Nem biztos hogy veled van a gaz,ami érdekli,azt nem unja meg az ember
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 26. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 26. szerda 15:04

Törölt felhasználó (4052772)

Elkezdek ismerkedni es mar feluton megunom. Ez azert eleg gaz igy....

Kutyu merre vagy? Dolgozol nagyon?
Elkezdek ismerkedni es mar feluton megunom. Ez azert eleg gaz igy....

Új élet,új lottófőnyeremény...stb..

Jo lenne inspiralodni. Uj tevekenyseg, vagy uj eletter, vagy uj parkapcsolat.....

Szia csajszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 26. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 26. szerda 08:35

Jo reggelt!
Koszonom a velemenyeket.
Ma is enyhen tropusi idojaras var rank. Alig aludtam ejjel, csak ha 3-4 orat.
Koszonom a velemenyeket.

Jo reggelt!
Koszonom a velemenyeket.
Koszonom a velemenyeket.

Fasza reggelt
Mégsem én nyitottam...

Mégsem én nyitottam...

Barát harmadiknak? Az én jó barátom járt hozzánk egy ideig és minden jó volt. Aztán lett párja. Azóta nem. Azóta is jó a kapcsolat és nem titok a múlt. A párja is tud róla, hogy szexeltünk hármasban. Talán egyszer négyes is lesz!
Inteligencia kérdése.
A megcsalás nekem nem a szex, hanem ha nem tudok róla. Mert akkor nem osztja meg velem az életét!
Szép napot!
Inteligencia kérdése.
A megcsalás nekem nem a szex, hanem ha nem tudok róla. Mert akkor nem osztja meg velem az életét!
Szép napot!
Jó reggelt!
A fickó alkalmatlan amonogám párkapcsolatra, de retteg attól, hogy egyedül marad. Ezért kell neki anyucinak a nő, nem szerelemből.
A fickó alkalmatlan amonogám párkapcsolatra, de retteg attól, hogy egyedül marad. Ezért kell neki anyucinak a nő, nem szerelemből.
Jó éjt,csá
Reggel nyitok

Reggel nyitok
Hát akkor,csak van az úgy hogy belefér a baráttal is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 21:29

Jo kerdes. Szetintem nem szunik meg a jatek. De oszinten megmondva, meg nem allt elo ilyen helyzet nalam.

Jo kerdes. Szetintem nem szunik meg a jatek. De oszinten megmondva, meg nem allt elo ilyen helyzet nalam.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 25. kedd 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 21:22

Értem.. egyértelműen a faszikám seggfej volt,és nem szerette.
Persze az igaz barátságnál nem jellemző a hancúr,de részemről a néha-néha belefér.
Nálad,ha a játszótárs idővel baráttá válik,akkor megszűnik a "jáccás"?
Persze az igaz barátságnál nem jellemző a hancúr,de részemről a néha-néha belefér.

Értem.. egyértelműen a faszikám seggfej volt,és nem szerette.

Nem tudta. Utólag tudta meg. Teljesen kiakadt és ezért is hagyta el a fickót. Szerintem ha szeretsz valakit, nem tudod folyamatosan átverni a fejét. Hisz akkor az milyen szeretet/szerelem? Én azt gondolom, akit szeretek azzal van a legbizalmasabb és legőszintébb viszonyom. Különben mit ér az egész?
Az igaz barátok pedig azok az emberek, akikkel hasonlóan őszinték tudunk lenni egymással, de a szex nem szerepel a kapcsolatunkban. Én pl. nem szeretnék a barátaim közül bármelyikkel hármasozni stb. Azt viszont el tudom képzelni, hogy akikkel ilyet játszom, azok idővel esetleg barátokká válnak. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 25. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 18:47
Az igaz barátok pedig azok az emberek, akikkel hasonlóan őszinték tudunk lenni egymással, de a szex nem szerepel a kapcsolatunkban. Én pl. nem szeretnék a barátaim közül bármelyikkel hármasozni stb. Azt viszont el tudom képzelni, hogy akikkel ilyet játszom, azok idővel esetleg barátokká válnak. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 25. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem csak a "birtoklás" miatt,hülyíti a csajt,seggfej dolog..
Csajszi tudta hogy a zavarosban lógatott?
A vonzalom szerintem inkább a másik szexuális hatása ránk. Főleg, ha csak a külső alapján alakul ki. Szerintem ennek a hatása pár alkalom után elmúlik. Nem igazán tud tartós lenni. A külső megfog, a belső megtart. Ez eléggé igaz mondás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 18:59

Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok! Valami megmagyarázhatatlan vonzalomra gondolok,After! Mikor hagyod a józan észt a francba!
És nem csak izgalmi állapotban!!
Sziasztok! Valami megmagyarázhatatlan vonzalomra gondolok,After! Mikor hagyod a józan észt a francba!
Ja,és szeva Kutyu

Szerintem csak a "birtoklás" miatt,hülyíti a csajt,seggfej dolog..