nem...tudom, hogy mit veszítettem velük
egy tulajdonképpen megcsalt...az orrom előtt...de akkor is én mondtam ki
...de érdekes volt, mert buli után együtt mentünk hazafelé a villamoson, és bájolgott nekem...érdekes elgondolása volt az életről...jó, hogy így alakult...kb. 10 évvel később láttam ugyanavval a lánnyal...ők egymásnak teremtődtek
egy másikról én mondtam le...egy barátnőm javára...de nem tartott sokáig a kapcsolatuk...semmit nem veszítettem vele sem
a többi nem volt ilyen emlékezetes...vagy nem volt igazi kapcsolat...függöttek még egy darabig...de egyik sem mondta, hogy csapnivaló lettem volna az ágyban...vagy: lásd az előző hszemet
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 02. kedd 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 22:26

egy másikról én mondtam le...egy barátnőm javára...de nem tartott sokáig a kapcsolatuk...semmit nem veszítettem vele sem
a többi nem volt ilyen emlékezetes...vagy nem volt igazi kapcsolat...függöttek még egy darabig...de egyik sem mondta, hogy csapnivaló lettem volna az ágyban...vagy: lásd az előző hszemet

lehet soha nem mondtak volna semmit,csak úgy gondoltad.ki tudja mit vesztettél.
Honnan tudod, hogy milyen szerető vagy? Kell ehhez bárkinek bármit mondani, hogy megtudd? Lehet azt látni, érezni szex közben, nem?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 02. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 22:04
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 02. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)

ezek kibaszott jó kérdések
Jó szeretőnek tartjátok magatokat? igen
Mi(k) az(ok) a jel(ek), ami(k) erre utal(nak)? eddig mind azt mondta
Mi az erősségetek a szexben? őket kéne megkérdezni...uram szerint az, hogy látszik rajtam, hogy élvezem
Mi a gyengeségetek a szexben? biztos van...passz
válaszoltam, de lényeges: honnan tudod, hogy jó szerető vagy???
vannak alternatívák:
-amíg együtt vagy a partnereddel vélhetően halálosan szerelmes beléd...bármilyen is vagy, neki te vagy a tökéletes szerető
- ha már nem vagytok együtt, akkor már lehet, hogy a harag, a düh, a csalódottság beszél belőle, és nem biztos, hogy az igazat mondja
- ha nem vagy jó szerető, akkor odaáll eléd és megmondja? vagy mérlegre tesz mindent, és egyéb tulajdonságok egyenlőre hozzák a végeredményt?
vagy elhagy? vagy tapintatosan közli, hogy mi van?
ezek ismeretében: nem szólt még soha senki nekem tapintatosan, és nem hallottam utána, hogy szar voltam, de lehet, hogy csak mérlegre tették a teljesítményemet...szóval...honnan tudod, hogy milyen szerető vagy???

Jó szeretőnek tartjátok magatokat? igen

Mi(k) az(ok) a jel(ek), ami(k) erre utal(nak)? eddig mind azt mondta

Mi az erősségetek a szexben? őket kéne megkérdezni...uram szerint az, hogy látszik rajtam, hogy élvezem
Mi a gyengeségetek a szexben? biztos van...passz
válaszoltam, de lényeges: honnan tudod, hogy jó szerető vagy???
vannak alternatívák:
-amíg együtt vagy a partnereddel vélhetően halálosan szerelmes beléd...bármilyen is vagy, neki te vagy a tökéletes szerető
- ha már nem vagytok együtt, akkor már lehet, hogy a harag, a düh, a csalódottság beszél belőle, és nem biztos, hogy az igazat mondja
- ha nem vagy jó szerető, akkor odaáll eléd és megmondja? vagy mérlegre tesz mindent, és egyéb tulajdonságok egyenlőre hozzák a végeredményt?
vagy elhagy? vagy tapintatosan közli, hogy mi van?
ezek ismeretében: nem szólt még soha senki nekem tapintatosan, és nem hallottam utána, hogy szar voltam, de lehet, hogy csak mérlegre tették a teljesítményemet...szóval...honnan tudod, hogy milyen szerető vagy???
nem lehet látni, sem érezni
előbb-utóbb úgyis elélveznek, de attól még nem biztos, hogy jó szeretők vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 02. kedd 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 22:46

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Honnan tudod, hogy milyen szerető vagy? Kell ehhez bárkinek bármit mondani, hogy megtudd? Lehet azt látni, érezni szex közben, nem?
nagy valószinüséggel,ezeket már soha nem fogjuk megtudni
/ pill a mostani dolgokra koncentráljunk
az ágy, nekem is az a nagy titkom
jó éjt!
/ pill a mostani dolgokra koncentráljunk

jó éjt!

igaz. nem midegy,hogy már reggel bizseregsz ha rá gondolsz, vagy még alapállapotban van a szerszám mikor elkezded.
a különbség óriási. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 02. kedd 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 22:50
a különbség óriási. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 02. kedd 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Előbb-utóbb úgyis elélveznek? Hát ez nem túl szép gondolat...
Te is jól tudod, mire gondolok, csak provokálsz.
Tökre lehet látni a pasin, hogy megőrjíted... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 02. kedd 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 22:50
Tökre lehet látni a pasin, hogy megőrjíted... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 02. kedd 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretek őrjíteni, és azt is szeretem, ha őrjítenek! Hatalmas szenvedély!
Erősség: Intim titok! Nem adom ki a trükkjeimet!
Gyengeség: Eddig nem volt panasz!(Jó ez nagyképűen hangzik!) Pedig nem is vagyok az!
A lényeg: Egyik kapcsolatom se a szex miatt csúszott el! Emberi tényezők!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 02. kedd 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 23:13

Gyengeség: Eddig nem volt panasz!(Jó ez nagyképűen hangzik!) Pedig nem is vagyok az!

