Vidámat!

Jó reggelt!!Qva hétfő ismét elmarad.... Jó pihenést mindenkinek
friss kv bekészítve....

Jó reggelt! El se merem mondani milyen szép napra ébredtünk Wilson! Kérsz kávét?

Jó reggelt! Csak hogy beletegyek valamit a hétvégétekbe, friss napsütéses kávé, nesztek

Jó reggelt! Puszi Katja♡♡ After űrt hagyott maga mögött, na meg finom kávét
Farsangi buli volt már? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2024. 02. 16. péntek 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 16. péntek 13:46

Farsangi buli volt már? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2024. 02. 16. péntek 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Haliho ♥︎♥︎
A hétvégét megnyitom, drága AfterEight hiányát pótolva hagytam itt Baileys-es kávét
Puszik ♡♡
A hétvégét megnyitom, drága AfterEight hiányát pótolva hagytam itt Baileys-es kávét

Puszik ♡♡
Haliho ♥︎♥︎
Puszik ♡♡

Puszik ♡♡
Öcsyke akkor jó pihenést Nektek is !!!Kv-t azért igy közel délhez én is iszom
a friss bekészítve.... Sajnos csak holnap megyek a forró kövek közelébe.... Kellemes hétvégét mindenkinek....

Jó reggelt! Friss kávé a szabadnaposok jókedvével! Mára mi is inkább kirándulást intéztünk magunknak, de gondolunk a dolgozó nőkre és honfitársakra is. Ezért osztottam meg, hogy ti is gondoljatok ránk, de csak szépen-finoman
Kitartás, mindjárt itt a hétvége és nem kell még havat sem lapátolni, úgyhogy hajrázzátok meg a végét!

Kitartás, mindjárt itt a hétvége és nem kell még havat sem lapátolni, úgyhogy hajrázzátok meg a végét!

halihó bekukk ismét... Sütiket nem szabad... cukorra figyelni kell... kellemes hétvégét mindenkinek!!
ma 18.00 tól hétvége.....
kv bekészítve...

Jó reggelt! Kispénteki üdvözlet a kávén túlról
Oké Bo, a maradék süti elkelt... Esetleg a minden másból nem maradt?
Katja én sokkal többet nemtartom mint tartom, így is jár a szex?
Géza éhes makkal disznókat álmodsz tartja a mondás
Puszi a lányoknak legyetek csábítóak! Pacsi a srácoknak, ti meg kitartóak!
Szép napot
Hétvégén beöltözős farsang? Ki játszik?

Oké Bo, a maradék süti elkelt... Esetleg a minden másból nem maradt?

Katja én sokkal többet nemtartom mint tartom, így is jár a szex?

Géza éhes makkal disznókat álmodsz tartja a mondás

Puszi a lányoknak legyetek csábítóak! Pacsi a srácoknak, ti meg kitartóak!
Szép napot

Hétvégén beöltözős farsang? Ki játszik?
Üdv csajszik és srácok
Milyen kellemes így bejönni,ha a csinos csajszik is itt vannak
Valentin nap ide vagy oda...jó hancúrt mindenkinek
Khmm..Bo...nem maradt abból a sütiből?

Milyen kellemes így bejönni,ha a csinos csajszik is itt vannak

Valentin nap ide vagy oda...jó hancúrt mindenkinek

Khmm..Bo...nem maradt abból a sütiből?
bekukk csak :( melo 1000 -el..... csajok ne is huzzatok bugyit!!!!!szabadságot a csiklóknak !!!!
kv bekészítve.... leht sok teát ittam ma ??

Haliho Kedvesek ♥︎♥︎
Boldog Valentin napot mindenkinek, aki tartja
Aki meg nem, nekik csudajó szexet is
Puszik ♡♡♡
Boldog Valentin napot mindenkinek, aki tartja

Aki meg nem, nekik csudajó szexet is

Puszik ♡♡♡
Helló Bo,sziasztok srácok! Személy szerint örülök,hogy eszedbe jutottunk Bo!! Minden más közben!!! Mire gondoltál? Hogy a kiesett szemeinket keressük a földön?

Sziasztok Fiúkák! Aktív volt a hétvége, kávé, süti meg minden más megvolt. Bizony bugyit is kellett cserélnem, és közben mosolyogtam, mert eszembe jutott a "nappali", és Ti! Most kortyolgatom a kávémat, és sziesztázok

Vagy levette és esze ágában nincs visszavenni
Mondjuk szerintem abban megeggyezhetünk, Bo jöhet bugyi nélkül is, kap kávét. Ölelgetős-szeretgetős-mindentőlmegvédőset
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2024. 02. 13. kedd 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 13. kedd 16:35

Mondjuk szerintem abban megeggyezhetünk, Bo jöhet bugyi nélkül is, kap kávét. Ölelgetős-szeretgetős-mindentőlmegvédőset

Bekukk csak én is.... Csajok elbujtak?? Crazy vagy neked van olyan... pincéd?? Lehet bo bele keveredett a Bugyi cserébe ??
Bekukk csak én is.... Csajok elbujtak?? Crazy vagy neked van olyan... pincéd?? Lehet bo bele keveredett a Bugyi cserébe ??
Kellemes jónapot!
Én is bekukucska,kézcsók TitokCsaj
Hát szemrevaló Bo merre? Máris lezártátok a pincébe?

Én is bekukucska,kézcsók TitokCsaj

Hát szemrevaló Bo merre? Máris lezártátok a pincébe?

Sziasztok! Dolgos és szorgos hétvége után egy hétfőmegmentő kávé pont jó lesz.
Igen, voltunk cset talin többször is. Hogy milyen? Kár kihagyni. Már annak aki szeret még a mai világban valódi emberekkel egy jót bulizni. A közös érdeklődési kör adott. A jófejség adott. Fontos, hogy ahogy a leírásban is van ez nem szex buli. Persze a szobákban mindenki azt csinál amit akar
Igen, voltunk cset talin többször is. Hogy milyen? Kár kihagyni. Már annak aki szeret még a mai világban valódi emberekkel egy jót bulizni. A közös érdeklődési kör adott. A jófejség adott. Fontos, hogy ahogy a leírásban is van ez nem szex buli. Persze a szobákban mindenki azt csinál amit akar