Véletlenül se...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Roló félig le
Mára csá

Mára csá

Te szereted ha náspángolnak?
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)

De miért ne? Csalódnom kell Benned??
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Micsoda vágyak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 15. hétfő 14:20

Törölt felhasználó (3901512)

Az oké,de pár embert elnáspángolnék sexmentesen!

Csak nehogy élvezzék
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 15. hétfő 14:20

Törölt felhasználó (3901512)

(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 15. hétfő 14:16

Hát én kevésbé kedvelem ha eltángálják a valagamat lovaglópálcával

Hát én kevésbé kedvelem ha eltángálják a valagamat lovaglópálcával

Ez jó volt. Szerintem Csokicsajt is megmosolyogtattad!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 15. hétfő 12:23

mi ez a lagymatagság.... ma kikelet dobnom egy vazelines hordót, mert lejárt a szav ideje. szép idő, masszáz bahhh mi ez... már... esik, fúj, süt a nap itt tonna számra kéne fogynia az extra síkos sonkás ízesítésű nepáli vazelinek is
kivéve ha épp a haragosodat vesszed kezelésbe, arra tartunk finom lisztet, hogy ne csúszón, extra kérésre van üveg szilánkos is ...
cöcö tessék többet pajzánkodni :P szerencsétekre jelenleg nincs lány fórum admin, idáig mindegyik kellően szadista és perverz volt, jó és rossz értelemben is szeretet kínozni a népet... jó: erotikus felhúzás rossz: lovagló pálcás fenekelés (bár ezt a fene tudja valakinek ez a jó
)

kivéve ha épp a haragosodat vesszed kezelésbe, arra tartunk finom lisztet, hogy ne csúszón, extra kérésre van üveg szilánkos is ...
cöcö tessék többet pajzánkodni :P szerencsétekre jelenleg nincs lány fórum admin, idáig mindegyik kellően szadista és perverz volt, jó és rossz értelemben is szeretet kínozni a népet... jó: erotikus felhúzás rossz: lovagló pálcás fenekelés (bár ezt a fene tudja valakinek ez a jó

mi ez a lagymatagság.... ma kikelet dobnom egy vazelines hordót, mert lejárt a szav ideje. szép idő, masszáz bahhh mi ez... már... esik, fúj, süt a nap itt tonna számra kéne fogynia az extra síkos sonkás ízesítésű nepáli vazelinek is
)

Egy lazító masszázst esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 15. hétfő 08:52

Törölt felhasználó (4052772)

Ahh. Megyek is inkabb. Nem akarok duhongot csinalni a nappalibol. Majd visszanezek, ha lenyugodtam.
Ahh. Megyek is inkabb. Nem akarok duhongot csinalni a nappalibol. Majd visszanezek, ha lenyugodtam.
Oszinten. Neha ott tartok mar, hogy ezentul nem vagyok hajlando komolyabban venni senki szavait. Hiteltelenek.
Olvastam.....
Ha kiírtad magadból,jöhet a vidámkodás
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 15. hétfő 08:11

Ha kiírtad magadból,jöhet a vidámkodás

Hat nekem most nem vidam. Kicsit kiborultam valakire itt. Ki is irtam magambol....

Hat nekem most nem vidam. Kicsit kiborultam valakire itt. Ki is irtam magambol....

Szia csajszi
Vidám napot
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 15. hétfő 06:42

Vidám napot

Sziasztok!

Sziasztok!

Reggelt!