Én voltam ma,facca!
Aztán beborult mint állat, vihar készült, hazajöttem,azóta hétágra süt a nap...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 19:25
Aztán beborult mint állat, vihar készült, hazajöttem,azóta hétágra süt a nap...

Törölt felhasználó (3802852)

Holnap utcazene?
Két sorban is..egyik sor áll,a másik meg térdel...persze..
Már átakartam írni a Crazyt,Casanovára....
De azért kösz a reklámot
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 19:11

Már átakartam írni a Crazyt,Casanovára....

De azért kösz a reklámot

Törölt felhasználó (4052772)

Akkor te is hangember vagy.
Pedig sorban allnak erted a csajok itt.

Pedig sorban allnak erted a csajok itt.
Holnap utcazene?
Csövi!
Akkor te is hangember vagy.
Pedig sorban allnak erted a csajok itt. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 17:46

Pedig sorban allnak erted a csajok itt. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát...én is pont azt szeretném hogy "járjon a szád"
Na jó,én is hülyülök....43-as lábam van,és nincs is kályhám

Hát...én is pont azt szeretném hogy "járjon a szád"
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 16:28

Csak a szam jar. Hangember vagyok.

Csak a szam jar. Hangember vagyok.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 14:52

Hát nem egyértelmű amit ír..
Lehet használt zokni is,csak 44-es lábú legyen a csaj
Az sem baj ha megáll az ágy mellett,csak beleugrom reggel,vagy télen beépítem a kályhacsőbe könyöknek
Rengeteg zonkid van? Hmm.sok sok szabadidőm van...vegyem célzásnak? No beszélgessünk csak...

Az sem baj ha megáll az ágy mellett,csak beleugrom reggel,vagy télen beépítem a kályhacsőbe könyöknek

Rengeteg zonkid van? Hmm.sok sok szabadidőm van...vegyem célzásnak? No beszélgessünk csak...

Én is hiányolom már a heveromat....
Hát nem egyértelmű amit ír..

Kutyu merre veszett el? Elkoborolt?
Hianyzik.
Hianyzik.

De dilis vagy. Gondolom hasznalt tangat szeretne nem? Te is hasznalt zoknit kersz? Nekem rengeteg zoknim van. De 38-as labikora.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 14:39

"Maciszpirin" van recept nélkül is
Pont ma írtam én is valakinek hogy feliratom receptre
Csak hát az adagolás nem mindegy..
Szerintem örökéletű lennék ilyen gyógyírtől...
Én is olvasom ezeket a blogokat,jókat ír.Engem mondjuk megmosolyogtatott a "kényeztetés tangáért"...Írhatna egy nő is hasonlót.Lecummant és ad egy pár zoknit pl. Most nyáron a szandiban jól jönne,már lyukas mind

Én is olvasom ezeket a blogokat,jókat ír.Engem mondjuk megmosolyogtatott a "kényeztetés tangáért"...Írhatna egy nő is hasonlót.Lecummant és ad egy pár zoknit pl. Most nyáron a szandiban jól jönne,már lyukas mind

"Maciszpirin" van recept nélkül is
Csak hát az adagolás nem mindegy..
Szerintem örökéletű lennék ilyen gyógyírtől...

Huu. Olvasom mrmuu friss irasait. Ahhh. Receptre kerek egy ilyen fickot magamnak.

Na ezt megkaptad Crazy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 08:38

Főleg egy "Proli" városban....
....Ajkáról ki se fogy a nóta.....

....Ajkáról ki se fogy a nóta.....
Főleg egy "Proli" városban....
....Ajkáról ki se fogy a nóta..... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)

....Ajkáról ki se fogy a nóta..... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Így van,énekeltem sokat,sláger volt gyerekkoromban
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 07:56

Az Üttörő a vidám...
Az Üttörő a vidám...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
Én nem depizek
A mókus nem vidám.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 07:51

Én nem depizek

A mókus nem vidám.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Jo reggelt!
Nem depizni fiuk. A hercegnok jonnek-mennek. Majd visszater, vagy jon masik....

Jó reggelt!
Majd kisüt a nap, és szebb lesz minden...! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 07:51
Majd kisüt a nap, és szebb lesz minden...! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Jo reggelt!