Szeva mókus
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 21. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 21. péntek 10:13
Törölt felhasználó (3802852)

Reggelt!
Reggelt!
No mi a pöcs van? Kihalt a nappali? Csak én szedek ..cseppeket?

Szeva Tibor!
Clau nyelvvizsgára tanul,addig biztosan nem jön,de lehet hogy utána sem.Írt is ide egy elköszönőst (Ez egy válasz tibor-1987 üzenetére (2019. 06. 21. péntek 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 21. péntek 05:56
Clau nyelvvizsgára tanul,addig biztosan nem jön,de lehet hogy utána sem.Írt is ide egy elköszönőst (Ez egy válasz tibor-1987 üzenetére (2019. 06. 21. péntek 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt mindenkinek! Jó munkát, kitartást mindenkinek a naphoz.
Csak nekem fúrcsa, hogy a kedves Claudiana már napok óta nincs itt? Olyan aranyos írásokat dobott be mindig.
Csak nekem fúrcsa, hogy a kedves Claudiana már napok óta nincs itt? Olyan aranyos írásokat dobott be mindig.
Vidám reggelt

Jó reggelt mindenkinek! Jó munkát, kitartást mindenkinek a naphoz.
Jó éjt gyerekek,búcsúzik a füles mackó mára,bújjatok a pihe-puha ágyba...
Valami ilyesmi volt kölök koromban....

Valami ilyesmi volt kölök koromban....
Kettősköröszt csókos szmájli...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 06. 20. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Csoki, ropi, nápolyi...

Túl vagyok rajta,vizsgák letudva..
Eredményt holnap délután tudok.Kicsit hiányosak voltak az ismeretek,de poénkodtam sokat,azt is értékelték
Kösz mindenkinek

Eredményt holnap délután tudok.Kicsit hiányosak voltak az ismeretek,de poénkodtam sokat,azt is értékelték

Kösz mindenkinek

Több magabiztosságot fiatalember!( azaz medve!)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 20. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 20. csütörtök 13:43

Köszi,de én csak akkor nyugtázom ha majd a kezemben lesz már

Köszi,de én csak akkor nyugtázom ha majd a kezemben lesz már
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 20. csütörtök 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 20. csütörtök 13:10

Törölt felhasználó (3901512)

Szép volt Crazy! Gratula!!
Szép volt Crazy! Gratula!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 20. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 20. csütörtök 12:55

Köszi.
Jövő hét végén ki is engedjük a gőzt.Kivettünk egy nagy házat,oszt adj neki.Biztos megint el akar vinni majd az ördög
.. Már várom
Jövő hét végén ki is engedjük a gőzt.Kivettünk egy nagy házat,oszt adj neki.Biztos megint el akar vinni majd az ördög

.. Már várom

Köszi.
.. Már várom
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 20. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 20. csütörtök 12:38

.. Már várom

Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Na ez jo hir. Drukkoltam. Tessek lazulni mostantol.

Na ez jo hir. Drukkoltam. Tessek lazulni mostantol.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 20. csütörtök 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 20. csütörtök 12:22

Kösz mindenkinek

Kösz mindenkinek

Kösz mindenkinek

Kösz mindenkinek

Ezt a hozzáállást várom mindenkitől! Gyerünk Mackó!
Remélem ma mindenki crazy medvénknek szórit.

Törölt felhasználó (3901512)

Csókolim a kacsóidat!( is!)
Csókolim a kacsóidat!( is!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 20. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 20. csütörtök 08:43
Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Sziasztok!