Nem bírom Én már a pörgő forgó micsodákat... Elég a dodgem
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 29. szombat 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 08:16

Szóval szenyázól kora reggel !
Én meg ugrok rá, mint egy nyeretlen 2 éves !!!
Birod a ringispilt, nem szédülsz benne ?
Én meg ugrok rá, mint egy nyeretlen 2 éves !!!

Birod a ringispilt, nem szédülsz benne ?

Csak mert hogy kergetőzünk itt a megye, meg a nappali között !!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 29. szombat 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Megyek is vissza mert jön vmelyik admin aztán a fejünkre koppint
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 29. szombat 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Szilva nem olyan ! Ceret minket ! Igaz ?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 29. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdwölet!
Bassszus...mire wégig olwasom,nincs kedw wálaszolni...bocs Charl(!)...mostanában picit leharcolt és herwadt waok...
Tegnap példul úgy indult a napom,hogy 6.40-kor a XIII. ker-ben woltam...6.55-kor híwom a kulcsos embert,hogy húl wan...."Ő" elfelejtette,hogy aznap kell találkoznunk....(kapd be a káró ászt) gondoltam és mosolyogwa közöltem,hogy nm baj majd jöwő hét utáni héten ráérek(faggyá meg)...ha rajtam múlik...utána zugló...oszt erzsébet...soroksár...wégül csepel...onnan haza indulás este 10.00-kor...dilyóhéjában ennyi...(milyen nyelw újító waok)...dijóhélyában...így is tetszik...nah...assszem látszik,hogy bepihent wagyok...
Bassszus...mire wégig olwasom,nincs kedw wálaszolni...bocs Charl(!)...mostanában picit leharcolt és herwadt waok...

Tegnap példul úgy indult a napom,hogy 6.40-kor a XIII. ker-ben woltam...6.55-kor híwom a kulcsos embert,hogy húl wan...."Ő" elfelejtette,hogy aznap kell találkoznunk....(kapd be a káró ászt) gondoltam és mosolyogwa közöltem,hogy nm baj majd jöwő hét utáni héten ráérek(faggyá meg)...ha rajtam múlik...utána zugló...oszt erzsébet...soroksár...wégül csepel...onnan haza indulás este 10.00-kor...dilyóhéjában ennyi...(milyen nyelw újító waok)...dijóhélyában...így is tetszik...nah...assszem látszik,hogy bepihent wagyok...

Jó reggelt, jó reggelt!
Mivel most keltem, először 2 adag kávé intravénásan, aztán elovasok mégegyszer mindent, hogy meg is értsem!
Mivel most keltem, először 2 adag kávé intravénásan, aztán elovasok mégegyszer mindent, hogy meg is értsem!

figyi! te valójában sájtséjinges vagy? te jársz avval a sárga levágott tetejű busszal? mindig azt írod, hogy soroksár-óbuda-csepel-budafok-lőrinc...össze-vissza mész a városban...nem is vagy te gázszerelő
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 29. szombat 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 08:38

Üdwölet!

Még most is zombisan mozgok, időbe tellik míg a koffein az agyamba elér! Szóval a"tádé" az első, mert így hívom. Ha itthon van a férjem, kinyitom a szemem, és megszólalok: Tádé! És jön a kávé!
Amíg suliba, vagy dolgozni jártam mindig gyorsan, és nagyon korán ébredtem. Általában egy órával korábban. Most kicsit szeretek lustizni! Természetesen este mindent előkészítettem, hogy reggel ne keljen idegeskedni! És szeretek reggel is zuhanyozni szépen, kényelmesen!
A legizgalmasabb helyszín: Egy szikla tetején, a hempergőzés nem volt javasolt, mert feltárult volna a mélység!
Lekalkalmatlanabb: Trabant!
Voltak olyan korszakaim, amikor verseket írtam. Pl. 7. környékén. Nem voltam akkor szerelmes, de a legjobb versem akkor született. Itt a nappaliban is szoktunk verseket írni! Mostanában inkább a szabadverses, szabad gondolatmenet formát használom a füzetembe.
Moncy, nem is figyeltem a 13000 hsz.-re! Jenő, ez is kerek szám!
Az 5000.-ért sem kaptam meg a díjazásom!
Amíg suliba, vagy dolgozni jártam mindig gyorsan, és nagyon korán ébredtem. Általában egy órával korábban. Most kicsit szeretek lustizni! Természetesen este mindent előkészítettem, hogy reggel ne keljen idegeskedni! És szeretek reggel is zuhanyozni szépen, kényelmesen!
A legizgalmasabb helyszín: Egy szikla tetején, a hempergőzés nem volt javasolt, mert feltárult volna a mélység!

Lekalkalmatlanabb: Trabant!

Voltak olyan korszakaim, amikor verseket írtam. Pl. 7. környékén. Nem voltam akkor szerelmes, de a legjobb versem akkor született. Itt a nappaliban is szoktunk verseket írni! Mostanában inkább a szabadverses, szabad gondolatmenet formát használom a füzetembe.
Moncy, nem is figyeltem a 13000 hsz.-re! Jenő, ez is kerek szám!

