Már dicsértelek eleget!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 18. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 14:24

Hát mivel nem volt benne részem így...
Szerintem sem való mindenkinek,ahol gond van amúgy is,ott rosszul is elsülhet.
Nekem kell hozzá némi érzelem,de nem szeretném el senki mátkáját,az a hely nálam foglalt marad.Mondjuk engem látva nem is kellene félnie ettől senkinek
Ha nálunk lenne 3.,nem tudom hogy reagálnám...nyitott vagyok arra ami boldoggá teszi asszonykat, szerintem nem lenne gond,ő sem kattanna másra komolyan,mégegyszer ilyen hülyét nem találna
Nekem kell hozzá némi érzelem,de nem szeretném el senki mátkáját,az a hely nálam foglalt marad.Mondjuk engem látva nem is kellene félnie ettől senkinek

Ha nálunk lenne 3.,nem tudom hogy reagálnám...nyitott vagyok arra ami boldoggá teszi asszonykat, szerintem nem lenne gond,ő sem kattanna másra komolyan,mégegyszer ilyen hülyét nem találna

Hát mivel nem volt benne részem így...

Nem való mindenkinek,ezzel megmondtad a frankót! A többi része bonyolult. Legyen szimpátia,de érzelem ne,ismerőssel,ismeretlennel...stb. Nem tűnik egyszerűnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 12:11
Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Olvasgatom a feleseg dugato forumot. Olyanok kezdenek ebbe a vallalkozasba, akiknek kapcsolata nem eleg eros hozza, mert eleve gondjaik vannak. Meg olyanok, akik nem tudnak erzelmek nelkul pusztan a testi elmenyekert beszallni a jatekba. Nem valo ez mindenkinek. Illetve helyesbitek. 3 egymassal erzelmi kapcsolatban nem allo ember eseteben a legkonnyebb kezelni a helyzetet szerintem. Ti hogy velekedtek errol?
Olvasgatom a feleseg dugato forumot. Olyanok kezdenek ebbe a vallalkozasba, akiknek kapcsolata nem eleg eros hozza, mert eleve gondjaik vannak. Meg olyanok, akik nem tudnak erzelmek nelkul pusztan a testi elmenyekert beszallni a jatekba. Nem valo ez mindenkinek. Illetve helyesbitek. 3 egymassal erzelmi kapcsolatban nem allo ember eseteben a legkonnyebb kezelni a helyzetet szerintem. Ti hogy velekedtek errol?
Annak is nevezhetjük.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 10:19

VIP

Ahh. Az valami jelzes?

Ahh. Az valami jelzes?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 18. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 09:34

Persze hogy nem,neked nincs szőrös macisegged,hanem formás kis popsid.....
Ma is félig húzom a rolót estére.....

Persze hogy nem,neked nincs szőrös macisegged,hanem formás kis popsid.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 08:04

VIP

Nem en voltam.

Sziasztok
Szia! Kevés munkát,sok pénzt!( mindenkinek)
(Ez egy válasz tibor-1987 üzenetére (2019. 06. 18. kedd 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia,jó reggelt! Hiszek Neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 08:04

VIP

Nem en voltam.

Jó reggelt nappalisok! Szép napot, kitartást a munkához!
Nem en voltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 18. kedd 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 07:39

Törölt felhasználó (3901512)

Jó reggelt! Nem tudtam bemenni! A roló félig lehúzva,szőrös macisegg ütemesen mozog! Nem zavartam,legfeljebb később kávézok!

Jo reggelit!

Jó reggelt! Nem tudtam bemenni! A roló félig lehúzva,szőrös macisegg ütemesen mozog! Nem zavartam,legfeljebb később kávézok!

No,lehúzom a rolót,de csak félig,ha jön After szoknyában,akkor a bejutáshoz be kell hajolnia és.....én meg figyelőben leszek.aztán..
Jó éjt,csé

Jó éjt,csé

"Be-nőzés" jobb lenne,de nem úgy gondoltam hogy "Benő!Benő!"....

Pedig barmi lehet. Meg meg annak az ellenkezoje is.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 17. hétfő 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Huh.. megnyugodtam...

Helyes. Az ordog nem pacsizik mackokkal. Fel, hogy leverik...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 17. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Én vagyok,nem vitt el az ördög...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 17. hétfő 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 17. hétfő 10:46

VIP

De el van tunve mindenki...
Termeltek mi? Epititek a nemzetgazdasagot.
Termeltek mi? Epititek a nemzetgazdasagot.