Jöttem aláírni a jelenlétit,nehogy punciadagot bukjak
2024-es sex? Találkoztam vele
Vagy beugratós kérdés volt?

2024-es sex? Találkoztam vele

Öcsyke mekkora is az a Punci adag?? Én sem akarok bukni senkit!!!!KV bekészítve 2024 es szex ?? tudja mindenki milyen ???
Jónapot!
Ha éves punciadagot lehet bukni némasággal akkor inkább megszólalok
Ha éves punciadagot lehet bukni némasággal akkor inkább megszólalok

Jó reggelt! Játszunk csendkirályt? Nem vagyok ellene, mi a tét? A 2024 évi punci adagom tabu
Kávézzunk inkább, ez nagyon rossz gondolat volt így korán reggel.
Szép napot

Kávézzunk inkább, ez nagyon rossz gondolat volt így korán reggel.
Szép napot

Jó reggelt! Hétvége feláldozva rendeltetésnek megfelelően, most már dolgozhatok
Na jó, én el vagyok cseszve, szeretem a munkámat. Kinek mi az álma, milyen értéket adna legszívesebben a közösségnek? Jó gondolkodást, a mai kávé az ámodozóké!
Szép napot

Na jó, én el vagyok cseszve, szeretem a munkámat. Kinek mi az álma, milyen értéket adna legszívesebben a közösségnek? Jó gondolkodást, a mai kávé az ámodozóké!
Szép napot

kukucs
Ma is dübörgés közben vagyok
Remélem Ti többiek azért a testiszerelem oldalán áldozzátok fel a hétvégét !!!Kv igény szerint bekészítve

Bekukkncsak igy dübörgés közben

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Jó reggelt! A bekészített kávé rendeltetésszerűen beépítve, későn kelőket friss várja a megszokott helyen.
Szép estét... Holnaptól dübörgök már én is..... reggelre a kv bekészítve....
Jó reggelt! Nagyon beindult a naptár, máris csütörtököt kell mondani
Oké, kicsi meló engedélyezve, aztán jöhet a pótszilveszterek hétvégéje!
Szép napot

Szép napot

Üdvözlet
Bár a szilveszteri nyuggeros móka nyugis volt,nem jött értem az ördög,mégis pihenéssel telt a másnap
Már én is dübörögtettem a gazdaságot,de szerencsére ment úgy hogy óvatosan,csak így tovább

Bár a szilveszteri nyuggeros móka nyugis volt,nem jött értem az ördög,mégis pihenéssel telt a másnap

Már én is dübörögtettem a gazdaságot,de szerencsére ment úgy hogy óvatosan,csak így tovább

Jó reggelt! Úgy látom itt a nappaliban mindenki érezte, ki kell hagyni a másnapot
Mi is mondhatni nyuggerosan, éjfél után nemsokkal leléptünk, de előtte azért lazultunk egy kicsit. Ma már kicsi meló, csak óvatosan, nehogy ne maradjon egész évre.
Szép napot, kávé a szokott helyen és minőségben

Szép napot, kávé a szokott helyen és minőségben

Én is kivánok boldog,békés,sikerekben gazdag új évet mindenkinek.
Felhajtásos buli nálunk nem lesz,kettecskén itthon,nyuggerosan
Felhajtásos buli nálunk nem lesz,kettecskén itthon,nyuggerosan

Boldog új évet Kedvesek ♥︎♥︎♥︎
Jövőre veletek ugyan itt
Puszik
Jövőre veletek ugyan itt

Puszik
JÓ reggelt !!Szép napot Mindenkinek!!Bár ez olyan vidám vasárnaposnak tűnik..... B.Ú.É:K. mindenkinek !!Viszlát jövőre !!!!