Figyi!
Wíz-gáz-fűtésszerelő waok...még mindig...bezony...ez nm 1 székhez w irodához kötött szakma...hawonta kb. 1200 km megyek wárosban...néha widéken is dolgozom...dehogy is bizonyíthatnám Neked(?)...mondjuk ha kipucolgatnám azt a kis szörős konwektorodat...
Az elég bizonyíték wóna???
Amúgy bordó kisteherrel járok...ha meglátsz integess lécci...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 29. szombat 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 08:54

Wíz-gáz-fűtésszerelő waok...még mindig...bezony...ez nm 1 székhez w irodához kötött szakma...hawonta kb. 1200 km megyek wárosban...néha widéken is dolgozom...dehogy is bizonyíthatnám Neked(?)...mondjuk ha kipucolgatnám azt a kis szörős konwektorodat...

Az elég bizonyíték wóna???
Amúgy bordó kisteherrel járok...ha meglátsz integess lécci...

figyi! te valójában sájtséjinges vagy? te jársz avval a sárga levágott tetejű busszal? mindig azt írod, hogy soroksár-óbuda-csepel-budafok-lőrinc...össze-vissza mész a városban...nem is vagy te gázszerelő
Jó reggelt izéééééé napot!
Léci menjteket tippelni a kvízbe (#4121). Köszönöm!
Léci menjteket tippelni a kvízbe (#4121). Köszönöm!

Ez a templomtornyos eset nagggggyon kemény. Bizonyára benne van a legextrémebb helyeknél az első három helyezettben...
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 29. szombat 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 00:32

1: legizgibb: baldachinos agy a szobaban sok tükörrel
legalkalmatlanabb : templomtorony teteje ( ezzel viszi a palmat az egyik nönemü ismerösöm...be volt allvanyozva a templom, mert uj tetöt epitettek neki, ök meg fölmasztak, es a varos felett a templom tetöszerkezeten dugtak az ejszaka közepen a csillagok alatt..közben kapaszkodtak az eletükert )
2: teljesen lusta vagyok, es ne szoljon senki hozzam
3: na mit gondolsz?
legalkalmatlanabb : templomtorony teteje ( ezzel viszi a palmat az egyik nönemü ismerösöm...be volt allvanyozva a templom, mert uj tetöt epitettek neki, ök meg fölmasztak, es a varos felett a templom tetöszerkezeten dugtak az ejszaka közepen a csillagok alatt..közben kapaszkodtak az eletükert )
2: teljesen lusta vagyok, es ne szoljon senki hozzam
3: na mit gondolsz?
Részletes beszámolót kérünk a beavatási szertartásról
)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 29. szombat 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 06:25
Kényes téma lehet egy kapcsolatban a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Kapcsolatodban ez most elkerülhetetlenül terítékre kerülhet...
Kerüld el a féltékenység marcangoló rémét!
Tipp: maradjatok otthon a hétvégén kettesben, és avassatok fel minden helyiséget a lakásban!
Charlotte... nem tudom honnan szedted ezt a horoszkópot... deee...

Kényes téma lehet egy kapcsolatban a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Kapcsolatodban ez most elkerülhetetlenül terítékre kerülhet...
Kerüld el a féltékenység marcangoló rémét!
Tipp: maradjatok otthon a hétvégén kettesben, és avassatok fel minden helyiséget a lakásban!

Charlotte... nem tudom honnan szedted ezt a horoszkópot... deee...

képekkel illusztrálva!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 29. szombat 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 14:08
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Részletes beszámolót kérünk a beavatási szertartásról
)

Mozgóképekkel, hanggal!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 29. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)

kovi rendezésében
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 29. szombat 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 14:18

Admin

Mozgóképekkel, hanggal!

Esetleg LIVE ne legyen ???
Ha már lúd, kövér...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 29. szombat 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 14:18
Ha már lúd, kövér...

Admin

Mozgóképekkel, hanggal!

Én csak harangozni jártam a templomtoronyba!
De már az is villanyosan működik!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 29. szombat 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem hiszem, hogy Moncyt rendezni kéne. Meg nem is hagyná magát...
Most így tartsd a lábad, úgy pucsíts, mosolyogja a kamerába..... francokat! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 29. szombat 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Most így tartsd a lábad, úgy pucsíts, mosolyogja a kamerába..... francokat! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 29. szombat 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondd a címet (ha tudod), megyünk!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 29. szombat 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, tudom. De nem hiszem, hogy Moncy örülne, ha
igy nyilvánosan kiadnám !
De az, hogy most nincs itt fenn, csak azt jelentheti, hogy jókor mennél !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 29. szombat 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 15:01
igy nyilvánosan kiadnám !
De az, hogy most nincs itt fenn, csak azt jelentheti, hogy jókor mennél !!!

Admin

Mondd a címet (ha tudod), megyünk!