Miért? Az öledbe pottyant sültgalambra vársz? Megvan annak is az esélye,csak kicsi az esély! Nehéz elhinnem,hogy egy ilyen klassz csaj,mint Te,ilyen nehezen talál megfelelő párt!! Mi a fa...sz van ezzel a világgal???
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:27
Törölt felhasználó (4052772)

Legalabbis parkapcsolati vonalon nem.
Legalabbis parkapcsolati vonalon nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:26

Nem hiszek a harccal elert dolgokban.

Nem hiszek a harccal elert dolgokban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 20:13

Törölt felhasználó (3901512)

Nem mindenki tudja,mi jó neki igazán! De ,meg kell szerezni,meg kell tartani,harcolni érte ha érdemes!!!
Nem mindenki tudja,mi jó neki igazán! De ,meg kell szerezni,meg kell tartani,harcolni érte ha érdemes!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 19:47

Nem, ha csak ez kozos bennunk. En eleve sem gondolom, hogy barkit is meg kell tartani. Akivel passzolunk az marad, ha megteheti. En senkit nem befolyasolok semmiben. Mindenki tegye azt, ami neki jo.
Nem, ha csak ez kozos bennunk. En eleve sem gondolom, hogy barkit is meg kell tartani. Akivel passzolunk az marad, ha megteheti. En senkit nem befolyasolok semmiben. Mindenki tegye azt, ami neki jo.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 19:43

És az ilyen pasit nem kell megpróbàlni megtartani???????
És az ilyen pasit nem kell megpróbàlni megtartani???????
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 18:44

Erre sem. Annyira illett a kulcs a zarba, hogy cca.5 perc alatt volt orgazmusom vele. Igy ertettem. Esztvesztoen passzoltunk. Ha tudnek fuggo lenni barmitol is, akkor o veszelyes lett volna ram.
Igy ertettem. Nem volt o kulonleges szepseg vagy ilyesmi.

Igy ertettem. Nem volt o kulonleges szepseg vagy ilyesmi.
Minden jó,ha .....örülök ha boldogság van
Sok puncit neked is,csá
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 07. 19. péntek 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 19:31

Sok puncit neked is,csá

Köszi srácok a néhány dumálást. Csak azért ugrottam be hogy elköszönjek. Hála az itt jelenlevő embereknek, valaki rá ébresztett, hogy talán türelmesebben kellene hozzá állnom ex nőm dolgaihoz. Mivel nála rosszabb is van és nem is kellett keresni sokáig az első szembe jövő már bizonyította
Tehát gondoltam akkor inkább leszek türelmes azzal aki meg is érdemli
szóval vissza kapcsolatba.
Ezért én már nem leszek jelen tovabb itt. Talán egyszer egyszer együtt
Sok szép puncit kívánok nektek.

Jol dontottel szerintem is. Sok boldogsagot nektek.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 07. 19. péntek 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi srácok a néhány dumálást. Csak azért ugrottam be hogy elköszönjek. Hála az itt jelenlevő embereknek, valaki rá ébresztett, hogy talán türelmesebben kellene hozzá állnom ex nőm dolgaihoz. Mivel nála rosszabb is van és nem is kellett keresni sokáig az első szembe jövő már bizonyította

Örülök, hogy így gondolod, minden jót!!!

Hát....most nem a fesztre stoppolok,de azért köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 19:21

Törölt felhasználó (3802852)

Felvegyünk?
Felvegyünk?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 19. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsit stoppolok,már úgyis régen...
.....

.....

Veszprém, utcazene fesztivál,gondolom oda, tegnap arról volt szó még.Aztán ki tudja,ilyenkor mindenhol van

Hol lesz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 17:56

Akkor leviszem Mókuskánét a fesztre!

Erre sem. Annyira illett a kulcs a zarba, hogy cca.5 perc alatt volt orgazmusom vele. Igy ertettem. Esztvesztoen passzoltunk. Ha tudnek fuggo lenni barmitol is, akkor o veszelyes lett volna ram.
Igy ertettem. Nem volt o kulonleges szepseg vagy ilyesmi. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 15:48

Igy ertettem. Nem volt o kulonleges szepseg vagy ilyesmi. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem küldte el. Olvastam valahol: srác megbámul egy szuperbombázót. A csaj reakciója- faszt tátod a szád,gecó? Ennyit a külalakról!

Jó bulit!
Én lehet hogy holnap nézek ki,bár nem biztos hogy lesz kedvem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 17:56
Én lehet hogy holnap nézek ki,bár nem biztos hogy lesz kedvem.

Nem küldte el. Olvastam valahol: srác megbámul egy szuperbombázót. A csaj reakciója- faszt tátod a szád,gecó? Ennyit a külalakról!

Akkor nem szépség! Kinézet,külalak,nőies formák,idomok! De értettél. Valahol olvastam: srác nagyon megbámult egy szuperbombázót,a lány reakciója- faszt tátod a szád,gecó! Ennyit a külalakról!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 19. péntek 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 15:33

Bar en nem a szepsegre gondoltam kifejezetten. De ertelek.
Orulok, hogy ennyire tetszem.
Orulok, hogy ennyire tetszem.