És te most melyiket?
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 07. 01. hétfő 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 01. hétfő 12:01
hàt ilyen melegben ,csak meditâlni vagy vìzparton napozni lehet ..

Hello MIndenkinek!
Én ahányszor megpróbálok meditálni állandóan a Rocco Prágában c. film kezd leperegni a lelki szemeim előtt
Én ahányszor megpróbálok meditálni állandóan a Rocco Prágában c. film kezd leperegni a lelki szemeim előtt

Lehet hogy most"gyártják" neked....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 01. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 01. hétfő 09:07

Törölt felhasználó (4052772)

Ez meg sem lep engem Macko!
Rameditaltam egy szexy, intelligens es fuggetlen fickora. Erre fentrol elaltattak, mondvan almodozz csak csajszi.....
Rameditaltam egy szexy, intelligens es fuggetlen fickora. Erre fentrol elaltattak, mondvan almodozz csak csajszi.....

Szia Édes Nő! Az álmok néha valóra válnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 01. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 01. hétfő 09:07

(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 07. 01. hétfő 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 01. hétfő 09:01

Sziasztok.
Néha én is próbáltam meditálni,de a belső csendet nem sikerült megtalálni,tele vagyok baromsággal
Néha én is próbáltam meditálni,de a belső csendet nem sikerült megtalálni,tele vagyok baromsággal

Sziasztok.

Sziasztok,jó reggelt! A lazább nap jöhetne már nrkem is!!
Jo reggelt mindenkinek!
Nem bantam a bealvast. Jol esett....
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 07. 01. hétfő 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 01. hétfő 05:19
Nem bantam a bealvast. Jol esett....

Jó reggelt!
Én sokszor meditáltam már túl magam az alfán
. Tanúk szerint túl egyenletes és hangos lett a légzésem. Aztán megtanultam ébren visszatalálni önmagamhoz, a belső csendemhez.

Ma nekem is lazább napom lesz. Párom se dolgozik, még szex is lehet belőle...
Jó reggelt!
. Tanúk szerint túl egyenletes és hangos lett a légzésem. Aztán megtanultam ébren visszatalálni önmagamhoz, a belső csendemhez.

Vidám reggelt
Én szerencsére nem melózom ma még,nektek kitartás

Én szerencsére nem melózom ma még,nektek kitartás

Ma en is lazitottam itthon. Meditacio kozben meg jol be is aludtam.
))

Szia
Remek volt,rendesen odavertünk neki
Most regenerálódok
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 30. vasárnap 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 30. vasárnap 10:31
Remek volt,rendesen odavertünk neki

Most regenerálódok

Sziasztok Fiuk!
Milyen volt a buli Crazy?
Sziasztok Fiuk!
Hát...oda vagyok...de király volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 30. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 30. vasárnap 09:59

Törölt felhasználó (3901512)

Hurrá! Túlélted!!

Hurrá! Túlélted!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 30. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt
Szia Crazy! Nem baj,jól bírtad!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 29. szombat 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Bakker,ebben viszont igazad van!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 06. 29. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 29. szombat 21:04

Lehet itt rontom el mindíg? Lukács azt mondta ülljenek a fiúk ölébe a lányok!