Nem az itteni dolgaimmal.
Imadom, ha udvarolsz nekem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 24. hétfő 17:24

Imadom, ha udvarolsz nekem.

Törölt felhasználó (3901512)

Szia Csokicsaj! Az mit is jelent? Már ne is udvaroljak?

Szia Csokicsaj! Az mit is jelent? Már ne is udvaroljak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 24. hétfő 12:06

Törölt felhasználó (4052772)

En most jol vagyok. Szepen haladok a dolgaimmal.

En most jol vagyok. Szepen haladok a dolgaimmal.

Hát én már most unom a hétfőt...

Sziasztok sracok!
Tegnap kicsit eltuntem. De ma ujult energiaval jelen a csokicsaj.
Tegnap kicsit eltuntem. De ma ujult energiaval jelen a csokicsaj.

Szasztok
Jó reggelt mindenkinek!

Szépet!
Reggelt
Záróra,roló félig le,medve gyerek ágyba be.
Csuda hancúrt,szép álmokat,meg ki mit kíván,én jó éjt kívánok.
Csuda hancúrt,szép álmokat,meg ki mit kíván,én jó éjt kívánok.

Szia!
Neked is a magány jutott hétvégére?
Ezek szerint egy klubbot látogattunk meg ezen a hétvégén.
Reménykedjünk,hogy legközelebb egy másik klubban találkozunk ahol kellemesebb a hangulat. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 22. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 22. szombat 19:44
Neked is a magány jutott hétvégére?
Ezek szerint egy klubbot látogattunk meg ezen a hétvégén.
Reménykedjünk,hogy legközelebb egy másik klubban találkozunk ahol kellemesebb a hangulat. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 22. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Jo is az. A baratokkal. En a jovo heten csatlakozom hozzajuk. Most csak egyedul leszek a hetvegen. Egy szexi ficko igazan meglatogathatna....

Hehe, ezt mondd a lábamnak, elindultunk borozni, félúton ottmaradtunk egy másik helyen, mert leszakadt az ég. A szúnyogok nem tudtak róla, hogy nekik nem kéne ott lenni, így többszáz dög kőrözött a teraszon, a lámpák körül, le-lecsapva.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 23. vasárnap 10:32

Üdv mindenki.
Itt tegnap óta esik...legalàbb nincs szúnyog...

Söröcske megvolt,de jövőhét végén lesz ünneplés.Hát...nem lesz gyenge
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 23. vasárnap 09:25

Törölt felhasználó (3269452)

Áá-há!
Akkor neked jó kalácsozást utólag, Crazy, neked pedig remélem megvolt a kilépő lezáró sör, és szolíd együttérzés a maradék csatába indulóért
!
Akkor neked jó kalácsozást utólag, Crazy, neked pedig remélem megvolt a kilépő lezáró sör, és szolíd együttérzés a maradék csatába indulóért

Üdv mindenki.

Sziasztok,szép napot mindenkinek! Én meg kiporszívóztam az autót,hogy ne is gondoljak az Édességre!

Áá-há!
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 23. vasárnap 09:13

Jo reggelit!
Nem en vizsgaztam, hanem Crazy. Ma koran reggel mar a boltban kezdtem. Kalacsra vagytam, de nagyon. Ilyen ez a vagy, hajt, uz mig be nem teljesul.
Nem en vizsgaztam, hanem Crazy. Ma koran reggel mar a boltban kezdtem. Kalacsra vagytam, de nagyon. Ilyen ez a vagy, hajt, uz mig be nem teljesul.
Jo reggelit!
Nem en vizsgaztam, hanem Crazy. Ma koran reggel mar a boltban kezdtem. Kalacsra vagytam, de nagyon. Ilyen ez a vagy, hajt, uz mig be nem teljesul. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 23. vasárnap 07:14
Nem en vizsgaztam, hanem Crazy. Ma koran reggel mar a boltban kezdtem. Kalacsra vagytam, de nagyon. Ilyen ez a vagy, hajt, uz mig be nem teljesul. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3269452)

Mázlista. Nekem még becsúszott egy tárgy az UV hétre, mert nem maradt idő a rendesre, aztán itt is vége a vizsgáknak. Utána, ahh, mindent bepótolok.
Vidám reggelt