Szeva!
Rajta vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 28. péntek 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 28. péntek 16:52
Rajta vagyok...

Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok srácok! Crazy,emlékezetes hétvégét kívánok!
Sziasztok srácok! Crazy,emlékezetes hétvégét kívánok!
De éhenhalni azért nem kell!! Szia Édes Nő!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 28. péntek 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 28. péntek 13:38

Törölt felhasználó (4052772)

Na erre meg a Kutyu irt volna. Ugy erzem kicsit huzod a fiuk bajszat....
De a lenyeg. Tudom kit keresek, inkabb ehezek atmenetileg ha kell, de szeretem azt enni, ami izlik.

De a lenyeg. Tudom kit keresek, inkabb ehezek atmenetileg ha kell, de szeretem azt enni, ami izlik.

Igen.Hétvége:On.
Készülök a hétvégére,pihi stb.meló csak kedden
Lehet hogy az is kevés lesz kipihenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 28. péntek 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 28. péntek 13:46
Készülök a hétvégére,pihi stb.meló csak kedden

Lehet hogy az is kevés lesz kipihenni

Macko. Te mar otthon?
Macko. Te mar otthon?
Azt hittem mar bajod van medvékkel/macikkal..tudom hol laksz..

Na erre meg a Kutyu irt volna. Ugy erzem kicsit huzod a fiuk bajszat....
De a lenyeg. Tudom kit keresek, inkabb ehezek atmenetileg ha kell, de szeretem azt enni, ami izlik. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 06. 28. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 28. péntek 13:26

De a lenyeg. Tudom kit keresek, inkabb ehezek atmenetileg ha kell, de szeretem azt enni, ami izlik. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 06. 28. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez volt az első ami eszembe jutott. Lehetett volna farkas-kutya is.

Ez volt az első ami eszembe jutott. Lehetett volna farkas-kutya is.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 28. péntek 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát ez most elég "ejnye" hasonlat....

Ez így van rendjén, tudod mit szeretnél és nem éred be medve helyett macival!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 28. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 28. péntek 09:17

A valosag eddig legtobbszor igazolta a tapasztalasaim. Altalaban a leglogikusabb kovetkeztetes bizonyult igaznak. Ezert tovabbra is altalanositok. Egy pl. ha veled elo parkapcsolatod van, akkor nem teged kereslek. Nem, nem azert mert innen keresek "ferjet", hanem azert mert amikor en raernek talalkozni es egy jot szexelni, akkor neked mar otthon kell lenni. Bizros van, akinek a parja pont valtott muszakban dolgozik es este tud szabadon gazdalkodni az idejevel, de hetvegen pl. o sem mobilizalhato. Egy numera meg nem igazan erdekel engem. Legalabb a lehetosege meglegyen a rendszeres talalkozora mindenkinek. Az egy dolog, ha megsem gondoljuk ugy barmiert is, hogy szeretnenk ujra latni egymast. Ez termeszetesen alapbol benne van a pakliban.
Nekem holnap "eriszd el a hajamat" buli lesz,rá kell pihenni...
Neked meg jó pancsolást
Fürdőrucis képet szívesen fogadunk..persze rólad
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 28. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 28. péntek 10:55

Neked meg jó pancsolást

Fürdőrucis képet szívesen fogadunk..persze rólad

En ma sokaig dolgozom.
De holnap pancsolas lesz...

En ma sokaig dolgozom.

Sokat ne melózzatok a,terveim szerint én is leteszem délben.

A valosag eddig legtobbszor igazolta a tapasztalasaim. Altalaban a leglogikusabb kovetkeztetes bizonyult igaznak. Ezert tovabbra is altalanositok. Egy pl. ha veled elo parkapcsolatod van, akkor nem teged kereslek. Nem, nem azert mert innen keresek "ferjet", hanem azert mert amikor en raernek talalkozni es egy jot szexelni, akkor neked mar otthon kell lenni. Bizros van, akinek a parja pont valtott muszakban dolgozik es este tud szabadon gazdalkodni az idejevel, de hetvegen pl. o sem mobilizalhato. Egy numera meg nem igazan erdekel engem. Legalabb a lehetosege meglegyen a rendszeres talalkozora mindenkinek. Az egy dolog, ha megsem gondoljuk ugy barmiert is, hogy szeretnenk ujra latni egymast. Ez termeszetesen alapbol benne van a pakliban.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 06. 28. péntek 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 28. péntek 05:29

Inkább őszinte. Magadhoz, hogy nem pazarlod az idődet. Persze fontos, hogy ne tapasztalatból általánosíts, engedjed a valóságot is...
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 28. péntek 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 28. péntek 07:53

Jo reggelit!

Jo reggelit!

Semmi gond
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 06. 28. péntek 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 28. péntek 05:38

Kicsimedve!/bocsika.../ A világért sem kezdenék ki egy őrült medvével!
Remek reggelt!
Péntek van
Péntek van

Kicsimedve!/bocsika.../ A világért sem kezdenék ki egy őrült medvével!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 26. szerda 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)