhaban vagyok.
)

En idonkent bekukkantok. De most a konyhaban vagyok.
)

Majd el felejtettem: csókos szmájli,kettőskereszt
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 07. 23. kedd 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát de kihalt a nappali

Hát még én mennyire...az utolsó volt és a legkedvesebb ...no de ez van,nem depizek.Legyintős szmájli...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 23. kedd 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 07:47

Sajnalom Macko!

Sajnalom Macko!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 23. kedd 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Jo reggelit!
Azt hiszem az a baj, hogy nem passzolok egy klisebe sem. Ontorvenyu vagyok. En azt mondom az a kapcsolat, ahol a masik emberert le kell mondjak az egyenisegem barmely reszerol szamomra nem kapcsolat. Az, hogy dolgozni kell egy kapcsolaton azt jelenti nekem, hogy az alapelveinkben eleve stimmelunk es a kozos idotoltesen, a szexualis egyutt kalandozasokon nem szabad sporolni. Legalabbis en igy gondolom. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 07. 23. kedd 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 05:37
Azt hiszem az a baj, hogy nem passzolok egy klisebe sem. Ontorvenyu vagyok. En azt mondom az a kapcsolat, ahol a masik emberert le kell mondjak az egyenisegem barmely reszerol szamomra nem kapcsolat. Az, hogy dolgozni kell egy kapcsolaton azt jelenti nekem, hogy az alapelveinkben eleve stimmelunk es a kozos idotoltesen, a szexualis egyutt kalandozasokon nem szabad sporolni. Legalabbis en igy gondolom. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 07. 23. kedd 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)

A csalódás csalfa dolog ám! Szerintem azért csslódnak az emberek, mert nem a másikat akarják és keresik, hanem valamit a másikban...
Egyébként szerinted miben csalódnak veled kapcsolatban?
Egyébként szerinted miben csalódnak veled kapcsolatban?
Szeva.
Igen,ezt már megszoktam...bár visszatérni nem annyira szoktak
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 07. 23. kedd 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 23. kedd 06:11
Igen,ezt már megszoktam...bár visszatérni nem annyira szoktak

A múzsák már csak ilyenek, kicsit vannak, aztán tovább állnak. Aztán rájönnek kellesz nekik és visszatérnek más néven

A múzsák már csak ilyenek, kicsit vannak, aztán tovább állnak. Aztán rájönnek kellesz nekik és visszatérnek más néven
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 23. kedd 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Mégegy múzsám törölte magát..

Fasza reggelt!
A csalódás csalfa dolog ám! Szerintem azért csslódnak az emberek, mert nem a másikat akarják és keresik, hanem valamit a másikban...
Egyébként szerinted miben csalódnak veled kapcsolatban? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 13:36
Egyébként szerinted miben csalódnak veled kapcsolatban? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos ugy tunik nem szabad tul kozel kerulni hozzam, mert csak csalodast okozok....
Squirtlady/Aftereight aldozatai cimmel esetleg.

Squirtlady/Aftereight aldozatai cimmel esetleg.
Jó reggelt!
A második versike fogott meg...
Telefon szex hidegen hagy. Persze nem keverendő össze a telefonon kapott izgató üzenetekkel, hogy érdemes haza sietnem
A második versike fogott meg...
Telefon szex hidegen hagy. Persze nem keverendő össze a telefonon kapott izgató üzenetekkel, hogy érdemes haza sietnem

Szép álmokat...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 21:48

No,mára elég volt belőlem.
Alszanak már a múzsák is,de itt lődörgök mégis
b.ssza meg a kutya 2x,hát elvonulok én is....
Csé!
Alszanak már a múzsák is,de itt lődörgök mégis
b.ssza meg a kutya 2x,hát elvonulok én is....

Csé!