Kinek mi a hosszú?film közben,reklám végéig?
Trükkjeim nekem is vannak.pl itt a bugyi, hol a bugyi..nyuszit mondjuk nem szoktam kihúzni kalapból,előjáték gyanánt..

Trükkjeim nekem is vannak.pl itt a bugyi, hol a bugyi..nyuszit mondjuk nem szoktam kihúzni kalapból,előjáték gyanánt..

Hölgyet keresek Budaörs környékén
Tele Vagyok Trükökkel A Szex Nálam hosszú Ideig Tart
Várom a Jelentkező Hölgyeket ezen az e-mail címen: xxxerotikusfoto@gmail.hu
Telefonszám megadása előny
Tele Vagyok Trükökkel A Szex Nálam hosszú Ideig Tart
Várom a Jelentkező Hölgyeket ezen az e-mail címen: xxxerotikusfoto@gmail.hu
Telefonszám megadása előny
És majdnem mind be volt állva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 20. szombat 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 20. szombat 11:39

Törölt felhasználó (3802852)

Huuuuuuuuuuu
Legközelebb a Mókusné, Mókuskák otthon maradnak!!!!!
Mennyi bige volt...Ááááááááááááááááááááááááááá
Mennyi bige volt...Ááááááááááááááááááááááááááá
Huuuuuuuuuuu
Mennyi bige volt...Ááááááááááááááááááááááááááá (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 20. szombat 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyi bige volt...Ááááááááááááááááááááááááááá (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 20. szombat 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeva mókus! Milyen volt a feszt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 20. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 20. szombat 09:30
Törölt felhasználó (3802852)

Reggelt!
Reggelt!
Csuda reggelt!

Jó reggelt nappalisok!
Jo ejt mindenkinek.
Azert nem depizek, mert egyebkent meg nincs okom panaszra.

Azert nem depizek, mert egyebkent meg nincs okom panaszra.

En sem okoskodok tovabb. Csak ugye meg lettem szolitva ( igaz megnevezve nem ) egy bejegyzesben. Igy ekepp valaszoltam is.
Zárok,Crazy,zárok! Sziasztok,jó éjszakát!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 19. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 21:25

Na mára csá!
Az élet szép,a bohóc legyen kemény, a punci "szoríjjon",stb..stb..
Jó éccakát,derűs reggelt
A rolót baccátok le magatok után ..
Jó éccakát,derűs reggelt

Hmm,végül is...az ilyen gondolataid miatt értékellek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:59
Törölt felhasználó (4052772)

Na latod ok "harcolnak" es kellenek? Nem. Miert nem? Mert aki kell neked azt megerzed. Jo esetben o is megerzi, de legalabbis nyitott lesz rad. Kuzdjek? Kiert? Valakiert, aki a kapcsolatabol kitekintve kellemes idotoltesnek szeretne? Vagy olyasvalakiert, aki nem tudja lezarni a regi szerelmet, de ram haragszik azert, mert mindezt nem szeretnem vegigaszisztalni, mig eldonti mit is szeretne? Vagy olyan ferfiert, aki halomra gyujti a noket, mert azt gondolja attol Ferfi?
Nem hiszem, hogy szamomra ezek opciok...
Nincs baj egyeb a ferfiakkal, mint az, hogy nem igazan ferfiak mar a legtobben. Tisztelet a kivetelnek.
Nincs baj egyeb a ferfiakkal, mint az, hogy nem igazan ferfiak mar a legtobben. Tisztelet a kivetelnek.
Na mára csá!
Jó éccakát,derűs reggelt
Jó éccakát,derűs reggelt

Öreg nem vagy,azt mondják akkor vagy öreg ha a fingástól is megfájdul a derekad
Hasonló gondolkodásúak és mentalitásúak vagyunk,érdeklődő nekem is akad.Mikor jobban megismernek és rájönnek hogy a "Crazy" nem csupán fantizanév,lelépnek a térképről,itthagyják az oldalt,elköltöznek más galaxisba stb
Ilyenkor mégjobban értékelem az asszonykámat
Női fronton is vannak problémák,persze tisztelet a kivételnek,tisztelgős szmájli nincsen sajna,csapnék ide egyet. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:46

Hasonló gondolkodásúak és mentalitásúak vagyunk,érdeklődő nekem is akad.Mikor jobban megismernek és rájönnek hogy a "Crazy" nem csupán fantizanév,lelépnek a térképről,itthagyják az oldalt,elköltöznek más galaxisba stb

Ilyenkor mégjobban értékelem az asszonykámat

Női fronton is vannak problémák,persze tisztelet a kivételnek,tisztelgős szmájli nincsen sajna,csapnék ide egyet. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)

És a pasikat sem értem. Nem vagyok én se szuperpasi,csak normális,őszinte. Ötvenkét éves vagyok,és az elmúlt egy évben nyomulnak rám a csajok. Elmondom nős vagyok,sokat dolgozok,van plussz kapcsim és mégis!! 20 évestől,60 évesig bepróbálkoznak! Pedig csak Nőknek nézem őket,semmi több!
Ja. Bolond Urasag. Jol eltunt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:52

Még ha volt köztük Furafigura is!!!

Na latod ok "harcolnak" es kellenek? Nem. Miert nem? Mert aki kell neked azt megerzed. Jo esetben o is megerzi, de legalabbis nyitott lesz rad. Kuzdjek? Kiert? Valakiert, aki a kapcsolatabol kitekintve kellemes idotoltesnek szeretne? Vagy olyasvalakiert, aki nem tudja lezarni a regi szerelmet, de ram haragszik azert, mert mindezt nem szeretnem vegigaszisztalni, mig eldonti mit is szeretne? Vagy olyan ferfiert, aki halomra gyujti a noket, mert azt gondolja attol Ferfi?
Nincs baj egyeb a ferfiakkal, mint az, hogy nem igazan ferfiak mar a legtobben. Tisztelet a kivetelnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:46
Nincs baj egyeb a ferfiakkal, mint az, hogy nem igazan ferfiak mar a legtobben. Tisztelet a kivetelnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)

És a pasikat sem értem. Nem vagyok én se szuperpasi,csak normális,őszinte. Ötvenkét éves vagyok,és az elmúlt egy évben nyomulnak rám a csajok. Elmondom nős vagyok,sokat dolgozok,van plussz kapcsim és mégis!! 20 évestől,60 évesig bepróbálkoznak! Pedig csak Nőknek nézem őket,semmi több!
Még ha volt köztük Furafigura is!!!

Néha az,így van Crazy! Ezért örültem,mikor rátok találtam a nappaliban! Squirt Lady,Szexjátékok,Nockedlee,Crazy Bear,Deadpool,Anita....kedvemre való emberek! Bocsi tóbbiek,csak a régieket soroltam,aki idetalált jóformán mind szimpatikus
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:27
Törölt felhasználó (4052772)

Legalabbis parkapcsolati vonalon nem.
Marha egy világ ez.....