Admin

Tökre lehet látni a pasin, hogy megőrjíted...
Jóóó reggelt!
Jól megcsíptem az utolsó három hsz-re válaszolást
Lássuk: nyú: bizsergés...már a csengőhangra szoktam
Charlotte: tleg lehet látni a pasin ha megőrjítjük? Bacca meg... akkor most nagy slamasztikában vagyok... mert lerí Róla... és nem csak Én látom Rajta
Zelli:
Nem találok szavakat
Talán a házasságom csúszott el a szex miatt... Bár volt sex... csak nem az ex-el....

Charlotte: tleg lehet látni a pasin ha megőrjítjük? Bacca meg... akkor most nagy slamasztikában vagyok... mert lerí Róla... és nem csak Én látom Rajta

Zelli:
Nem találok szavakat

Talán a házasságom csúszott el a szex miatt... Bár volt sex... csak nem az ex-el....
jóregg
szép napot minden nappalisnak

sziasztok!
erről beszélek én is!
talán ezért találta ki a természet a udvarlást.
meg a futok még egy kört tipikus esete,mindenki tudja, hogy ugyanoda jut vissza,de addig a vágy csak fokozódik.
de, a szerelemmel társult összeszokottságot semmi nem tudja überelni.sztm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 02. kedd 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 23:13
erről beszélek én is!
talán ezért találta ki a természet a udvarlást.
meg a futok még egy kört tipikus esete,mindenki tudja, hogy ugyanoda jut vissza,de addig a vágy csak fokozódik.
de, a szerelemmel társult összeszokottságot semmi nem tudja überelni.sztm.

Admin

mer biztos rezgöre van állitva.
és egy szűk farmerzsebben hordod
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 10. 03. szerda 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 03. szerda 05:30
és egy szűk farmerzsebben hordod

Jóóó reggelt!
Zelli:
Nem találok szavakat

Zelli:
Nem találok szavakat

azért szeretném tapasztalni a tapasztalataidat
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 02. kedd 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 23:18

Szeretek őrjíteni, és azt is szeretem, ha őrjítenek! Hatalmas szenvedély!

Szép napot!
Tegnap este folytatódott a pechszériám. A szombati buliban nagyon le kell innom magam, hogy felejtsem a bánatomat.
Kérek mindenkit, hogy ne éljen vissza azzal, hogy alkohol hatására oldódnak a gátlásaim!
Tegnap este folytatódott a pechszériám. A szombati buliban nagyon le kell innom magam, hogy felejtsem a bánatomat.
Kérek mindenkit, hogy ne éljen vissza azzal, hogy alkohol hatására oldódnak a gátlásaim!

De csak diszkréten, Drága Nyú!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 03. szerda 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)

lósz@rt! mi is akarjuk látni!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 03. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
No, mivel mindenki volt olyan kedves, hogy megcsinálta a kötelező 3 hsz-t, íme egy részletem:
(a csajoktól elnézést, nyilván nem kíváncsiak rám ilyen részletességgel...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 02. kedd 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 16:15

Admin

Sziasztok, zsúfolt napom van, este elolvasom, miket írtatok.
Azt a játékot találtam ki, hogy mindenkinek kötelező válaszolnia az utolsó három hsz-re.
Persze felnőtt embereket nehéz kötelezni hülyeségekre, de aki nem engedelmeskedik, az megnézheti magát!
(aki engedelmeskedik, az megnézhet engem
Azt a játékot találtam ki, hogy mindenkinek kötelező válaszolnia az utolsó három hsz-re.
Persze felnőtt embereket nehéz kötelezni hülyeségekre, de aki nem engedelmeskedik, az megnézheti magát!
(aki engedelmeskedik, az megnézhet engem

A fenébe! Le fogok bukni!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 03. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)

itt diszkréten? azt nem lehet.
középen az asztalon.
kis pihi,aztán
asztalra vissza,béby
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 03. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
középen az asztalon.
kis pihi,aztán
asztalra vissza,béby

pfújjj...egy ilyen tisztességes topicban egy ilyen erkölcstelen kép??? hova tart ez a világ???
(hehe...dehogyisnem...bár én már ismerlek...ennél részletesebben
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 03. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 03. szerda 08:45

(hehe...dehogyisnem...bár én már ismerlek...ennél részletesebben

Admin

No, mivel mindenki volt olyan kedves, hogy megcsinálta a kötelező 3 hsz-t, íme egy részletem:

Megyek barátnőmhöz. Szép napot mindenkinek!