Jó reggelt! Jöhet a kávé, üdülős és frissítős és és és? Finom legyen és hozzá jó társaság, mint itt a nappaliban.
A kandalló és a csodálat megvolt és van amíg élek!
Ma kapaszkodjatok ha sétálni mentek, állítólag huzatos lesz
A kandalló és a csodálat megvolt és van amíg élek!
Ma kapaszkodjatok ha sétálni mentek, állítólag huzatos lesz

Szia Géza! Akkor megiszom Öcsyke részét is,hátha felüdülök én is. Ő úgyis a kandalló előtt csodálja a NŐ testét!! Mondjuk az az élmény üti a kávét,az tuti!
Napsütéses szép napot !!!!Frissen üdén
!!! Kv bekészítve!!

De ha lehet,ne tundrabugyiból kelljen kivarázsolni!!
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Természetesen... csupaszon ...fazonosan.... mindenhogy jó az

"Természetesen"!!!
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Na jóó, nagy duzzogva tea nélkül isss...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 01. 20. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Őőő...hát azért én semmilyen bugyiban nem sétálnék....
Őőő...hát azért én semmilyen bugyiban nem sétálnék....

Jó reggelt!! Mindenkinek Vidám vasárnapot!! KInek így kinek úgy !!! tundra bugyit azért huzzatok fel a ha sétálni mentek....!Qva hideg van kint.... Kv bekészítve....
Jó reggelt! Akkor mindenkinek bejön a bundás? Legyen az kenyér vagy punci körül, teával vagy finom borral!
Szép idő van érdemes kimenni sétálni, utána kiterülni a kandalló előtt, ropogó tűz, csodás női testet csodálni és áldozni a gyönyör oltárán.
Persze lehet séta előtt is
Szép idő van érdemes kimenni sétálni, utána kiterülni a kandalló előtt, ropogó tűz, csodás női testet csodálni és áldozni a gyönyör oltárán.
Persze lehet séta előtt is

Ilyen időben, mi mást lehet csinalni, mint a meleg szobában a kandalló mellett habzsolni az élvezeteket. Persze tea, forró csoki és egy kis pálinka bekészítve mellé

Úgy látom mindenki vélemény hasonló
A bundáskenyér csak körítés .....a fő fogás a hús mindekinél a lényeg
kv bekészítve ... elfogyott a borom a forraláshoz.....

Az tea nélkül is jó,bármikor!!
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2024. 01. 20. szombat 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 20. szombat 11:01

Én meg a teához jobban kedvelem a bundás puncit! Természetesen bekészítve
))

Én meg a teához jobban kedvelem a bundás puncit! Természetesen bekészítve
))
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 01. 19. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 19. péntek 09:16

Jó reggelt!! Ismét a forraltbor atuálisabb felénk mint a kv..... Kóstolgassunk csak.....
de azért bundáskenyérhez a tea jobb... Bekészítve minden...

Jó reggelt!! Ismét a forraltbor atuálisabb felénk mint a kv..... Kóstolgassunk csak.....
de azért bundáskenyérhez a tea jobb... Bekészítve minden...

Sziasztok,jó reggelt! Igen,Géza,igazad van. Ha voltam is "kóstoláson",azt elrejtettem magamban. Öcsyke,az van,hogy az asszony féktékeny a főztjére! Túl sokat dicsértem talán. És nem,a répáért jobban odavan,ezért annak lenyisszantása neki is bünti lenne!!

Jó reggelt! Jól tetted Géza, nekünk talán holnap kijut végre a forróságból egy kicsi.
Kutyu talán ismer az asszony?
Nyelvedre vennél más finomságot is? Ez csak akkor szabályos, ha játékban van Ő is és osztanak neki is lapot
Másrészt valószínű jobban szereti a nyelvedet mint a répádat?! Másrészt nem vagyok irígy sütök neki is nyelvére valót, ha szabad
Szép napot
Kutyu talán ismer az asszony?

Szép napot

Sziasztok!Öcsyke a Jó szerda megvolt
Forróság volt Hertelenden
Kutyu nem kell mindent tudnia az asszonynak......Kv bekészítve.... reggelre

Sziasztok! Öcsy,az én asszonyom meg azt mondja,ha más sültsajtjára csorgatom a.....nyálam,levágja a répám!! Utána mi legyen,legyek nyelvész???
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 01. 17. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 17. szerda 09:08

Jó szerdát! Szuper hideg tél, én nem bánom. Kávé-punci-bundáskenyér legyen már mondtam
Bocsi Kutyu, ez olyan mint a szex minden este 8-kor, aki ott van az ott van, aki nincs az nincs. Az asszony megmondta
De ne búsúlj, megvan a recept sütöttem neked frisset!
Bo, van egy olyan sejtésem, a nedves január a közeledben igen kellemesen telhet

Bocsi Kutyu, ez olyan mint a szex minden este 8-kor, aki ott van az ott van, aki nincs az nincs. Az asszony megmondta

Jó szerdát! Szuper hideg tél, én nem bánom. Kávé-punci-bundáskenyér legyen már mondtam
De ne búsúlj, megvan a recept sütöttem neked frisset!