Hat nagyon profi lehetsz, ha ez is ment neked....
Majd teged foglak keresni, ha legkozelebb koltozom.
Bar igen elegedett voltam a 2 evvel ezelotti csapattal is. Serules nelkul meguszta minden butorom. Nehol pedig elegge centizos volt a helyzet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 02. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 02. kedd 11:06
Majd teged foglak keresni, ha legkozelebb koltozom.
Bar igen elegedett voltam a 2 evvel ezelotti csapattal is. Serules nelkul meguszta minden butorom. Nehol pedig elegge centizos volt a helyzet.

Törölt felhasználó (3901512)

Űbereljétek! Új ház melletti támfalnál odatámasztva egymás után öt alulétra. Ott kellett felvinnem a bútort! Pedig milyen csúnya ha egy pasi szopik!

Szasz Mókus
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 02. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 02. kedd 12:37
Törölt felhasználó (3802852)

Csövi! Izzad a T...-öm is!
Csövi! Izzad a T...-öm is!

Ilyenben volt részem nekem is,sűrű anyázások közepette csináltam..

Ilyenben volt részem nekem is,sűrű anyázások közepette csináltam..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 02. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 02. kedd 11:06

Űbereljétek! Új ház melletti támfalnál odatámasztva egymás után öt alulétra. Ott kellett felvinnem a bútort! Pedig milyen csúnya ha egy pasi szopik!

Törölt felhasználó (4052772)

Beteg gondolat szerintem is. Egesz ejjel fent voltam. Nem tudtam aludni. Meddig lesz ez meg igy? Nezek mar egy ejszakai portas mellekallast....
Beteg gondolat szerintem is. Egesz ejjel fent voltam. Nem tudtam aludni. Meddig lesz ez meg igy? Nezek mar egy ejszakai portas mellekallast....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 02. kedd 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 02. kedd 08:45

Szia csajszi.
Igen,ma már építem "Európát" én is,itt is rá akarnak venni a munkára...tiszta hülyék....

Igen,ma már építem "Európát" én is,itt is rá akarnak venni a munkára...tiszta hülyék....

Szia csajszi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 02. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 02. kedd 08:23

Jo reggelit!
Kutyu: Varlak. Itt es barhol.
Dead: Ne varj hogy visszahivjon. Naluk ez csucsuzem. Szerintem nyaggasd idonkent. Ez a tapasztalatom.
Ocsyke: Gyertek batran. Mind elferunk valszeg. Ott usmerkedtetek meg? Nem semmi. Akkor nem volt zsakbamacska ki mit rejteget.....
Crazy: Gyere termeljunk. Ma mar te is harcvonalban.

Dead: Ne varj hogy visszahivjon. Naluk ez csucsuzem. Szerintem nyaggasd idonkent. Ez a tapasztalatom.

Ocsyke: Gyertek batran. Mind elferunk valszeg. Ott usmerkedtetek meg? Nem semmi. Akkor nem volt zsakbamacska ki mit rejteget.....

Jo reggelit!

Akkor lesz igazán jó ha a klimàs majd ma visszahiv hogy mikor tud jönni
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 02. kedd 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

De jó neked..
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 07. 02. kedd 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Az nekem ma meg lesz ugyanis szabadnap van
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 02. kedd 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Vidám reggelt,mókás napot,és persze kevés melót!

Pirkad, most már mondhatom, Jó reggelt, Szép napot!
Ha ilyen jól alakul a szombati csapat lehet le kéne néznünk nekünk is.
Kutyu szólj a Gazdasszonynak sétáltasson meg, neki is lesz látnivaló! Hátha nem tesz rád szemellenzőt, mint a lovakra. És az evőeszköz készlet is jobb helyen van a piknik kosárban.
Kutyu szólj a Gazdasszonynak sétáltasson meg, neki is lesz látnivaló! Hátha nem tesz rád szemellenzőt, mint a lovakra. És az evőeszköz készlet is jobb helyen van a piknik kosárban.
Mostanában nem jártam Délegyen, kb 20 éve ott jöttünk össze párommal... De szép idők voltak!
No ott volt rá példa, hogy be kellett menni a vízbe lehűteni a makkost, így teljessen át tudom érezni.
No ott volt rá példa, hogy be kellett menni a vízbe lehűteni a makkost, így teljessen át tudom érezni.
...eső nap semmi, második nap se, harmadik napon a bal szememre egy kicsit...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 01. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 01. hétfő 18:28

Miért ne engednének? Megmutatnám az itteni kisképedet,hogy ezzel a Kedves Hölggyel lesz üzleti megbeszélésem Délegyházán! A munkát is elterelem! Várlak a bejáratnál! Megismersz majd,jóképű Gazkutyu kiszúrt szemekkel,hátában pár késsel,villával!

Hàt biztos nem lenne hiany latnivaloban ha kiteszed azt a cicit
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 01. hétfő 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 01. hétfő 17:55

Legalabb en is nezelodhetek.....a hatast.
Szeretem azt latni
Szeretem azt latni

Amennyiben más, kellemes élmények is vannak, hamar kialakul a függőség, és a Pavlov által lejegyzett reflex. Csak óvatosan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 01. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 01. hétfő 17:01

Ahh. Csak eloszor erdekesseg, aztan hozzaszoknal. Tudod, a legjobb csajt is unja mar valaki....